Strona 21 z 51 PierwszyPierwszy ... 11 19 20 21 22 23 31 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 201 do 210 z 503
Like Tree24Lubią to

Wątek: ''Nie ważne ile razy upadniesz, ważne że się podniesiesz, i walczyć będziesz dalej.."

rappatirap Guest

Domyślnie Odp: ''Nie ważne ile razy upadniesz, ważne że się podniesiesz, i walczyć będziesz dal

Witajcie!

sysia: Nie przejmuj się ale moja szafa to już od dawna krzyczy żeby coś się w niej zadziało ale zawsze znajdzie się coś pilniejszego do roboty Ale postaram się może jutro zrobić tam rawolucję i troszkę miejsca na wyprzedażowe szaleństwa

Co do mojego planu: wykonany Lodówka zaklejona. Wymyśliłam sobie jadłospis na cały tydzień, także zakupy będą mniej uciążliwe. Tabelka z planem ćwiczeń także wisi. Narazie drugi dzień, więc roi się od zielonych plusów. Rozpiska weidera też jest. Miło się patrzy jak się tak wykreśla kolejne dni ale to dopiero drugie przekreślenie... Gdzie tam kolejnych 40
    Ostatnio edytowane przez rappatirap ; 27-06-2012 o 21:11

Awatar Ithil
    Ithil jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Gliwice

Domyślnie Odp: ''Nie ważne ile razy upadniesz, ważne że się podniesiesz, i walczyć będziesz dal

rappatirap: grunt to zacząć od dwóch plusików teraz trzeba uzbierać resztę do kolekcji trzymam kciuki za Twoja wytrwałość

a mnie nosi, bo jakoś muszę dać upust swoim frustracją i tym sposobem mam dwa w jednym i w ogóle tyle przesiedziałam w domu nie ze swojej winy, więc już mam tego dość, chcę na powietrze !!!

miłego dnia dziewczyny

karotka80 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Koszalin

Hej,
    Ja od dziś mam mocne postanowienie wrócić na właściwe tory. Waga powoli spada do początkowej wartości i mam nadzieję , że choć trochę do soboty uda mi sie zrzucić.
    Mocne postanowienie, że od dziś przzk kolejne 30 dni zero słodkiego. Ktoś ze mną?
    No i od dziś codziennie ćwiczenia!

Awatar berlosia
    berlosia jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Bełchatów

siemka dziewczynki. Trochę mnie tu nie było bo zawsze coś ale czytam regularnie tylko odpisywać nie było kiedy.. wesele nawet nie przejedzone a w środę nad ranem znów wylądowałam nad morzem.... cóż...problem polega na tym, że tu ani wagi ani cm więc będę mogła to zrobić w niedziele...a będę w domu wieczorem co jest bez sensu więc jeśli nie problem zważę się i zmierzę w poniedziałek rano ok?? a jak nie to w przyszłym tyg.

potrzebuje motywacji bo mam dolinę psychiczną i zaczynam ją zajadać... tragedia...

Awatar sysia87
    sysia87 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Dortmund

berlosia - jesli juz chcesz zajadac ta twoja doline to najlepeij miej przy sobie owoce, lepiej sie njesc slodkich owocow niz slodkosci ktore maja mase kcal i w nichym nie pomoga, trzymam kciuki za wytrwalosc, dasz rade - MUSISZ

karotka- ja juz od tyg nie wiem jak smakuje slodkie, ale gdy mnie nosi i bym cos zjadla siegam po owoce, np wczoraj na kolacje mialam ryz na mleku z musem truskawkowym oczywiscie mojej roboty bez dodatku cukru jedynie troche miodu pychotka a i w mig odechcialo mi sie slodkiego.

Dziewczyny dostalam dzisiaj moje hula hop i powiem wam, ze NIE WIEM JAK TYM KRECIC :/ w szkole zawsze bylam dobra w te klocki, ale to byly zwykle plastikowe hula hop takie cieniutkie a to jest szerokie to raz ciezsze i ma w srodku te wypustki "masaz" bajera ale tu w DE na ebay ino takie widzialam bo te zwykle byly male i dzieciece ehh mam nadzieje, ze corcia zostanie dzisiaj u babci ejszcze na 1 noc a maz jak pojdzie do pracy to bede sie uczyla jak tym krecic bo nie wiem jak do tego podejsc. Ok koncze pic kawe, sniadanko duzy kubek jogurtu nat gestego zjedzony i trzeba wziasc sie za mycie okien sztuk 2 + 1 balkonowe poki slonko swieci, bo ostatnio to mam wrazenia ze ja w Angli mieszkam a nie w Niemczech taka pogode mamy ))
    Moj cel 65kg

Tutaj jestem Moja walka z tluszczykiem

rappatirap Guest

Chodź Ithil jak Cię tak nosi i pójdziemy pojeździć na rowerze albo pobiegamy, albo przepłyniemy Bałtyk na łódce bez motorka Też mnie nosi i nie wiem co mam z sobą zrobić. Czekam jeszcze na odpowiedź czy dostanę ofertę wyjazdu do Holandii, bo nadal nie jestem zdecydowana i tutaj na miejscu nie bardzo mogę szukać w takiej sytuacji. Moje niezdecydowanie napędza taką machinę: coś muszę robić ale nie wiem co... I tak mnie nosi z fotela na rowerek, z rowerka na drugi fotel Jeszcze jestem zmierzła i wredna. Jestem tego w pełni świadoma a na dodatek przeczuwam, że w tym miesiącu będę miała giga poślizg w @ bo mnie w krzyżu łupie chwilami

---------- Wiadomość dodana o 11:10 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 10:58 ----------

Karotka jestem z Tobą, bo ostatnio mam problemy z odmawianiem sobie małego co nieco Jadłospis, który przykleiłam na lodówkę narazie się nie spełnia, bo przekładam go z dnia na dzień. Wygląda to tak, że jak dopuszczę się grzeszku to wszystko szlak jasny trafia i rezygnuję z reszty planu na cały dzień Jedynie co to ćwiczenia wykonuję poprawnie.

Berlosia Głowa do góry! Nie poddawaj się! Ja też mam w diecie teraz pod górkę, ale jak widzę, że ktoś się łamie to nabieram nowych sił! Chcę zmotywować Ciebie i zabrać się za siebie! Właśnie uświadomiłam sobie, że zajadanie bierze mi się z nudy i z braku dozwolonych przekąsek. Tak... Zaraz biorę psa na spacer i idę do sklepu! A Ty czemu tak zajadasz? Jaki jest powód? Nuda? A może złość na tą całą dietę? Ja np. czasem miałam takie powody i dlatego też zajadałam. Jak miałam nerwy to spotykałam się z koleżanką i szłam robić cokolwiek... Na spacer, na rower, na basen, do kina, do kosmetyczki, na zakupy... Chociaż te ostatnie czasem bardziej pogłębiały mój dołek. Zrób coś co lubisz i co poprawi Ci humor. Na pewno wtedy poczujesz się lepiej i znowu wszystko będzie ok

Awatar Ithil
    Ithil jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Gliwice

berlosia: ja też mam problem z zajadaniem stresów, nerwów i w ogóle wszystkiego. Jedyne co u mnie podziałało to wyznaczanie sobie, że zjem o tej i o tej, a jak mnie ssało to piłam kawę zbożową innych rad nie mam, sama cierpię z tego powodu.

A mnie nosi, ale do 3.07 nic z tym nie zrobię, bo jestem przykuta do książek.

miłego :*

Awatar concordia
    concordia jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Zielona Góra

Cześć kochane
    PULSOMETRU CHYBA NIE BĘDZIE
    Nie wiem co się dzieje, ale chyba niestety zastój
    W tym tygodniu waga się waha od 59,1 w poniedziałek do 59,7 dzisiaj. A od soboty 180minutek przećwiczyłam, także nie mało. Spróbuję bardziej jedzonko kontrolować, może jakieś nieświadome gafy popełniam.
    Ale a pewno nie odpuszczę, jak coś to pulsometr będzie w sierpniu
    Będę bardzo się starać, żeby wzrostu w sobotę nie było
    rappatirap podziwiam za 6Weidera, ja próbowałam, doszłam chyba do 23 dnia i odpuściłam
    karotko ja mogę spróbować 30 dni bez słodyczy rozumiem, że obejmuje to też rogale z nadzieniem, drożdżówki etc?
    berlosiu możesz spokojnie zameldować się w poniedziałek, nie widzę przeszkody I MUSISZ BYĆ SILNA!! Każda z nas ma czasami pod górkę
    Ithil nie wiem czy dam radę wyrobić 400minut na jakie się deklarowałam a Ty jak stoisz minutkowo od soboty?
    TYLE JUŻ SCHUDŁAM!

Awatar malinacool
    malinacool jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Szczecin

Concordio imponujące postępy na Twoim suwaku zmotywowały mnie do ćwiczeń, zmiany diety i w ogóle do dołączenia do tego wątku, więc głowa w górę i proszę nie odpuszczaj tak jak pisałaś

Awatar CZARNA2010
    CZARNA2010 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Poznań

Concordia chciałam zgłosić że wyjeżdżam więc w sob się nie zamelduje niestety. Ale w pon podam wszystko

miłego weekendu
    MOJA DROGA DO WYMARZONEJ WAGI...

CEL DO 31 STYCZNIA 2013r

Strona 21 z 51 PierwszyPierwszy ... 11 19 20 21 22 23 31 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów