Hej Hej![]()
Nie wiedziałam w zasadzie w jakim dziale założyć wątek bo jeszcze się nie zdecydowałam na jaką dietę przejść, dlatego założyłam tu bo po pierwsze muszę schudnąć więcej niż 20kg a po drugie to kiedyś miałam tu wątek i było nawet przyjemnie![]()
A teraz o mnie słów kilka.
Nazwali mnie Agnieszka. Mam lat 20 i mam jeszcze wakacje bo szczęśliwa studentka ze mnie :P
Dlaczego się odchudzam? Jest wiele powodów. W zasadzie to od zawsze się odchudzałam, ale teraz pobiłam swój rekord ważę gdzieś około 85kg (nie mam wagi, wiec tak orientacyjnie patrząc na ostatnią wagę) przy wzroście 158cm. Dużo nie?
I nadszedł ten moment kiedy sama dla siebie chcę schudnąć. Kiedy po raz pierwszy w życiu moją motywacją nie są wakacje czy jakiś przystojniak, bo swojego przystojniaka to ja już mam od pół roku i myślę, że by ze mną nie był gdyby moja figura mu przeszkadzała.
Ostatnio byłam w sklepie kupić spodnie i strasznie się przeraziłam jak zobaczyłam że XL na mnie nie pasują i muszę kupić XXL i wtedy powiedziałam sobie "dość!".
Od jutra zaczynam. Na razie po prostu będę mniej jeść bo sama nie wiem jaką dietę wybrać czy 1500kcal, czy south beach, czy Dukana. Może Wy mi coś doradzicie?
Mam nadzieję, że tym razem mi się uda.
Nie daję sobie konkretnego czasu na schudnięcie, no dobra daję - koniec studiów, ale to jeszcze II i III rok przede mną więc sporo czasu![]()
I celu konkretnego też nie mam, po prostu schudnąć tak, żebym się czuła dobrze![]()
buziaki :**