mam pytanie.
co myślcie o gotowanej na wodzie owsiance?
dzis takową zjadłam z suszonymi owocami na kolację jako posiłek weglowodanowy. i była super!
mysle ze skoro mozna jesc placki owsiane to i mozna owsiankę?
co wy na to?
mam pytanie.
co myślcie o gotowanej na wodzie owsiance?
dzis takową zjadłam z suszonymi owocami na kolację jako posiłek weglowodanowy. i była super!
mysle ze skoro mozna jesc placki owsiane to i mozna owsiankę?
co wy na to?
Witajcie!!!dzis kolejny dzionek, koniec 2 po falstarcielece z kumpela onzetke i ciekawa jestem co z tego bedzie
@ juz sobie poszla, wiec mam nadzieje, ze spadnie mi choc troszku...mialam pozaznaczane posty i wszystko mi wcielo
takze lece z pamieci...
Wczorajszy dzien widze nastroil was sentymentalnieHalszko i Apropos piekne historie
Herme z wami tez bylo niezle
Ja swojego M poznalam przez IRCA
internetowa znajomosc hehe
Sama Niewiem, glowa do gory, nawet nie wiesz kiedy spotkasz tego swego jedynego, strzeli cie to jak grom z jasnego nieba, warto sie rozgladac, ale z doswiadczenia wiem, ze czesto bywa tak, ze wlasnie jak przestajemy usilnie szukac, to On sie odnajduje![]()
Koko super, ze waga ci spadladobrze, ze ci posluzyl ten wyjazd
a i fajnie, ze znasz swoja wartosc dziewczyno
tez trafisz na tego jedynego, w koncu On tez ciebie szuka, co nie?
emanuella Gratulacje dla ciebieWitaj w gronie zareczonych
Grubcio, Bartku super schudlesprzystojniacha z Ciebie rosnie
Efta, Ewus normalnie Lachon z Ciebieefekt dietki na prawde mega widoczny
Gratuluje
![]()
dobry wieczor
ślę pozdrowienia z zaśnieżonego Janikowaśniegu tutaj 3 razy więcej, niż w Poznaniu :P
jak tam Kochane oenzetki dieta idzie? ja dziś sumiennie pierwszy dzien wypelnilam
mam pytanko, czy biała kiełbasa jest dozwolona?
poczytałabym Wasze posty, ale nie mam zbyt dużo czasu na to, bo Adaśko nie ma
zamiaru iść na razie spać, więc muszę go troszeczkę wymęczyć![]()
Dziewczyny!
Na piękne paznokcie (przypomniało mi się) dobre jest maczanie paznokci w oliwie z oliwek i kilka kropel cytrynki najlepiej oglądać film (im dłużej tym lepiej) paznokcie są zdrowe i piękne. ja jeszcze tego nie próbowałam, ale znajoma stosuje i jest zadowolona.
To tak wyrwane z kontekstu ale wcześniej pisałyście coś o paznokciach. Na włosy mikstury narazie żadnej nie znam, ale jak coś znajdę to wklepie
Pozdr!
a ja tak w ogóle to się pochwalę, a co!![]()
![]()
trzymam tu u babci ciuszki z przed ciąży, i dzisiaj mierzę spodnie..
rozmiar co prawda 42, ale teraz przed dietą nosiłam 44 min..
i wiecie co??kurde.. zmieściłam się w nie
nic a nic mi nie wystaje,
żadnych fałdek, oznak, że za ciasneojj ale to motywuje
![]()
Kasiu, superja mam takie fajowe dziny, ale do nich jakies 20kilo jeszcze
ale leza i co jakis czas wyciagam i patrze i sie motywuje
mam duzo rzeczy dla mnie za malych i na mnie czekaja mam nadzieje, ze juz niedlugo
Hermus ubierz sie w te ciuszki co zakupilas i strzel foteczki i dla nas do popatrzenia dajnie mowie tu o ponczochach, ale o tej kiecce
juz nie jestem taka zboczona, jak ty myslisz
![]()
popieramskoro nam się pokażesz, to przed maleństwem nie będziesz taka skromna
nooo mega superjutro poprzymierzam inne ciuszki hehe ze dwa wory tutaj u babci trzymam, grzecznie czekaja az wroce do formy
a od jutra rowerkowanie i 3minutowe odchudzanie hehe ciekawe czy dam rade.. z a6w niestety poległam ze względow zdrowotnych :/
---------- Wiadomość dodana o 21:02 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 21:02 ----------
noo takie małe co nie co meeeega motywuje![]()
Witam, jestem tu zupełnie nowa, na forum trafiłam właśnie z powodu tej diety, tzn. chciałabym poznać też inne skuteczne, na pewno macie tutaj dużą wiedzę i doświadczenie, dlatego zwracam się o pomoc. Czy ta dieta ONZ działa? Oczywiście nie liczę na jakieś cudowne efekty opisane w reklamie tej diety, ale może pomaga odrobinęZ góry dzięki za pomoc.