Kasiu, to bardzo dobrze, że przeciwdziałasz fanaty(cz)kom Dukana. Przykładf Podstoliny winien być dla nich ostrzeżeniem.
Pozdrawiam![]()
No to słuchajcie?
na spalanie tkanki tłuszczowej będzie dobry szybki marsz... a basen, pływanie kraulem i na grzbiecie? chyba podobny wysiłek, nie?
i wiecie im więcej tego czytam tym mniej mam pewności i jakiegokolwiek pojęcia o odpowiedniej diecie.
Może ktoś MĄDRY zamieścić tutaj przykładowy jadłospis na 2-3 dni. Bardzo proszę jeśli to w ogóle możliwe.
Dla osoby codziennie maszerującej i 1-2 x w tygodniu pływającej.??
Pozdrawiam.
Czesc.Chcialabym sie czegos na temat makaronu proteinowego,np.ile posiada kalori,co mozna z nim jesc,itp.Jesli ktos wie prosze o odpowiedz.fasolka29.
Kasiu jak ja Cię podziwiam!
Jesteś skarbnicą tego forum!
Bardzo mi informacje zamieszczone przez Ciebie pomagają;D
Dziękuję:*
Pomimo że brzmi skomplikowanie da się przeczytać i rozsądnie pomyśleć - a to chyba najważniejsze dla każdego kto zaczyna , jest czy chce się odchudzać.
Tylko nie każdy chce odchudzać się z głową bo po co czytać jak można jeść byle co i byle kiedy(
Ja dziękuję za te wiadomości - myślę że jak jeszcze kilka razy poczytam to więcej zrozumiem, bo po pierwszym razie mam mętlik w głowie. Odchudzam się rozsądnie ( taką mam nadzieję) drugi miesiąc więc to dopiero początek i każda informacja jest dla mnie cenna.
Jeszcze raz dzięki za ten wątek.
Kochane, bardzo się cieszę, że korzystacie z tego mini-poradnika
Fakt, informacji jest bardzo dużo, ale pomalutku można je sobie oswoić/przyswoić
Na początku może się to wydawać trudne, ale w końcu układa się w logiczną całość. Może niektóre te wywody są zbyt szczegółowe, ale lepiej więcej napisać niż mniej
NA ZDROWIE![]()