Wracaj!
Wracaaaj!!
Wraaaaaaacaj!!!!!!
Ciekawe, czy doleciało na wyspę?
![]()
Wracaj!
Wracaaaj!!
Wraaaaaaacaj!!!!!!
Ciekawe, czy doleciało na wyspę?
![]()
Początek 24 marca:Odważam się - kolejny raz... - Grupy Wsparcia Dieta.pl
napewno doleciało
az w Krakowie bylo slychac
teraz nie pozostało nam nic innego jak czekac
I ja miłego życzę! I dziękuję za życzenia!
Powodzenia :-)
A było 119 kg ...
haloooooooooooooooooooooooo !!!!
ja tez sie dołączam do przywoływania Bride !!!!!
WRACAJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gdzieś ty zniknęła Bride?????????
I tak będę zaglądać do Ciebie!![]()
Początek 24 marca:Odważam się - kolejny raz... - Grupy Wsparcia Dieta.pl
Gdzie się podziewasz Kochana? Wracaj do nas szybciutko![]()
Dzien dobry kochane Kobietki! Marani, Kikki, Ella, Scrappy, Bajeczna, Lili, Tulipia, Misia, Milusia, Triinu, Malenstwo, Kasikowa, Alviess
Strasznie Wam dziekuje za odwiedziny i nawolywanie!![]()
dobsze rzescie som! :
Na poczatek przechwalki:
a zaraz bede odpisywac, tylko musze najpiewr suwaczka kopnac, bo nie wstrzymam![]()
Marani maLENKA, miedzy nami jest 2h podrozy w czasie. Tzn. u Was 2h pozniej jest. Waga jak widac wspolpracuje nadal, ja i Natalia strasznie sie cieszymyFoto w stanie znalesnikowanym raczej sie nie wydarzy, chociaz moze.. kto wie..
Ja zdjecia dopiero bede wstawiac jak schudne ile trzeba. Oczywiscie wstawie wtedy i grube i chude zdjecia, zeby nie bylo
Kikki, ja sie nie znecam, na zaproszenie przyjedzie czas. Termin jest typowo islandzki, czyli "beda jak beda"Wage sprzed 5 lat osiagniesz juz niedlugo. Dont uory
Jak juz Ci pisalam, bigos powstal, ale niestety dlugo sie nie ostal
Sama nieskromnie powiem, iz bylam pod wielkim kulinarnym wrazeniem samej siebiehahaha
Ellu, trafilas z kapiela w wodzie z gejzerowGoraca w kranie i kaloryferach, jest wlasnie woda termalna z gejzerow, ktora nota bene musza po drodze chlodzic, bo normalnie ma jakies 98stopni.
Ale pomidorki ze skorki parzymy kranowka i tak
A jako ze jest z gejzerow, to wali jajem, wiec jakies frezje babelkowe konieczne!moja kochana siostrunia przyslala mi plyn KOKOS+CZEKOLADA! No taki wypas, bachnie jak Bounty (czyli podobno "pierwszy raz w raju")
Wolanie dolecialo na wyspe, i jestemCiesze sie , ze do mnie zagladasz
dobry duszku
Bajeczna, jak widzisz, specjalnie dla Ciebie, dzis wazenie bez skarpetek
buziorki dziewczynki, ide ponadrabiac u Was