na pewno wyrzuc wieprzowine, możesz jest chudego kurczaka i ryby jak najbardziej, ale nie duzo, na talerzu musza przeważać warzywa.
na pewno wyrzuc wieprzowine, możesz jest chudego kurczaka i ryby jak najbardziej, ale nie duzo, na talerzu musza przeważać warzywa.
no chyba jednak warto zaczac się ruszac.
Probowalam wczesniej roznych sposobow, miedzy innymi glodowek. niby tylko dwa dni, ale ledwo dawalam rade. rzeczywiscie schudlam jakies 2-3 w ciagu weekendu, ale jakos sie to nie sprawdzilo na dluzsza mete. Teraz chce czegos innego, mniej problemowego. trudno mi juz uwierzyc w to, ze sama dieta mozna sie odchudzic, dlatego pytam o jakies suplementy i wasze doswiadczenia w tym temacie.
cwiczenia sa super, zwaszcza na Silce, bo można za każdym razem cos innego, ja tak schudłam 6 kg, przy braniu trizera dodatkowo i w miare zdrowej diecie
najlepiej wszystko polaczyc, to będzie idealnie, dajcie znac, jak wam idzie na tych dietach i suplementach
„ Bieganie to nie wszystko, ale wszystko bez biegania jest niczym”
Trizer to w ogole jakas nowość, ale widze, ze sklad ma spoko. Takie naturalne mogą rzeczywiście być okey.
Myślałam, ze to jakas sciema, ale sama się przekonalam, ze dieta ulozona przez dietetyka polaczona z trizerem daja dobre efekty, u mnie 7 kilo w dół.
może i tak, ale u mnie to chyba dodalo mi motywacji i zablokowalo apetyt, a to już bardzo duzo, zwłaszcza, jak się ma ochote na słodycze.
ja nie bralam zadnych suplementow, stracilam tylko 3 kg i to bardzo powoli, ale wlasnie taki efekt chciałam uzyskac.