czemu niemozliwe? przeciesz niewiesz ile mam wzrostu i co wpisałam w danych
widze ze jesteś bardzo obeznana w tej dziecie dlatego koryguj moje błedy( prosze) bo ja juz nic z tego nie jaze. Ty mi piszesz ze tak niewolno-mi wychodzi 7 nowa koleżanka dr justi( która serdecznie witam) tez juz jest na 7 dniu uderzeniówki co ja mam robic? oprócz tego czytałam tu ze dziewczyny stosuja rózne dni ale mi sie wydawało ze to zalezy od wagi(tak?) margolcia ja juz wczesniej pisałam i prosiłam zebys mi wytłumaczyła jak cepowi jak to pokolei ma wygladac( bede wdzieczna)
Pomijajac wszystko inne jestem pewna na 1000% ze na tej diecie mozna schudnac i to duzo bo-kazdy jak odstawi weglowodany(zwłaszcza jak sie ich jadło duzo)to spadek wagi gwarantowany tylko tu zalezy na tym alby tak wage utrzymac no i se krzywdy nie zrobic.Ja sie trzymam jej kurczowo(nawet bardzo) jem 5-6 razy dziennie same jogury,jaja gotowane miesko i duzo ryb.woda to litrami i cwicze moze nie tyle co bym chciała ale jak na mój chory kregosłup to i tak wydaje mi sie ze sporo. aha pije ktos ocet jabłkowy? bo ja tak 2 razy dziennie.
laseczki jak wy przesuwacie suwaczka bo ja jakos nie umiem a chciałabym ten moj wynik wkleic nastepny za tydzien( ja niemoge wazyc sie codziennie bo bym straciła motywacjie a tego sie boje)
znów sie rozpisałam hihihi