Strona 1 z 17 1 2 3 11 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 163

Wątek: "ja wam pokażę!" - w pogoni za wymarzoną figurą :)

Awatar Monis84
    Monis84 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Warszawa

Talking "ja wam pokażę!" - w pogoni za wymarzoną figurą :)

Hejka

Mam na imię Monika, mam 25 lat, 173 cm i 20kg nadwagi, chcę ważyć diabelskie 66,6kg :*
    Za namową siostry (nick Kasiaaaaczek) postanowiłam do was dolączyć.
    Od 7 sierpnia byłam na dukanie i schudłam prawie 5kg. Teraz jestem na MŻce
    i zostało mi do zgubienia jeszcze 15kg, liczę że z waszym wsparciem osiągnę swój cel

p.s. Mam nadzieję, że mój nadbagaż niebawem będzie jak przeminęło z wiatrem :P

p.s.2 normalnie nie jadłam słodyczy od 7 dni

p.s.3 Wszystkie wskazówki do mojego sukcesu mile widziane
    Ostatnio edytowane przez Monis84 ; 17-08-2010 o 21:29

Awatar Kasiaaaaczek
    Kasiaaaaczek jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Warszawa

Talking Odp: "ja wam pokażę!" - w pogoni za wymarzoną figurą :)

cześć siostrzyczka :cmok:

Jak się będziemy wspólnie wspierać, to daleko razem zajdziemy
    Ćwiczenia musimy jakieś wpleść w nasz grafik dzienny
    Mam juz pewien plan, więc chwila i może wdrożymy go w życie

Wspieram Cię! i pozdrawiam
    Ogarnij doopę, zaciśnij pięści i daj radę!
    Nieważne, że nie ma dla kogo - ważne, żeby opadły im kopary!

Gruba Kaśka - CEL - 35kg mniej !!! - Grupy Wsparcia Dieta.pl

Awatar Monis84
    Mieszka w
    Warszawa

Domyślnie Odp: "ja wam pokażę!" - w pogoni za wymarzoną figurą :)

dziękuję siostrzyczka, wygramy tę walkę, bo szkoda by było zaprzepaścić już te zrzucone kilogramki

od 3dni codziennie ćwicze 50 brzuszków, wymachy nóg i rąk, chodzenie w miejscu, skłony (w południe lub wieczorem) - zaraz właśnie się biore za dzisiejszą partie

właśnie dziewczyny jakie ćwiczenia są najlepsze na zgubienie i rzeźbienie płaskiego brzuszka prócz tradycyjnych brzuszków?

Moje Menu dzisiejsze (czyli to co zjadł mój brzuszek):

1 śniadanie: herbata zielona (saga), jogurt naturalny 0% z 1,5 łyżeczką otręb owsianych i 2 słodzikami
    2 śniadanie: wafel ryżowy z plasterkiem polędwicy z indyka
    obiad: 150g gotowanych ziemniaków, 50g kotlet z mięsa wołowego mielonego smażony bez tłuszczu z przyprawami (mielony czosnek, papryka ostra i pieprz) oraz z 10g kapusty kwaszonej
    kolacja: herbata zielona
    + 1 herbatnik leibniz

a wiecie co, zawsze po wcześniejszych dietach oduczałam się nie jedzenia czegoś.
    np całe życie słodziłam herbatę łyżeczką cukru, a od jakiś 3-4lat nie słodze wogóle
    od jakiegoś roku nie pije napoi gazowanych, nawet jak jadłam kfc to brałam herbatę mrożoną w zestawie, piłam przeważnie wody smakowe... teraz od jakiś 2 tygodni piję tylko wode niegazowaną źródlaną i herbatę zieloną, powiem wam że nie tęsknie za niczym innym :] takie małe zmiany stałę, są dla mnie przyznam się jakąś pociechą i satysfakcją. też zauważyliście u siebie takie zmiany że nie tęsknicie za czymś, że się obejdziecie bez?

lilymarlene jest nieaktywny Nowy na forum

a wiecie co, zawsze po wcześniejszych dietach oduczałam się nie jedzenia czegoś.
    np całe życie słodziłam herbatę łyżeczką cukru, a od jakiś 3-4lat nie słodze wogóle
    od jakiegoś roku nie pije napoi gazowanych, nawet jak jadłam kfc to brałam herbatę mrożoną w zestawie, piłam przeważnie wody smakowe... teraz od jakiś 2 tygodni piję tylko wode niegazowaną źródlaną i herbatę zieloną, powiem wam że nie tęsknie za niczym innym :] takie małe zmiany stałę, są dla mnie przyznam się jakąś pociechą i satysfakcją. też zauważyliście u siebie takie zmiany że nie tęsknicie za czymś, że się obejdziecie bez?
    Też tak mam. Ogólnie ostatnio nawet w okresach największego jedzenia jadłam dużo zdrowych rzeczy. Z pięć lat temu nauczyłam się jeść tylko ciemne pieczywo (jeśli chodzi o kanapki) - w czasie diety ostatnio staram się je ograniczać i jeść raz w tygodniu na rzecz kasz, ciemnego makaronu i ryżu. Ma problem ze słodzikiem, chciałabym zupełnie odstawić cole light, ale nie potrafię

Awatar Monis84
    Mieszka w
    Warszawa

Cytat Zamieszczone przez lilymarlene Zobacz posta
    Z pięć lat temu nauczyłam się jeść tylko ciemne pieczywo (jeśli chodzi o kanapki) - w czasie diety ostatnio staram się je ograniczać i jeść raz w tygodniu na rzecz kasz, ciemnego makaronu i ryżu. Ma problem ze słodzikiem, chciałabym zupełnie odstawić cole light, ale nie potrafię
    ja jak do tej pory miałam nałóg na świeże pieczywo, ale myślę że uda mi się je odstawić na rzecz wafli ryżowych bo mi bardzo zasmakowały i ewentualnie ciemne pieczywo raz na jakiś czas. najbardziej mogą mnie zgubić słodzycze oraz piwo pite na jakiś wypadach po meczowych, na bilardzie, w kinie czy coś, ale postaram się z tym skutecznie walczyć za dużą motywacje wkońcu złapałam by czekoladowe łakocie były silniejsze! słodyczom, czipsom i lodom mówie STANOWCZE NIE! koniec ich rządów! basta, game over, finito, the end, fine

---------- Wiadomość dodana o 20:25 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 20:16 ----------

a mam takie pytanko: jakie witaminy można pić, brać, jeść lub w czym jest ich najwięcej (produkty mało kaloryczne)? wiadomo człowiek na diecie ma ich mało, a ja chcę jednak mieć odpowiednią dawkę dla zdrowia i siły na codzień, może macie jakieś sprawdzone w tym kierunku sposoby, czy co tam byle nie były w pastylkach do połykania błagam, bo mam nietypowy problem z połykaniem tych piguł, będe wdzięczna za jakiekolwiek skuteczne wasze rady, buziaki
    Ostatnio edytowane przez Monis84 ; 17-08-2010 o 20:19

Awatar Kasiaaaaczek
    Mieszka w
    Warszawa

polecam kapsułki omega3

Awatar DAggie
    DAggie jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Warszawa

a czemu przerwałaś Dukanie?? utrwaliłaś wagę zdobytą na diecie?? bo takie ot tak przerwanie może spowodować powrót wagi nawet przez jedego herbatniczka..
    odchudzam się od 14.06.2010.

półmetek już za mną..

Awatar Monis84
    Mieszka w
    Warszawa

a jak się utrwala wagę? może banalne pytanie, ale ja nie wiem, a lepiej jednak wiedzieć
    a dlaczego przerwałam? nie wiem, chyba przez siostrę która też wróciła po fazie uderzeniowej na MŻ.
    ten herbatnik dzisiejszy to był grzeszek ja wiem, ale się już nie powtórzy

---------- Wiadomość dodana o 22:37 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 22:34 ----------

Cytat Zamieszczone przez Kasiaaaaczek Zobacz posta
    polecam kapsułki omega3
    sis mówiłam "TYLKO" nie kapsułki bo mam problem z połykaniem tych piguł!

PCharlotte jest nieaktywny Znany na forum

Witam moją imienniczkę i życzę samych sukcesów na diecie !

Awatar Kasiaaaaczek
    Mieszka w
    Warszawa

sis Ty to musisz więcej ruch dorzucić do swojego dziennego planu, do tego warzywka i witaminki, i dasz radę ... masz potencjał

Strona 1 z 17 1 2 3 11 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów