Strona 1651 z 4555 PierwszyPierwszy ... 651 1151 1551 1601 1641 1649 1650 1651 1652 1653 1661 1701 1751 2151 2651 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 16,501 do 16,510 z 45548
Like Tree1Lubią to

Wątek: ODCHUDZANIE NA ZAWOŁANIE- pomocy!

Awatar Elizabeth81
    Elizabeth81 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Jaworzno

Domyślnie Odp: ODCHUDZANIE NA ZAWOŁANIE- pomocy!

Cytat Zamieszczone przez benia2806 Zobacz posta
    witam wszystkich!!! Miałam od dzisiaj stosować onz ale to nie takie łatwe jak się ma taką mamę jak ja. Mama mówi mi że mam jęść normalnie , przecież dobrze wyglądam. Tyle tyklo że ja wiem że mam nadwagę i dieta by się przydała...
    nie wiem czy koleżanki mnie poprą, ale może w takiej sytuacji najlepsza będzie dietka 1000 kal? Będziesz mogła jeść większość produktów, tyle, że w mniejszych ilościach...wiąże się to z przeliczaniem kal. Ale może to będzie najmniej konfliktowe? Mama na pewno troszczy się o ciebie i chce dla ciebie jak najlepiej...a tymbardziej jak się słyszy o tym jak łatwo popaść w anoreksję itp.

Awatar Elizabeth81
    Elizabeth81 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Jaworzno

Cytat Zamieszczone przez Halszka1000 Zobacz posta
    Witam wszystkich ponownie w dobrym humorze. Życie jest jednak piękne i trzeba umieć się nim cieszyć.

Chcę wam zrobić od rana smak na....
    Dzisiaj na obiadek robię knedelki z węgierkami polane masełkiem z bułeczką i posypane troszkę cukrem.To jest pycha i tego sobie nie odmówię i zjem tyle ,że będzie mi wychodziło uszami - trudno , najwyżej jutro będzie+ 0,5 więcej na wadze.
    Od jutra będzie bez grzeszków.

MNIAM MNIAM....ALE BĘDZIE ZABAWNIE...HALSZKA Z KNEDELKAMI W USZACH I KOLCZYKI SIĘ ZROBIĄ Z KNEDELKÓW ALE PYCHOTKA! SMACZNEGO!!

Awatar LadyShadowFlame
    LadyShadowFlame jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Kraków
    Wpisy na blogu
    9

Heheheheh dzieki Herme :* Jesteś urocza Staż jesli dostanę to będzie Wtedy będę mogła mieć pobudki:P
    ROSE Trzymaj trzymaj Bo Ani to ani to nie jest pewne xD

Elizabeth JEDZ!!!!! I NIE MIEJ WYRZUTÓW najgorsze utyczacze to własnie wyrzuty

Awatar Halszka1000
    Halszka1000 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Wrocław

Thumbs up Odp: ODCHUDZANIE NA ZAWOŁANIE- pomocy!

Cytat Zamieszczone przez Benia2806 Zobacz posta
    Witam wszystkich!!! Miałam od dzisiaj stosować ONZ ale to nie takie łatwe jak się ma taką mamę jak ja. Mama mówi mi że mam jęść normalnie , przecież dobrze wyglądam. Tyle tyklo że ja wiem że mam nadwagę i dieta by się przydała...
    Mama nie ma prawa decydować co jest dla Ciebie dobre.
    Ty chyba wiesz najlepiej czy dobrze się czujesz e swoim ciele.
    Moim zdaniem , patrząc na twoje BMI, a jesteś młoda , to powinnaś zrzucić te 10 kg .Później aby nie powróciły możesz jeść według diety dr Haya.
    Jest to bardzo przyjazna dieta i dobrze zbilansowana , praktycznie je się wszystko w odpowiednim łączeniu .
    Co najwazniejsze , juz nie przytyjesz.

Awatar sproket
    sproket jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Białystok

Witam Panie!
    No i zważylam się! He,he. Na 2 wagach. Stara pokazuje 55kg co znaczy 3 mniej
    Nowa, ktorą zakupiłam w międzyczasie pokazyje 56.7. Co oznacza, że stara oszukiwała, a ja sama czuje się o te 3kg mniejsza i rodzina zauważyła, że jestem mniejsza. Hihihihi!! Ale prawdziwą wagę pokazuje nowa. Więc zgodnie z prawdą odznaczam 1,3kg na strażniku. Choć podejrzewam, że nowa waga na starcie pokazałaby mi 60kg. Cóż. II turę zacznę już jutro z wagą, która nie oszujuje
    Pozdrawiam.

..."Pomnóż to przez nieskończoność, dodaj głębię wieczności a otrzymasz próbkę tego o czym mówię".

Awatar Gabi27P
    Gabi27P jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Poznań

A ja dostałam na imieniny od koleżanku kijki i zaczełam chodzić - codziennie po 15-20 ' wiem, że to jest mało , ale zawsze coś prawda ? jak sie kiedyś nic nie ruszałam, tylko praca siedząca, samochód, dom i tak wkółko

Start 5 lutego 2011 - waga 62 kg :-(
    zapraszam na moją stronę
    kosmetykinaturalne.pl.tl

Awatar Halszka1000
    Mieszka w
    Wrocław

Cytat Zamieszczone przez sproket Zobacz posta
    Witam Panie!
    No i zważylam się! He,he. Na 2 wagach. Stara pokazuje 55kg co znaczy 3 mniej
    Nowa, ktorą zakupiłam w międzyczasie pokazyje 56.7. Co oznacza, że stara oszukiwała, a ja sama czuje się o te 3kg mniejsza i rodzina zauważyła, że jestem mniejsza. Hihihihi!! Ale prawdziwą wagę pokazuje nowa. Więc zgodnie z prawdą odznaczam 1,3kg na strażniku. Choć podejrzewam, że nowa waga na starcie pokazałaby mi 60kg. Cóż. II turę zacznę już jutro z wagą, która nie oszujuje
    Pozdrawiam.
    Teraz wiesz na czym stoisz.
    Ale moim zdaniem nie musisz chudnąć do 50 .
    Może to być np. 52.
    Sama zobaczysz jak będziesz chudła przy jakiej wadze pozostać , bo nie jest zbyt dobrze zrobić z siebie wieszak, trochę ciałka musi być.

Awatar Halszka1000
    Mieszka w
    Wrocław

Cytat Zamieszczone przez Gabi27P Zobacz posta
    A ja dostałam na imieniny od koleżanku kijki i zaczełam chodzić - codziennie po 15-20 ' wiem, że to jest mało , ale zawsze coś prawda ? jak sie kiedyś nic nie ruszałam, tylko praca siedząca, samochód, dom i tak wkółko
    Te kijki do nordi woking , bo chyba tak to się zwie, to super sprawa.
    Gdybym od kogoś dostała , to byłabym zadowolona , bo one trochę kosztują a ja teraz wolę zainwestować w nowe ciuchy .

Benia2806 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Mechowo

Dziękuję za slowa wsparcia. Postanowiłam już że zacznę o poniedziałku bo tak jakoś łatwiej na początku tygodnia. Pozdrawiam

Awatar Halszka1000
    Mieszka w
    Wrocław

Cytat Zamieszczone przez Benia2806 Zobacz posta
    Dziękuję za slowa wsparcia. Postanowiłam już że zacznę o poniedziałku bo tak jakoś łatwiej na początku tygodnia. Pozdrawiam
    Życzę powodzenia i wytrwałości , bo to ty masz się dobrze czuć we własnym ciele.

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów