Tak jest Kania wpisuj się, większośc będzie miała już jakies urlopy więc może ustalimy wyjątkowo w wakacje 3 tygodnie na niezameldowanie się
zaliczyłam 65 minut ćwiczeń a reszta ok 11pkt się należy![]()
Tak jest Kania wpisuj się, większośc będzie miała już jakies urlopy więc może ustalimy wyjątkowo w wakacje 3 tygodnie na niezameldowanie się
zaliczyłam 65 minut ćwiczeń a reszta ok 11pkt się należy![]()
Sory że post pod postem
Teraz o mnie- Jutro do domu zabieg się nie udał trzeba operacyjnie i trzeba czekać na termin -ale pochodzilam po schodach bo to 7 piętro po korytarzu no i malusio jadłam.
Ciekawe ile mnie ubyło ? Sprawdzę jutro****
Mufinko starsza córka po EDK( w kwietniu) nie prostuje kolana
Byłam u dwóch specjalistów i obaj, że potrzebna operacja, jeden mówi, że ma zerwany mięsień, a drugi, że coś z lękotką.
Jutro będę dzwoniła do tego jednego lekarza, może zgodzi się ją przyjąć na oddział, bo ileż można czekać?
Prywatnie MRI na 30 czerwca, mam też skierowanie na usg kolana, ale też prywatnie
Akcja musi być, bo od ponad 3 lat ciągle na jakiejś jestem. Dziwnie by mi było bez sobotniego ważenia i wpisywania wyniku do kompa
W weekend wyjeżdżam do mamy, więc pewnie zważę się w piątek.
Chcę odwiedzić ją w Dzień Matki, na pewno bardzo się ucieszy.
Maju trzymam kciuki za córcię
ale powiem Ci leżałam na sali z panią technikiem od tomografii i rezonansu po 5 fakultetach-super kobietka-i tak Cię czytam i pytam co to jest to EDK?
i ona miała zagwozdeki mówi ,że pierwszy raz się spotkała
a potem odczarowała Twój skrót drogi krzyżowej
pewnie młoda się nadwyrężyła...trzymam kciuki raz jeszcze
Ewarysta jakoś nigdy nie doczytałam na czym polegają Twoje treningi-może nam coś więcej napiszesz
zważyłam się dziś o 14.00-ubyło mnie 5 kilo-ale wiadomo jelitka puste to i waga cieńka
zobaczymy w sobotę
a dziś pogadałam z lekarzem i posyła mnie do Tych do specjalisty jakiegoś
On ponoć inną nowocześniejszą metodą nie takie polipy usuwał..hmm
zobaczymy-czekam na wynik z histo.a dalej będę szukała..a jak się nie uda to pod noże
ale dopiero po wakacjach..morza nie odpuszczę
dziś byłam świadkiem jak kobietka przyszła się pytać o termin operacji-usłyszała styczeń 2018
ja to jednak mam farta-szczęście w nieszczęściu-ponoć jestem "agentem"bo mam kartę Dilo
z ruchu jeśli pozwolicie wpisuję te schody i spacerniaki-godzinka![]()