Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: Boksita na starcie .........nie liczę na którym :)

ataeb1974 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Sosnowiec

Talking Boksita na starcie .........nie liczę na którym :)

Witam.Powracam na forum mam nadzieje że teraz wytrwam do samego końca.
    Wcześniej jako boksita dietka szła całkiem nie źle.Potem ciąża i udalo mi sie nawet duzo nie przytyć okolo 10kg ale waga wyjściowa była fatalna .Po urodzeniu super kochanego synka Kacperka 24 kilo poleciało na dół i dlatego idąc za ciosem chciałam wreszcie dotrzec do swojej upragnionej wagi 63-65 kg.Mam nadzieję że teraz wreszcie się uda.Serdecznie pozdrawiam wszystkich ktorzy mnie jeszcze pamietają.

Mieszka w
    Sosnowiec

Unhappy Odp: Boksita na starcie .........nie liczę na którym :)

Witam.Dzisiaj niestety dietka poszła w zapomnienie nie było czasu na jedzenie więc jak wpadłam do pracy to zjadłam 2 paczki petitków bebe i troszkę orzeszków soslonych i popiłam kolą .Porażka na całej linii..Muszę się jakos zorganizować żeby więcej takich błędów nie popełniać .Serdecznie pozdrawiam.

doti23 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Łódź

Domyślnie Odp: Boksita na starcie .........nie liczę na którym :)

Witam!
    Gratuluję synka! w jakim wieku jest? Mi po ciąży zostało też kilka kilogramów(część mojej nadwagi miałam już przed ciążą) i mimo że mój syn już chodzi do przedszkola to nie udało mi się ich zrzucić, ale teraz muszę o to mocno powalczyć! A ty widze ostro powalczyłaś- 24 kilogramy to duży sukces. Życzeę powodzenia w dalszej walce! A jakie masz założenia i jak Ci się udało zrzucić już tak wiele??

luna64 Guest

Nareszcie jesteś Beatko ,bo już się stęskniłam

Beatko ja wierzę w Ciebie-pięknie Ci zlecialo 24 kilo ,a teraz pomalutku dojdziesz do wymarzonego celuPowiem Ci tylko,że już teraz wyglądasz super

Zaglądaj ,kiedy tylko bedziesz mogła -buziaki

Mieszka w
    Sosnowiec

Wink Odp: Boksita na starcie .........nie liczę na którym :)

Witam .Jeszcze dwa dni i zaczynam porządne odchudzanie słodycz mnie gubia strasznie , ale mam nadzieje że wreszcie znajdę cos w zastępstiwe BO INACZEJ KATASTROFA .Pełna mobilizacja do lutego musi być jakiś widoczny efekt na bal karnawałowy jeszce troszke czasu zostalo.No i jakaś gimnastyka niestety przy małym nie mam czasu.Serdecznie wszystkich pozdrawiam.)

Awatar bajeczna_grubaska
    bajeczna_grubaska jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Pruszcz Gdański
    Wpisy na blogu
    1

Przy małym dziecku chyba nie potrzebujesz za wiele gimnastyki w koncu przy nim jest wiele pracy...juz i tak wiele schudlas wiec pewnie tym razem ci sie uda...powodzenia

olinka07 Guest

...witaj mam podobną sytuację do ciebie i podobnie jak u ciebie moją zmorą są słodycze....ja je po prostu kochamale powiedziałam dość i póki co trzymam się zaczęłam ćwiczyć i uwierzyłam w siebie ty też uwierz w siebie bo na pewno ci się udaa więc do ataku tłuszczyk przecież nie ma żadnych szans...i pomyśl sobie jaka laska z ciebie będzie w lutym))pozdrawiampa

Mieszka w
    Sosnowiec

Wink Odp: Boksita na starcie .........nie liczę na którym :)

Hej Olinko!!! Sldycz sołodycze .......to straszne że tak można cos pokochać ja uwielbiam cocacolę light ale ona jest prwdopodobnie nawet gorsza od zwykłej .Porazka i hernatniki bebeb tak sie nauczyłam je jeść w ciązy że teraz przegrywam na starcie .Ale wiem że jak odstawie słodycze to waga napewno poleci do dołu więc napewno warto.Jak kochasz slodkie tak jak ja to rozumiesz mnie doskonale dziękuję Ci BARDZO ZA WSPARCIE I POZDRAWIAM SERDECZNIE

Mieszka w
    Sosnowiec

Wiatm.Przyszedł poniedziałek a moja dietka stoi w miejcu duże stresy powoduja że zapotrzebowanie na słodycze nie spada a rośnie .Dzisiaj baton sniker i czekolada ,ciemne pieczywo i serek topiony i zielona herbata zestawienie troszke dziwne .Kolacji juz nie zjem to może troszkę sie ograniczy kalorie .Całe szcęście jutro też jest dzień musze sie postarac bo dostałam dużo super ciuszków i w niektórych tak strasznie mało potzreba żeby fajnie wyglądać a więc do dzieła .:

Joluś .... czekam na odziwiedziny trzymam kciuczki z dietkę
    Bajeczna Grubaska ........ fakt mały jest taki że minuty nie usiedzi w miejscu więc jak zacznie chodzić to napewno się zaczne maxymalnie ruszać
    Olinko .........dziekuje za wsparcie mam nadzieję że do lutego sama siebie zaskocze a najbardziej mojego męża
    SERDECZNIE WSZYSTKICH POZDRAWIAM

doti23 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Łódź

Witam!
    Hmmm słodycze- moja największa zguba. Jak byłam na zjeździe w weekend też się nie mogłam powstrzymać, poza tym wszyscy tam wcinają takie rzeczy bo nie ma nic innego

Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni