Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 31

Wątek: 20 kg w 2 miesiące- czy to możliwe?

ag71ab1 jest nieaktywny Nowy na forum

Domyślnie Odp: 20 kg w 2 miesiące- czy to możliwe?

Witam,
    Myślę że stracić 20 kg w ciągu 2 miesięcy jest nierealne. Maksimalnie co mi udalo się w ciągu 2 miesięcy to 11 kg i to za pomocą pigułek i ćwiczenji. Stasowałam Hoodia P57, jeden z naturalnych leków, aby schudnąć i walczyć z otyłością który bardzo mi pomógł. Ponieważ kupiłam pigulki bez recepta złożyłam zamówienie w internetowej aptece "acomplia-reductil.net" i nie żałuję. Kupowałam bezpiecznie i otrzymałam paczkę bardzo szybko.Mam nadzieję, że moje doświadczenie da większą motywację do drugich!

jakubmarykola jest nieaktywny Nowy na forum

Wydaje mi się, że wszystko jest możliwe, ale powinieneś uważać na efekt jo-jo. Poszukaj artykułów o tym, na przykład - [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

marchewkowepola jest nieaktywny Nowy na forum

mysle ze jak by sie czlowiek bardzo uparl to sie uda.. mozna obciac jedną albo dwie nogi i juz a tak serio.. nie da sie albo da ale nie powinno to ogromne obciazenie dla organizmu. nie warto

MiniMini57 jest nieaktywny Nowy na forum

z ta nogą to jakas opcja ale masz racje za duze obciazenie.. lepiej dac sobie wiecej czasu i na spokojnie zaczac zrzucac by nie obciazac sie i nie zaszkodzic. Ja sie odchudzalam wiele razy i czesto efekty jojo, teraz kolezanka polecila mi koktajle odchudzajace wiec bede ich probowac chiashake czy jakos tak

marchewkowepola jest nieaktywny Nowy na forum

koktajle [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] to swietne rozwiazanie, jak nie probowalas to koniecznie probuj, ja sie na nich odchudzalam bo mialam dosc tych wszystkich dietetykow, szykowania calymi dniami, pilnowania godzin itd

MiniMini57 jest nieaktywny Nowy na forum

Noo to ta strona, zamierzam wlasnie je kupic tylko czekam na wyplate, jestem pelna nadziei ze sie uda

KasjanTrener jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    warszawa

Cześć Anula,
    Gratulację, że podjęłaś walkę! liczy się ten pierwszy krok potem już jest trochę łatwiej. Dieta dukana czy każda inna działa przede wszystkim z powodu wejścia w ujemny bilans kaloryczny. Jeśli jednak zbyt mocno ograniczyłaś kalorie , zaczniesz tracić mięśnie, podniesiesz kortyzol i w którymś momencie waga stanie ze względu na zwolnienie metabolizmu. Moja rada jest taka przelicz sobie zapotrzebowanie kaloryczne , odejmij od tego jakieś 300-400 kcal i trzymaj się tego. Wcale nie musi to być dieta dukana. Delikatna aktywność fizyczna jak basen lub codzienne spacery napewno przyspieszą cały proces.

abar-zabawki12 jest nieaktywny Nowy na forum

Myślę, że to możliwe jeśli przestrzega się diety. Ja także chciałam schudnąć w krótkim czasie. Tak jak wspomniałam, najważniejsze jest przestrzeganie diety jaką sobie ustalisz. Ja największy problem miałam z podjadaniem w nocy, przez co nie mogłam stracić na wadze. Jednak wzięłam się za siebie i oprócz odpowiedniej diety zaczęłam ćwiczyć. Na początku było ciężko, ale byłam zmotywowana. Ćwiczenia na brzuch bardzo mi w tym pomogły, dlatego bardzo to polecam. Ja skorzystałam z artykułu [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], gdzie dowiedziałam się, jakie akcesoria mogę wybrać, aby trening był efektywny
    Ostatnio edytowane przez abar-zabawki12 ; 20-07-2021 o 15:37

Michaal90 jest nieaktywny Nowy na forum

Nie jest to możliwe, chyba że mówimy o ekstremalnym odwodnieniu się.

misior jest nieaktywny Nowy na forum

myślę ,że się da!!właśnie zrzuciłem ponad 10 kg w 28 dni.drakońska dieta i 25 tys. kroków dziennie.Wspomagacze to yerba mate i snuffs,coś słodkiego jadłem przed 3 tygodniami,a bywały wieczory z 300 gramową tabliczką czekolady.na ych środkach wytrzymuję do 22 a potem małe co nieco.25 tys. kroków bez diety nie przynosiło kompletnie żadnych efektów.pracuję fizycznie jako magazynier.Misio.

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów