Agnes świetnie zorganizowany plan, no ale Twoje osiągnięcia znikąd się nie wzięły, ciężko na nie zapracowałaśCzu udaje Ci się trzymać stałe pory posiłków ? W jakich sytuacjach masz te napady objadania ?
Agnes świetnie zorganizowany plan, no ale Twoje osiągnięcia znikąd się nie wzięły, ciężko na nie zapracowałaśCzu udaje Ci się trzymać stałe pory posiłków ? W jakich sytuacjach masz te napady objadania ?
Dietetyk, Technolog Żywności
witam
piękny wynik już masz za sobą
pozdrawiam trzymaj tak dalej
bardzo mi się podoba twój awatarek![]()
Staram się jeść o stałych porach. 7:30 10:30 14:30 16:30 19:30 Oczywiście wszystko jest orientacyjne i nie robię tego z zegarkiem w ręku.
Jeśli chodzi o kompulsy, to wydaję mi się, że to wszystko kwestia głowy. Bynajmniej nie jest to fizyczny głód...
A teraz melduję co dziś następuję (czyt. nastąpiło)
I śniadanie: Owsianka z jajkiem, pure dyniowym, twarożkiem naturalnym i wiórkami kokosowymi + podwójne espresso 350 kcal
II śniadanie (po treningu): Koktajl (banan, ser biały, dynia, jogurt naturalny, kakao, cynamon) 260 kcal
Obiad: Zapiekanka szpinakowa z kasza jaglaną, polana jogurtem greckim + surówka z marchewki z jogurtem naturalnym 460 kcal
Podwieczorek: Rozpuszczalka z mlekiem 0,5%(20 kcal?)
Kolacja: Twaróg chudy z prażonymi pestkami słonecznika, jogurtem greckim, cynamonem + dwie spore marchewki 370 kcal
W tak zwanym międzyczasie wypiłam 2 duże kawy zbożowe(Anatol) ze 150 ml mleka 2%(100 kcal), zjadłam trochę pure z dyni(28 kcal), kilka ogórków kiszonych(20 kcal?).
A, jeszcze jedna uwaga. Do bilansu nie wliczam świeżych warzyw(samo-spalacze)
Nie wyrobiłam limitu kalorycznego, co nie powinno się zdarzyć, bo robiłam dziś interwały... no ale.
Ostatnio edytowane przez Ceinwyn ; 25-11-2014 o 21:23
No super, wszytko wyliczone i rozplanowane jak trzeba. Świetna robota. Przy takim zorganizowaniu będziesz odnosić same sukcesy![]()
Witaj Ceinwyn, jak tam dzisiejsze menu? Pochwal się co dobrego dzisiajzjadłaś? Napisz co u Ciebie?
Agnes gdzie się podziewasz? Wracaj do nas, pisz o swoich sukcesach. Jak Ci idzie dieta? Napisz coś koniecznie.
Stuk puk jest tam ktos?? Gdzie jestes??
cel I - 111 kg do Wigili
Tysiącmilowa podróż zaczyna się od jednego kroku - start 01.06.2014
Forum JestemFit.pl
Agnes strasznie dawno Cię nie było na forum. Wracaj i napisz jak Ci idzie dieta, jakie wskazania na wadze?
Wracam... Od ostatniego wpisu miałam tyle upadków, że aby je policzyć zabrakłoby mi palców u rąk. Kompulsy męczą mnie bardziej niż jeszcze dwa, trzy miesiące temu. Pewnie przytyłam, boję się zważyć. Ciągle ćwiczę 4 - 6 razy w tygodniu i są dni (kiedy dobrze jem, bez podjadania i kompulsji), wtedy widzę lekki zarys mięśni na brzuchu, ładniejszy kształt ud, uśmiecham się i czuję lekkie łaskotanie dumy. A potem pojawia się ten potwór na K i wszystko niszczy, znowu jestem ohydna, gruba i nic nie warta. Dzisiaj rano znów złapał mnie w swoje oślizgłe łapska...
A może to ja jestem potworem, tylko zrzucam wszystko na chorobę