Strona 270 z 270 PierwszyPierwszy ... 170 220 260 268 269 270
Pokaż wyniki od 2,691 do 2,693 z 2693
Like Tree374Lubią to

Wątek: Schudnij - wygraj zdrowie! - Część 22

Awatar Renia
    Renia jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: Schudnij - wygraj zdrowie! - Część 22

Czesc Monika
    Fajnie ze dalas znac co u Ciebie.
    Ja to nawet nie odwaze sie wstawic swojego aktualnego paska z waga
    Z ta motywacja to u mnie tez kiepsko ale musze troche zawalczyc przed swietami.
    Jak zrzuce troche to dolacze po swietach cwiczenia w domu. Niestety, teraz nie dam rady. Za duzo sie zebralo na mnie.
    Caly czas badam i probuje sie z moja nowa dieta.
    Narazie nie angazuje sie na 100% bo jest to bardzo wymagajaca dieta ale czuje ze sluzy mi na zdrowie.
    Balansuje pomiedzy KETO a LavKarbo ale musze sie na cos konkretnie zdecydowac bo wbrew pozorom sa to dwa rozne sposoby na odchudzanie.
    Jak masz ochote to poogladaj na Youtubie filmiki Bartka Szemraja.

Gosciu889 jest nieaktywny Nowy na forum

Domyślnie Odp: Schudnij - wygraj zdrowie! - Część 21

Miałem problem z podjadaniem, czasem cały dzień zdrowe posiłki a na wieczór wilczy głód. Kolega mi dał wypróbować, bo sam zrzucił 20kg-pracuje jako kierowca ciężarówki. Skład jest ok i uczucie sytości, bo składniki pęcznieją w żołądku. Dla osób którym jakies otreby nie przechodzą przez gardło to zbawienie a do tego działa jak detox,usuwa toksyny co da sie odczuc. A znajdziecie to cudo tu [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Gosciu889 jest nieaktywny Nowy na forum

Domyślnie Odp: Schudnij - wygraj zdrowie! - Część 21

Pamiętam moje początki z odchudzaniem. Start był trudny,szczególnie jeśli otreby i błonnik powodował odruch wymiotny a chęć podjadania ogromna. Gdyby nie sliminar to pewnie poległbym od razu. Dla mnie było to zbawienne i do tego usuwa toksyny. Więcej info tu [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Strona 270 z 270 PierwszyPierwszy ... 170 220 260 268 269 270

Uprawnienia umieszczania postów