Strona 1 z 71 1 2 3 11 51 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 705

Wątek: Schudnąć po ciąży!Szukam towarzyszki :)

Awatar tofifik
    tofifik jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Niemcy

Domyślnie Schudnąć po ciąży!Szukam towarzyszki :)

Witam!Mam 25 lat i jestem mamą Szymonka (1,5roku) i Igorka (1msc).Wlasnie znalazlam 5min dla siebie (bo moje urwisy uciely sobie poobiednia drzemke)Jest to jedyny moment kiedy moge na chwilke usiasc (przy komputerze ) i zastanowic sie co zrobic z moim pulchniutkim cialkiem Wczoraj wieczorem postanowilam ze od dzisiaj zaczynam dietkowac zeby do przyszlych wakacji powrócic do dawnych (upragnionych teraz) 53kg.
    Moze jest na forum jakas mloda mama która razem ze mna bedzie liczyc kalorie (miedzy kolejnymi zmianami pieluch)
    Moja waga 77kg
    Cel - 53 kg

Buziaczki dla Wszystkich!

ryszarda564 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Gdynia

Red face Odp: Schudnąć po ciąży!Szukam towarzyszki :)

Witaj,
    Jestem na tym forum nowa,chyba Ty tez.Mam na imie Daria i jestem mama 8-mio mies Hanusi.W ciazy przytylam 30kg i od kilku dni z nimi walcze.Ja startuje z okraglej setki i mam zamiar schudnac do 65kg.Nie mam pojecia czy mi sie uda ale jestem pelna zapalu.Umowilam sie do dietetyka ale terminy ma strasznie odlegle bo dopiero na styczen ale ponoc warto poczekac.Tymczasem licze kalorie,staram sie nie przekraczac 1000na dzien i cwicze codziennie callanetics tak kolo godzinki.Od dzisiaj chce jeszcze zaczac biegac na biezni chociaz po 15min bo pewnie i tak wiecej nie dam rady.Probowalam tu zalozyc swoj watek ale tu sie chyba wszyscy znaja i ciezko do tego grona dolaczyc.Tak czy inaczej czytam sobie inne posty bo nie powiem,dopinguja strasznie.Mam nadz ze uda Ci sie schudnac ile zaplanowalas i z checia potowarzysze.Moze razem bedzie razniej i latwiej.
    Pozd

Awatar tofifik
    Mieszka w
    Niemcy

Domyślnie Odp: Schudnąć po ciąży!Szukam towarzyszki :)

Witaj Dario Cieszę się że w końcu znalazlam bratnią duszę Jestem pewna że razem nam się uda i w wakacje wystartujemy w bikini
    Jeśli chodzi o dietkę to ja tez licze kalorie i próbuje się troszkę ruszac - no wlasnie próbuje bo mnie straszny leń dopada.Ale obiecuję - że zacznę od dzisiaj ćwiczyć na tej "strasznej maszynie" która stoi w kącie pokoju a którą zwą Leg Magic Postanowilam tez pohulać troszke na hula-hop - jestem po cesarce więc na brzuszki jeszcze za wczesnie.
    Chce zapisac sie na aeorbik ale nie mam z kim a samej nie bardzo mi sie chce (kazde wytlumaczenie dobre no nie??? hihi) Tak sobie mysle ze jak na mojej wadze pojawi sie "6" z przodu to namówie męża i zaczniemy chodzic na basen (narazie trochę sie wstydze tak przy ludziach rozbierac- mam rozstepy,których chce sie teraz pozbyc- moze wiesz która metoda jest najlepsza?? mikrodermabrazja czy laserowo??

ryszarda564 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Gdynia

Czesc .
    Ja tez sie ciesze ze wreszcie znalazlam bratnia dusze.Jesli chodzi o rozstepy to jakos mi one nie przeszkadzaja wiec nie rozgladalam sie za jakas konkretna metoda.Kupilam jakis krem ale nie widze zeby pomogl,gdzies tam czytalam ze tak naprawde nie ma skutecznej metody i tego sie nie pozbedziesz.Moga troszke pojasniec i tyle.ja mam glownie na brzuchu wiec jak zaloze jednoczesciowy stroj to nie widac a o bikini narazie nie mysle troche za wczesnie.Ten dietetyk mowil ze jak zaczne od stycznia do niego chodzic top sie zejdzie 9 mies zeby wrocic do normalnej wagi wiec tak sobie mysle ze jak do stycznia schidne z 10kg to do wakacji moze nie bede juz wygladac jak wieloryb i rusze na plaze.
    Skad jestes???Moze gdzies z trojmiasta?

kreMUUUfka jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Łódź

tofficzka to mi chyba mignęła na wątku o Medelinki
    strasznie fajnie, że jesteście Dziewczyny, tylko nie zgadzam się tak, że tutaj się wszyscy znają i inne wątki są ignorowane. Tutaj bardzo łatwo "wbić się w towarzystwo", wystarczy wbijać się do Forumowiczek i pokazywać, że się jest
    też kiedyś nowa byłam
    pozdrawiam Was dziewczyny serdeczne, gratuluję Maluchów i życzę powodzenia w dietkowaniu

Awatar annia
    annia jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Hamilton

Hej mamuski!!!!!
    Jak musi Kremuuufka kazdy byl z nas tu nowy......ale z biegiem czsu staje sie stary.....trzeba tylko czesto pisac......
    Co do rozstepow to mizna smarowac, masowaci.....ale zapomnijcie ze znikna....... mi sie pojawily przy pierwszej ciazy mam caly brzuch zjezdzony ale przy drugiej juz ani jednego nie mialm nowego (miejsca nie bylo)....... po zgubieniu troszkie kiloskow troszkie sie schowaja i zbledna.................

marietka33 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Rybnik

No to ja sie podlaczam mam 93 na liczniku wiec duzo wiecej niz ty , mam 34 lata i jestem ze slaska

Awatar tofifik
    Mieszka w
    Niemcy

Oj cieszę się bardzo że tyle tutaj mlodych mamusiek (i nie tylko mamusiek oczywiscie)
    Razem jakoś raźniej
    Ja dzisiejszy dzień moge zaliczyć do udanych tzn nie tak w 100% bo popoludniu uleglam i podgryzlam synkowi kawalek buleczki i paróweczki ale laczny wynik to 1100kcal wiec chyba nie tak źle.Kurcze co jest w tym pieczywku że tak cholerka ciezko je odstawic wrrrr
    Cieszę się że tutaj trafilam bo naprawde milusio u Was Wierze ze z wami dam rade

kreMUUUfka jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Łódź

że jak ja bezdzietna to mnie już nie lubicie?
    dobra
    sobie zapamiętam

toffik kalorycznie idealnie ! pięknie startujesz

kijanka Guest

Hej ja tu wpadam do Was na wątek pierwszy raz ale jeśli właścicielka pozwoli to będę wpadać częściej Ja co prawda mamusią jeszcze nie jestem ale napewno kiedyś będę. fajnie tu u Was więc będę zaglądać i dopingować jak będę umiała. Pozdrawiam

Strona 1 z 71 1 2 3 11 51 ... OstatniOstatni