Strona 17 z 27 PierwszyPierwszy ... 7 15 16 17 18 19 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 161 do 170 z 265

Wątek: proteiniczka ze słabością do słodyczy

martucha2255 Guest

Smile Odp: proteiniczka ze słabością do słodyczy

Witam
    Z mężem się pogodziłam, ale i tak zostałam słomianą wdową, bo mój mąż raz w roku jedzie w góry ze swoimi 3 najlepszymi kuplami. No i pojechał, pogoda po prostu marzenia

Ja generalnie tez mam tendencję do zajadania zmartwień, czekolada od zawsze poprawiał mi humor, ale jakoś na kłótnie z mężem mój organizm reaguje inaczej, kiedyś jak mieliśmy naprawdę poważny kryzys to chudłam w oczach. Ale to nie była zbyt zdrowa dieta składała się głównie z kawy i papierosów, to na szczęście już dawno za nami. Niestety oboje jesteśmy cholerykami i jak się kłócimy to już tak na całego, ale na szczęście dość szybko nam przechodzi

Dziś cały dzień spędziłam u rodziców bo robię trochę rękodzieła i mam spore zmówienie a przy mojej małej to nielwie da się zrobić, więc rodzice się nią zajmowali a ja produkowałam

Menu
    -serek homo
    -omlety
    -wafelek
    -delicja
    -surówka z marchewki (miała być wczoraj zjedzona)
    -kawa z cukrem
    -herbata
    -woda

Ćwiczonka: 160 brzuszków, 50 damskich pompek, 4 dzień a6w

Madzia - ja robię damskie pompki dopiero od niedawna, ale przy każdym mierzeniu w ramionach jest troszkę mnie, a biust mimo spadku wago nie maleje i myślę że to dzięki ćwiczeniom się trochę podniósł i wzmocnił.

Życzę dobrej nocki
    Ostatnio edytowane przez martucha2255 ; 15-05-2010 o 08:13

Awatar tusiamamusia
    tusiamamusia jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    katowice

hej...
    ja też Lemonko zajadam stresy;-) zawsze sięgam po cos słodkiego..i to nie kostka czekolady..tylko od razu cała...wiec stresy i problemy uciekajcie od nas... ;-)

Martusia...skoro jestes bez męża to zrób coś miłego dla siebie..relaksująca kąpiel...babskie pogaduchy...spacerek z mańką...hmmmm..tylko pogoda nie na spacerek...w każdym razie zrób coś dla siebie!!! Co do Twojej dietki..to Ty juz prawie nic nie jesz...menu okrojone na maxa...super silna wola!! gratuluję!!!tylko żebyś siły miała... a co do męża to my tez mamy dziś spięcia...ale kto ich nie ma? :-)

Madziu gratuluję spadku!!! super!! tak trzymaj...

pozdrowionka i miłego dnia...
    START: 13.04.2010
    FAZA I: 13.04-19.04- 3,8kg
    FAZA II: 20.04-...

Awatar kousek
    kousek jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Sosnowiec
    Wpisy na blogu
    5

Domyślnie Odp: proteiniczka ze słabością do słodyczy

Cytat Zamieszczone przez martucha2255 Zobacz posta
    robię trochę rękodzieła i mam spore zmówienie
    Martuś a jakie to rękodzieła, pochwal się

---------- Wiadomość dodana o 10:56 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 10:54 ----------

Nie stresować się kobitki i nie zajadać bo to bezsensu....

martucha2255 Guest

Właśnie planowałam dziś urządzić sobie "wieczór piękności" jakąś maseczkę, piling i te sprawy . Spacerki to ja bardzo lubiłam...znaczy nadal lubię, ale ponieważ pomykam codziennie to już nie są dla mnie taką przyjemnością. Dziś wysłałam na spacer Manię z dziadkiem, a ja oddałam się innym rozkoszom, jak sprzątanie, pranie...

Za chwilę ma do mnie wpaść teściowa i siostra mojego męża, cieszę się bo obie je bardzo lubię, a poza tym nie bardzo miałam ochotę na samotne popołudnie, znaczy od kiedy jest Mania to nie bywam samotna, ale dni które są całkiem jednakowe trochę mnie przytłaczają.

Muszę powiedzieć że z silną wolą u mnie ostatnio lepiej. Dziś byłam na zakupach i w kilku sklepach czaiły się na mnie różne smakołyki a ja byłam twardzielką chyba pierwszy raz w życiu

Kausku - robię koronkę frywolitkową (czółenkową), ale tylko małe formy, kolczyki, spinki i inne drobiazgi, kiedyś robiłam też kolczyki z koralików, ale przestałam bo to się zrobiło bardzo popularne, a co za tym idzie tanie. Robiłam też trochę decupagu, ale od urodzenia Mańki zrobiłam tylko jedną szafeczkę bo to wymaga czasu, a jak sobie rozrobię farby to zaraz się okazuje że Mańka nie może beze mnie żyć , a wieczorami nie mam już na to sił.

martucha2255 Guest

Unhappy Odp: proteiniczka ze słabością do słodyczy

Niestety muszę zerwać z panem W strasznie mnie zaczęłam boleć rana po cesarce, może spróbuję za jakiś czas znów. Zostaję przy zwykłych brzuszka bo po nich nic mi nie było. Trzymam kciuki za wszystkie laski które podjęły wyzwanie.

martucha2255 Guest

Witam
    Teściowa mnie nie nawiedziła, przyszła tylko siostra mojego męża, z którą Mańka się porządnie wybrykała a ja poplotkowałam. A potem odwiedziła mnie koleżanka z którą nie widziałam się z pół roku. Niestety nagrzeszyłam porządnie ciastkami, dla usprawiedliwienia dodam że były to ciastka zbożowe . A wieczoru piękności nie będzie, bo padam na twarz, więc szybki prysznic to lepsza opcja, ale i tak to był bardzo przyjemny wieczór.

Z ćwiczeń dziś 165 brzuszków.

Menu P+W
    -serek homo z otrębami
    -2 kotlety usmażone bez tłuszczu
    -surówka z kiszonej kapusty
    -ciastka w ilości przeczyszczającej normy, a już na pewno normy osoby odchudzającej się
    -kawa ze słodzikiem
    -herbata
    -woda

życzę dobrej nocki

Awatar kousek
    kousek jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Sosnowiec
    Wpisy na blogu
    5

Cytat Zamieszczone przez martucha2255 Zobacz posta
    Kausku - robię koronkę frywolitkową (czółenkową), ale tylko małe formy, kolczyki, spinki i inne drobiazgi, kiedyś robiłam też kolczyki z koralików, ale przestałam bo to się zrobiło bardzo popularne, a co za tym idzie tanie. Robiłam też trochę decupagu, ale od urodzenia Mańki zrobiłam tylko jedną szafeczkę bo to wymaga czasu, a jak sobie rozrobię farby to zaraz się okazuje że Mańka nie może beze mnie żyć , a wieczorami nie mam już na to sił.
    Kolczyki z koralików też robiłam i po remoncie będę robić nadal bo lubię. Decoupage - mam jedno krzesło, zostały jeszcze 3 do skończenia Musisz mnie nauczyć tych frywolitek, bo już dawno mam na nie ochotę Ja robię jedynie dla włąsnego użytku takie rzeczy i baaardzo mnie to cieszy. AAAA i jeszcze kocham haft krzyżykowy. Czasem coś dłubnęłam na szydełku czy drutach, ale nie bardzo mi to wychodzi.
    Kurcze, musimy się kiedyś spotkać!!

Awatar tusiamamusia
    tusiamamusia jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    katowice

hej dziewczyny..same pokrewne dusze w tej grupie wsparcia..ja tez kiedys robiłam cudeńka z koralików, teraz juz tylko zostały aniołki z masy solnej na święta bożego narodzenia i rozdaje rodzinie i znajomym...Kousek masz rację, trzeba się spotkać ;-)
    Martucha..ja dziś też pogrzeszę..idziemy na komunię do mojej chrzestnicy...będzie obżarstwo :-/ ALE W PONIEDZIAŁEK PODGONIMY I ZROBIMY PROTEINKI
    ...życzę Wam miłej niedzieli , pomimo tej strasznej pogody za oknem;-)

---------- Wiadomość dodana o 19:47 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 09:46 ----------

no to pogrzeszyliśmy całą rodzinką:-/ jak zapowiadałam jutro same proteinki;-)
    czy u WAS TEŻ JEST TAKA STRASZNA POGODA??okropnie dziś zmarzłam..brrrrr..mam nadzieje ze jutro bedzie lepiej:-)))
    spokojnej nocy...

---------- Wiadomość dodana 17-05-2010 o 10:46 ---------- Poprzednia wiadomość dodana 16-05-2010 o 19:47 ----------

no cóż, prognozy pogody nie zapowiadają zmian w najbliższym czasie...
    :-/
    mój mały od wczoraj strasznie śpiący, pewno też przez tą pogodę, ale to nawet dobrze bo więcej w domku zrobię;-)
    START: 13.04.2010
    FAZA I: 13.04-19.04- 3,8kg
    FAZA II: 20.04-...

Magdusiia85 Guest

Cześć Dziewczynki
    Pogoda nie sprzyja, ale mam nadzieje, że humorki i nastawienie do dietkowania i ćwiczeń jak najbardziej są na TAK

Pozdrawiam cieplusieńko

martucha2255 Guest

Witam poniedziałkowo

Wczoraj mnie nie było cały dzień, a jak wróciliśmy to już mi się nie chciało odpalać kompa, zresztą nie było po co bo dietę wczoraj zbezcześciłam zupełnie. Było i ciasto, i wino, i serek pleśniowy i wiele kilka innych grzechów, no i oczywiście nie było ćwiczeń. Ale dziś już wróciłam na dobre tory, wskoczyłam rano na wagę, na szczęście moje szaleństwa nie odbiły się na niej zbyt mocno. Zoczymy ja będzie jutro podczas ważenia

Musimy zorganizować spotkanie, pt "zamiast słodyczy zajmuję się rękodziełem" Ja właśnie zapakowałam paczkę z 20 parami kolczyków frywolitkowych i 6 spinkami do włosów. Na początku też robiłam dla siebie, ale potem ktoś mnie namówił żebym zaczęła pokazywać swoje "dziełka" i od czasu do czasu coś sprzedaję. Frywolitki są ładne, tylko zajmują strasznie dużo czasu w porównaniu z innymi technikami.

Kausku - chętnie nauczę Cię frywolitkować w zamian na korepetycje z decoupagu, bo ja trochę robiłam, ale kiepsko mi idzie

Swoją drogą naprawdę dużo mamy ze sobą wspólnego

Pogoda mnie dobija, moja Mania też bardziej śpiąca to akurat plus, ale chyba jedyny tego deszczu.

Strona 17 z 27 PierwszyPierwszy ... 7 15 16 17 18 19 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów