Furaga złapiesz wiatr w żagle i będziesz na zielono. Ja skorygowałam wagę,bo w zeszłym tygodniu po świętach mi wbiło 2kg, w tym tygodniu spadło 0,4 czyli i tak mam na plusie
Furaga złapiesz wiatr w żagle i będziesz na zielono. Ja skorygowałam wagę,bo w zeszłym tygodniu po świętach mi wbiło 2kg, w tym tygodniu spadło 0,4 czyli i tak mam na plusie
No by oby dziewczyny bo znów jestem na szczycie swojej wagi.
Spokojnej niedzieli![]()
Witam, waga mniejsza o 0,3kg. Po wakacjach nawet całkiem nieźle, bo trzymałam diete.
Mój domek: 50kg do celu - Merry na diecie!!!
Początek:10.IV.2023- 120,2 kg
Cel : bałwanki 88 - osiągnięty 31.VIII.23 Cel: 83
Witam, powodzenia w 3 tygodniu akcji. Niech moc bedzie z nami, a waga laskawa![]()
Cześć,
jestem. Już wracam do sił. ostatnie 2 tygodnie były zbyt intensywne dla mnie. Ale staram się wrócić na dobry tor. W poniedziałek byłam na siłowni i zorbiłam wycieczkę rowerową. Dzisiaj też na siłkę jadę.
Kwiecień zamknę z plusem w porównaniu do 1.4. ale nieregularne jedzenie swoje zrobiło. Jednak trzeba się trzymać zasad. O dziwo się nie przejmuję tylko wiem, że muszę się ogarnąć.
Waga, którą wpisałam nie jest zbyt miarodajna, bo miałam okres a wtedy waga zawsze u mnie jest większa.
Wieczorem poczytam co się działo u Was.
Dzięki Furaga, nie zauważyłam nowego wątku.
cel (2 z 14) > 115124,4.......115,7.........58
Tu siedzę> https://forum.jestemfit.pl/tylko-zal...i-chudnie.html
Nie mogę edytować wątku, dlatego pospamuję.
Walczę o 93 kg.
cel (2 z 14) > 115124,4.......115,7.........58
Tu siedzę> https://forum.jestemfit.pl/tylko-zal...i-chudnie.html
Na watku cisza... Makoszka wazne, ze nastawienie masz dobre, a waga pomalu spadnie.
U mnie dzisiaj chlodno, wczoraj za to wykosilam trawe, wiec zrobilo sie ladnie. Mam do przesadzenia maliny, ale jakos mi to nie idzie. Moze jutro bedzie cieplej to je ogarne...
Milego dnia![]()
Dziewczyny co u Was???
U mnie ok,choć waga stoi.
No ale jak ma nie stać jak się solidnie do diety nie przykładam.
Jem to co reszta domowników,tylko po prostu mniej....i słodycze wpadają.Ruchu też mało,bo czasami za zimno jest na pracę w ogródku,a to w tym miejscu najfajniej spala się kalorieDzisiaj kupiłam trochę sadzonek kwiatów ,mam jeszcze mieczyki do posadzenia i trwa jest do koszenia,ale trawa to już po majówce.
Powodzenia dziewczyny![]()