Strona 22 z 51 PierwszyPierwszy ... 12 20 21 22 23 24 32 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 211 do 220 z 503
Like Tree47Lubią to

Wątek: ćwiczę i chudnę z Ewą Chodakowską - Część 5

Awatar elcia30
    elcia30 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    pleszew

Domyślnie Odp: ćwiczę i chudnę z Ewą Chodakowską - Część 5

zakupiłam płyte, obejrzałam ... pan umięśniony prowadzi trening a w ostatniej rundzie ćwiczy bez koszulki...hmm....ogolnie wrażenia mam takie że trening może dać wycisk, takie dziwne wrażenie miałam oglądając pana Tomka że mięśnie jakoś mocno krępują jego ruchy, jak dla mnie za duży mięśniak...wole jak prowadzi Ewka jednym słowem
    bimbek co myślisz?

Twoje ciało może więcej niż podpowiada Ci umysł- zaczęłam z Ewą Chodakowską 1.12.2012
    od 26.08.2013 wojuje z Zuzanną Light

Awatar bimbek27
    bimbek27 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Wrocław

Płytę mam, jednak jeszcze nie miałam czasu, bo pomagałam tacie w pracy.
    Ale za minut kilkanaście będę próbowała. Zobaczymy co z tego wyjdzie... Boję się, że trening może dać wycisk, haha

Polecam Wam posta na fanpage'u:

[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Podzielcie się tam swoimi wrażeniami

EDYCJA - WRAŻENIA PO TRENINGU (nie chcę mi się tego jeszcze raz opisywać, więc skopiuję tekst z fanpage'a - ale jestem leń! )

Tak jak obiecałam - wrażenia z nowe płyty - Total fitness 2!

Jestem zachwycona! Jak pierwsza płyta z serii Total Fitness nie zachwyciła mnie w ogóle, zbyt obciążała mi kolana i ogólnie tak średnio mi się podobała to tą płytą jestem zauroczona.
    Po pierwsze - ćwiczy tam Tomek Choiński - przyznam, że bardzo mi się to spodobało! Jakaś taka odmiana po Ewie (co nie znaczy, że z Ewą ćwiczy się źle - też ćwiczy się super i uwielbiam jej uśmiech na końcu i zdanie - już po krzyku ). Poza tym jak on mówił, że jest ze mną, że razem damy radę, że też palą go uda - od razu było mi raźniej i aż chciało mi się ćwiczyć jak się do mnie uśmiechnął Uwaga dziewczyny! w ostatniej rundzie Tomek ćwiczył bez koszulki! Co prawda, jak dla mnie jest on troszkę za bardzo umięśniony, ale i tak było na czym zawiesić oko między jednym, a drugim sapnięciem!

Po drugie - świetne ćwiczenia. Bardzo podobała mi się krótka, szybka rozgrzewka. Potem było 5 rund, po 3 serie 3 różnych ćwiczeń. Pierwsze 2 rundy - nawet lekkie i przyjemne (dużym plusem jest to, że są pokazywane wersje dla bardziej i mniej zaawansowanych). W 3 rundzie zaczyna się trochę intensywniejszy ruch. 4 runda - MASAKRA! Jak mnie paliły uda, mogą być jutro zakwasy! Ale to bardzo dobrze. 5 runda - intensywna, już miałam wrażenie, że nie dam rady. Ćwiczenie na brzuch w tej rundzie też najbardziej dało popalić. Ale ogólnie jestem naprawdę bardzo, bardzo zadowolona!

Na pewno ten trening będzie jednym z moich najczęstszych treningów ćwiczonych z Ewą, a raczej z Tomkiem Czuję, że jeśli nie skalpel 2 to to będzie mój kolejny trening

Naprawdę - gorąco polecam! Bardzo, bardzo, bardzo!
    Ostatnio edytowane przez bimbek27 ; 28-06-2013 o 13:51

Dzień z jakimkolwiek ruchem, zaliczone gdy co najmniej 20min. (od 10.02)

Awatar elcia30
    Mieszka w
    pleszew

"Jezu jak mnie palą uda..." słowa naszego Tomeczka mięśniaka....ćwiczyłam i uśmiechałam sie pod nosem, facet potrafi włączyć Ci power że chcesz z siebie dać wszystko a w ostatniej rundzie to już nie wspomne, zaciskałam zęby i jechane
    po paru godzinach stwierdzam że będą zakwasy, a jutro napisze Wam gdzie konkretnie, choć czuje już mniej więcej
    na ogół ćwiczenia wszystkie do zrobienia, stopień trudności zalezy od nas samych czyli jak bardzo sie zaangażujemy
    Ostatnio edytowane przez Krzysztof99 ; 14-08-2017 o 13:03

Twoje ciało może więcej niż podpowiada Ci umysł- zaczęłam z Ewą Chodakowską 1.12.2012

Awatar anette272
    anette272 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Zabrze

hej dziewczyny Trochę się nie odzywałam bo moja córcia się pochorowała-ale już jestem cwiczę codziennie sumiennie skalpela, dzisiaj dołączyłam fitness blendera tego 37 minutowego i padam na pysk, ale czuję że żyję .
    Elcia fajnie że masz płytkę-ja nie dostałam nigdzie u siebie niestety Poszukam jeszcze -może się uda trafic.
    Dziewczyny studentki mam nadzieję, że macie już luzik -ja już o swoich sesjach zapomniałam bo to było....hm jakieś pare lat temu ;-)
    No ale jestem też mamą syna uczącego się więc cieszę się niezmiernie, że w końcu WAKACJE i trochę luzu :-)Miałam się zmierzyc dzisiaj rano i zapomniałam-zrobię to jutro-na wagę nie staje bo to bez sensu stwierdziłam, nadwagi nie mam (ale miałam po drugiej ciąży 2 lata temu ważyłam 93 kg.....masakra)-chciałabym tylko ładnie wymodelowac ciało po prostu Znajdę to wrzucę zdjęcia wtedy i teraz . Trzymajcie sie cieplutko :*

Awatar flyleaf
    flyleaf jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    dzierżoniów

kurde tak tego tomeczka zachwalacie, że zaraz gościa zgoogluję

ja dzisiaj też skalpel+ mel b na brzych+ 10 min pajace

jutro planuję coś mocniejszego może w końcu blendera machnę

rookie jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Poznań

Niestety zdrowie mi pokrzyżowało plany i mam anginę. Miałam dobre chęci by zacząć ale jak widać muszę jeszcze trochę poczekać. Jak na razie nie mogę przełykać śliny i głowa mi pęka. No nic, obiecuję że jak się lepiej poczuję to obowiązkowo wrócę .
    Trzymajcie się !!!

Awatar elcia30
    Mieszka w
    pleszew

takich zakwasów wewnetrznej strony ud to nie miałam odkąd ćwicze! jak Boga kocham! zakładam dziś noge na noge z bólem, pośladki też czuje
    aleska szukałaś ćwiczeń na wewnętrzną strone ud? no to znalazłaś
    rookie szybkiego powrotu do zdrowia

Awatar alessana
    alessana jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Bielsko-Biała

O nieee! To w takim razie będę musiała albo kupić płytę, albo czekać na zlitowanie kogoś...

Awatar bimbek27
    bimbek27 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Wrocław

A ja tam nie mam zakwasów!
    Ja mam w miejscu, które nie wiem czy już jest udem, czy to jeszcze pośladki. Tam czuję. Ale nie jest źle!
    Dziś planuję pobiegać, albo coś innego. Właśnie myślę...

Cały dzień bylam z bratem. Byliśmy oglądać mojego P. w akcji (gra w rugby )

Dzień z jakimkolwiek ruchem, zaliczone gdy co najmniej 20min. (od 10.02)

Awatar Leencia
    Leencia jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Galway

Czesc Wam, u mnie jakos z czasem kiepsko i nie mam kiedy sie tu rozpisywac. Dzisiaj tylko turbo, a jjutro mam ochote na blendera, ale nie wiem czy sie wyrobie. Pozdrowionka

Forum JestemFit.pl - Zapraszam do siebie

Strona 22 z 51 PierwszyPierwszy ... 12 20 21 22 23 24 32 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów