Strona 2 z 71 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 12 52 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 705

Wątek: Schudnąć po ciąży!Szukam towarzyszki :)

Awatar annia
    annia jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Hamilton

Domyślnie Odp: Schudnąć po ciąży!Szukam towarzyszki :)

tofifik jak tylko podgryzlas to nie zle ..... jak bys cala mu zzarla to juz nie za ciekawie by bylo........
    A ja na SB od6 dni i pieczywka nie jem.......a tez mi bylo ciezko odstawic.......

ryszarda564 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Gdynia

Talking Odp: Schudnąć po ciąży!Szukam towarzyszki :)

No to zwracam honor i obiecuje ze bede sie wiecej udzielac!
    Wczorajszy dzien zakonczylam w miare dobrze,niestety wieczorkiem skusilam sie na pieczone udko z kurczaka,nawet nie patrze ile ma to kalorii,mam nadz ze dzisiaj bedzie bez wpadek.

Awatar tofifik
    tofifik jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Niemcy

Witam Ja wlasnie wypilam kawke i wszamalam sniadanko.Zauwazam efekty moich ograniczen zywieniowychZawsze pochlanialam bulke(a najlepiej ze dwie lub trzy) i mnostwo dodatkow a dzisiaj zjadlam troszke twarozku i pol pomidorka i normalnie jestem pelna.To dobrze no nie?? Myslalam ze mój zoladek nie ma dna a tu prosze taki "suprajs" ;P

kremuuufeczko - lubimy Cie bardzo i nawet nie mysl o tym aby sie na nas obrazac bo wnosisz do wszystkich wątków mnóstwo humoru i optymizmu - a bez tego dietkowanie zamienia sie w sredniowieczne katusze Potrzebujemy Cie tutaj!

kijanka- super ze do nas zajrzalas no i oczywiscie zapraszamy jak najczesciej bo doping jak najbardziej potrzebny oczywiscie odwdzieczymy się tym samym

Awatar tofifik
    Mieszka w
    Niemcy

Przed chwilka wrócilam z zakupów - zaopatrzylam się w rózne specyfiki ujędrniające.Kupilam Lipometric Vichy i Sculpt-up Loreal (czy jakos tak)
    Cudów pewnie nie zdzialają no ale zobaczymy.Będąc w drogerii i aptece zalowalam ze nie poradzilam sie Was co kupic,dlatego robie to teraz - co mozecie Kochane Kobitki doradzic w tej kwestii?Stosujecie jakieś "specjalistyczne" kosmetyki ?? Jakies peelingi czy kąpiele z dodatkami??

Acha!Kalorycznie jak narazie idzie mi dzisiaj calkiem calkiem - jak do tej pory 466 kcal.
    Teraz mam chwilke dla siebie (moje chlopaki śpią) więc troszkę sie poruszam - na początek sprzątanko,później trochę gimnastyki przy muzyczce a na koniec prysznic i pierwsza aplikacja kremów.

kijanka Guest

Tofifik ja myślę ze te specyfiki działają wszystkie na tej samej zasadzie. pewnie bardziej pomoże ci dto codzienne smarowanie i wklepywanie niż same preparaty Ja tam nie używam ich zbyt często bo nie wierze w ich działanie Zdecydowanie lepszy jest regularny ruch Także jak najwięcej biegaj z maluchami i to da najlepsze efekty Pozdrawiam

Awatar tofifik
    Mieszka w
    Niemcy

Z pewnością masz rację Ale ja lubię takie ladnie pachnące specyfiki i caly ten rytual związany z "wsmarowywaniem" ich w uda,pupke brzuszek itd (zwlaszcza ze najczęsciej robi to mój mąż - wiecie, po calym dniu z dziećmi staram się laczyć przyjemne z pozytecznym- w końcu to jedyny (no oprócz nocy ;P ) moment kiedy możemy pobyć razem hihi

Awatar ewulka78
    ewulka78 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Warszawa

Chyba wazniejsza od rodzaju kremu jest systematyczność, ciągłe masaże, peelingi itp.
    W sumie stosowałam różne kremy
    JEST RÓZNICA - czy uwam czy nie bo skóra ewidentnie lepiej wygląda
    NIE MA SPECJALNEJ RÓŻNICY jakiego kremu uzywam
    ale oczywiście są to subiektywne wrażenia

Mi zostało po 2 ciązy 30 kg które zmierzam zgubić

Tu walczę:
    Ostatni dzwonek

kreMUUUfka jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Łódź

tofficzku toś nasłodziła ja poprostu bardzo lubię to forum, to pierwsze forum na którym jestem namiętnie i regularnie bo jest jedyne w swoim rodzaju, dzięki Wam wszystkim !
    co nie zmienia faktu że ja bezdzietna, ale i tak się w to mamowe towarzystwo wkręce

podobno Lipometric jest super , z tego co Dziewczyny tutaj piszą , mnie na taki kosmetyk jeszcze nie stać

buziaki Mamuśki

ryszarda564 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Gdynia

Tofifik to Cie podziwiam bo ja zawsze nakupuje balsamow,kremow, witamin z ambitnym planem wklepywania a efekt taki ze po dwoch dniach mnie to nudzi i wszystko idzie w kat.
    Ostatnio nawet robilam porzadki w kosmetykach i wyrzucilam balsamy do ujedrnainia bo sie niechcacy przeterminowaly.Stwierdzilam ze juz niczego kupowac nie bede.Chyba rzeczywiscie gimnastyka najlepsza a z rozstepami trzeba sie zaprzyjaznic bo zostana nam juz na wieki.

Awatar tofifik
    Mieszka w
    Niemcy

Nio no dziewczyny ja też zdaje sobie sprawę że nie ma kremów-cud tak jak i takich diet nie ma ale zobaczymy... może choć troszkę uda mi się polepszyć kondycję mojej skóry i pozbyć skóry pomarańczowej.A wlasnie - od dwóch tygodni testuje Inneov Cellulit (taki srodek do picia) i wierzcie czy nie ale na mnie to naprawde dziala - widze ogromna roznice (ale to tak na marginesiku)

Postanowilam się ujawnić i dzisiaj wrzuce jakieś foteczki

Strona 2 z 71 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 12 52 ... OstatniOstatni