tofifik jak tylko podgryzlas to nie zle ..... jak bys cala mu zzarla to juz nie za ciekawie by bylo........
A ja na SB od6 dni i pieczywka nie jem.......a tez mi bylo ciezko odstawic.......
tofifik jak tylko podgryzlas to nie zle ..... jak bys cala mu zzarla to juz nie za ciekawie by bylo........
A ja na SB od6 dni i pieczywka nie jem.......a tez mi bylo ciezko odstawic.......
No to zwracam honor i obiecuje ze bede sie wiecej udzielac!
Wczorajszy dzien zakonczylam w miare dobrze,niestety wieczorkiem skusilam sie na pieczone udko z kurczaka,nawet nie patrze ile ma to kalorii,mam nadz ze dzisiaj bedzie bez wpadek.
WitamJa wlasnie wypilam kawke i wszamalam sniadanko.Zauwazam efekty moich ograniczen zywieniowych
Zawsze pochlanialam bulke(a najlepiej ze dwie lub trzy) i mnostwo dodatkow a dzisiaj zjadlam troszke twarozku i pol pomidorka i normalnie jestem pelna.To dobrze no nie?? Myslalam ze mój zoladek nie ma dna a tu prosze taki "suprajs" ;P
kremuuufeczko - lubimy Cie bardzo i nawet nie mysl o tym aby sie na nas obrazac bo wnosisz do wszystkich wątków mnóstwo humoru i optymizmu - a bez tego dietkowanie zamienia sie w sredniowieczne katuszePotrzebujemy Cie tutaj!
kijanka- super ze do nas zajrzalas no i oczywiscie zapraszamy jak najczesciej bo doping jak najbardziej potrzebnyoczywiscie odwdzieczymy się tym samym
Przed chwilka wrócilam z zakupów - zaopatrzylam się w rózne specyfiki ujędrniające.Kupilam Lipometric Vichy i Sculpt-up Loreal (czy jakos tak)
Cudów pewnie nie zdzialają no ale zobaczymy.Będąc w drogerii i aptece zalowalam ze nie poradzilam sie Was co kupic,dlatego robie to teraz - co mozecie Kochane Kobitki doradzic w tej kwestii?Stosujecie jakieś "specjalistyczne" kosmetyki ?? Jakies peelingi czy kąpiele z dodatkami??
Acha!Kalorycznie jak narazie idzie mi dzisiaj calkiem calkiem - jak do tej pory 466 kcal.
Teraz mam chwilke dla siebie (moje chlopaki śpią) więc troszkę sie poruszam - na początek sprzątanko,później trochę gimnastyki przy muzyczce a na koniec prysznic i pierwsza aplikacja kremów.
Tofifik ja myślę ze te specyfiki działają wszystkie na tej samej zasadzie. pewnie bardziej pomoże ci dto codzienne smarowanie i wklepywanie niż same preparatyJa tam nie używam ich zbyt często bo nie wierze w ich działanie
Zdecydowanie lepszy jest regularny ruch
Także jak najwięcej biegaj z maluchami i to da najlepsze efekty
Pozdrawiam
Z pewnością masz rację![]()
![]()
Ale ja lubię takie ladnie pachnące specyfiki i caly ten rytual związany z "wsmarowywaniem" ich w uda,pupke brzuszek itd (zwlaszcza ze najczęsciej robi to mój mąż - wiecie, po calym dniu z dziećmi staram się laczyć przyjemne z pozytecznym- w końcu to jedyny (no oprócz nocy ;P ) moment kiedy możemy pobyć razem hihi
Chyba wazniejsza od rodzaju kremu jest systematyczność, ciągłe masaże, peelingi itp.
W sumie stosowałam różne kremy
JEST RÓZNICA - czy uwam czy nie bo skóra ewidentnie lepiej wygląda
NIE MA SPECJALNEJ RÓŻNICY jakiego kremu uzywam
ale oczywiście są to subiektywne wrażenia
Mi zostało po 2 ciązy 30 kg które zmierzam zgubić![]()
tofficzku toś nasłodziłaja poprostu bardzo lubię to forum, to pierwsze forum na którym jestem namiętnie i regularnie bo jest jedyne w swoim rodzaju, dzięki Wam wszystkim !
![]()
co nie zmienia faktu że ja bezdzietna, ale i tak się w to mamowe towarzystwo wkręce![]()
podobno Lipometric jest super , z tego co Dziewczyny tutaj piszą , mnie na taki kosmetyk jeszcze nie stać
buziaki Mamuśki![]()
Tofifik to Cie podziwiam bo ja zawsze nakupuje balsamow,kremow, witamin z ambitnym planem wklepywania a efekt taki ze po dwoch dniach mnie to nudzi i wszystko idzie w kat.
Ostatnio nawet robilam porzadki w kosmetykach i wyrzucilam balsamy do ujedrnainia bo sie niechcacy przeterminowaly.Stwierdzilam ze juz niczego kupowac nie bede.Chyba rzeczywiscie gimnastyka najlepsza a z rozstepami trzeba sie zaprzyjaznic bo zostana nam juz na wieki.
Nio no dziewczyny ja też zdaje sobie sprawę że nie ma kremów-cud tak jak i takich diet nie maale zobaczymy... może choć troszkę uda mi się polepszyć kondycję mojej skóry i pozbyć skóry pomarańczowej.A wlasnie - od dwóch tygodni testuje Inneov Cellulit (taki srodek do picia) i wierzcie czy nie ale na mnie to naprawde dziala - widze ogromna roznice (ale to tak na marginesiku)
Postanowilam się ujawnić i dzisiaj wrzuce jakieś foteczki![]()