Strona 1754 z 4555 PierwszyPierwszy ... 754 1254 1654 1704 1744 1752 1753 1754 1755 1756 1764 1804 1854 2254 2754 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 17,531 do 17,540 z 45548
Like Tree1Lubią to

Wątek: ODCHUDZANIE NA ZAWOŁANIE- pomocy!

Awatar bassiaaK
    bassiaaK jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: ODCHUDZANIE NA ZAWOŁANIE- pomocy!

Cytat Zamieszczone przez jilia774 Zobacz posta
    LadyShadowFlame pomóż,jak się umieszcza linki w postach bo ja w te klocki jestem zupełnie ciemna?mój poprzedni post zajął bardzo dużo miejsca.
    Aleś mnie podgięła elaboratem o tych tłuszczach.
    Czyli co mam zakazać dzieciom jeść płatki kukurydziane (one uwielbiają z mlekiem) o choinka i wytłumacz to maluchom

Mnie udało się umieścić linka w podpisie, po prostu przy kopiowaniu trzeba zrobić <kopiuj skrót> chyba tak to się robi.

PS. Widzę że Lady już odpowiedziała. Jak Ty to robisz kobieto, cały czas śledzisz posty?!
    Ostatnio edytowane przez bassiaaK ; 08-09-2009 o 09:26

Awatar LadyShadowFlame
    LadyShadowFlame jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Kraków
    Wpisy na blogu
    9

Cytat Zamieszczone przez bassiaaK Zobacz posta
    Aleś mnie podgięła elaboratem o tych tłuszczach.
    Czyli co mam zakazać dzieciom jeść płatki kukurydziane (one uwielbiają z mlekiem) o choinka i wytłumacz to maluchom

Mnie udało się umieścić linka w podpisie, po prostu przy kopiowaniu trzeba zrobić <kopiuj skrót> chyba tak to się robi.

PS. Widzę że Lady już odpowiedziała. Jak Ty to robisz kobieto, cały czas śledzisz posty?!
    Hehehe Siedzę przy kompie wiekszość czasu Bo z natury jestem grafikiem komputerowym i hobbystycznym fotografem mam całe mnóstwo zdjęć które sobie "udoskonalam", wycinam, przycinam, wyciągam co ciekawsze efekty Poprawiam koloryt, Robię make upy xD to przy okazji patrzę na to kto co pisze na forum

A co do tego, to ładnie wyjasniłaś z tym kopiowaniem skrótu, bo niektórzy kopują tylko podpis ( Np: Nasza Dieta - Nasze życie ...) A to trzeba skopiować adres http )

jilia774 Guest

dzięki wielkie Lady i bassiaaK.

nie można popadać w paranoję,mnie chodziło o to że dziewczyny często pytają o zupki i buliony a tłuszcz w nich zawarty jest bleeeee....
    Ostatnio edytowane przez jilia774 ; 08-09-2009 o 09:43

wikula jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Warszawa

Witam Was dziewczyny i chłopaki w ten piękny słoneczny dzień!

Zajrzłam tu do Was na razie na chwilkę (okna czekają) by zakomunikować, że dziś przerwałam ONZ...Poranne ważenie - tylko -1kg, a to po 5 dniach diety troszkę mało...wprawdzie cały czas czekam na @ (coś mi się kurcze spóźnia), ale jak wiecie, od początku do ONZ byłam nastawiona jak pies do jeża...coś mi nie leży ta dieta...zdecydowanie wolę turbo...
    Dziś oszukuję, a od jutro ostro biorę się za turbo...Na przyszły wekend przylatuje mój mąż i mam tym większą motywację do chudnięcia...A czuję, że z ONZ by mi się nie udało...I od jutra mam 10 dni na ostre i bezgrzeszne turbo i liczę bardzo na Waszą pomoc i wsparcie...
    Może podpowiecie co jeszcze można dodatkowo poza dietą i ćwiczeniami (które zamierzam wreszcie systematycznie ćwiczyć) robić, by efekty były jak najlepsze...
    Buziaki dla wszystkich

elzazula jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Gdańsk
    Wpisy na blogu
    1

może mała sauna? wprawdzie gubi tylko wodę, ale za to skóra po niej jest cudownie gładka - ja po pierwszych wizytach byłam zachwycona, no uda jak pupeczka niemowlaka - a to mężusiowi napewno się spodoba - w końcu ładna skóra to podstawa

Awatar Merkana
    Merkana jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Szczecin
    Wpisy na blogu
    1

Hej dziewczęta Ale Wikula, jak to?? Ja przez caly czas mam obawy, ze mi tez nie wyjedzi, a jeszcze po Twoim poscie, to juz w ogole...moze tez powinnambyla zaczac od turbo? Chociaz pomyslalam, ze skoro nigdy nie stosowalam zadnej diety, to najpierw sprobuje onz, zeby byl mniejszy szok dla organizmu.. sama nie wiem. Dzisiaj mam drugi dzien onz, pakiet z bialkami wykorzystalam juz na sniadanie, zostaly mi same weglowodany...co moge zjesc na obiad? help dodam, ze grypa daje sie we znaki i totalnie nie mam sily zeby kombinowac)

elzazula jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Gdańsk
    Wpisy na blogu
    1

to ja polecam jakąś mieszankę na patelnię bez ziemniaczków
    i jakieś owocki

Ewelciaaa24 Guest

Witam wszystkich
    Dzisiaj 3 dzien II tury ONZ. Znów dzisiaj 0.5 kg mniej
    WIKULA jednak wczorajsza zupka duzo nie zaszkodzila
    Jak widze ile niektóre z was schudły to żal mi d... ściska mam nadzieje ze i mnie sie uda. Życze wszystkim wytrwania

Awatar bassiaaK
    bassiaaK jest nieaktywny Znany na forum

Lady dziękuję za słowa uznania, chyba zaraz popadnę w samozachwyti odfrunę...... jak potrafię to pomogę

Acha jeszcze jedno: czy można zobaczyć swoje posty (pełną treść w jednym miejscu) ???? czy ktoś wie
    Ostatnio edytowane przez bassiaaK ; 08-09-2009 o 10:31

Awatar Ola2631
    Ola2631 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Kraków

Cytat Zamieszczone przez wikula Zobacz posta
    Może podpowiecie co jeszcze można dodatkowo poza dietą i ćwiczeniami (które zamierzam wreszcie systematycznie ćwiczyć) robić, by efekty były jak najlepsze...
    wikula ja stosuję kosmetyki wyszczuplające. Odchudzać to one na pewno nie odchudzają ale mam nadzieję pomogą utrzymać jędrną skórę. Aż się boję co będzie z moim brzuchem, pupą, udami i cycuszkami jak schudnę tyle ile sobie założyłam.
    Najpierw robię sobie peeling pod prysznicem a potem smaruję ciało kremem. Ale oczywiście niecodziennie. Czasem jak jestem zmęczona tylko szybki prysznic i lulu. Mam nadzieję, że uda mi się przygotować moją skórę do 27kg tłuszczu mniej.

I etap 93 = > 80 - walczę!!!
    II etap 80 => 70 - motylem będę....

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów