Strona 3402 z 4555 PierwszyPierwszy ... 2402 2902 3302 3352 3392 3400 3401 3402 3403 3404 3412 3452 3502 3902 4402 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 34,011 do 34,020 z 45548
Like Tree1Lubią to

Wątek: ODCHUDZANIE NA ZAWOŁANIE- pomocy!

Awatar Halszka1000
    Halszka1000 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Wrocław

Domyślnie Odp: ODCHUDZANIE NA ZAWOŁANIE- pomocy!

Cytat Zamieszczone przez LadyShadowFlame Zobacz posta
    Hej Słoneczka Moje Miłego Dnia Wam życzę

Mój od Rana powoduje uśmiech na twarzy (tutaj pozwolę zwrócić sobie uwagę na mój suwaczek:P)
    Dieta proteinowa, mimo że nie jest dietą o której marzyłam, działa na mnie
    Właśnie widzę Lady jak lecisz jak burza z tym spadkiem wagi.
    Jakbyś zaczęła na początku zimy ,a wtedy białko wchodzi idealnie , to już byś miała pewnie upragniona wagę. No ale cóż lepiej późno niż wcale.
    Teraz to już nie masz wymówek ,że ta dieta na Ciebie nie działa
    Musisz na niej do końca lecieć.

mania85 jest nieaktywny Banned

Cytat Zamieszczone przez Olo_Olo Zobacz posta
    Mania85 to chcę zobaczę co tam masz ciekawego a ile się chudnie przy tym? nie chodzi sie głodnym?
    ok postaram sie to wysłać zobaczymy czy będe wiedziałą jak, ja głodna nie chodziłam wręcz przeciwnie, musiałąm sie nieraz zmuszać, co do chudnięcia to jak z każdą dietą każdy chudnie imaczej jak mniej więcej chudłam tak jak i na tej diecie mniej więcej kg na tydzień uważam ze to dobry spadek, jak poczujesz że dietka przestaje działąć wróć na ONZ tak jak ja, ok spróbuję ci ja wysłac

Awatar kokusia31
    kokusia31 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Mińsk Mazowiecki

Cytat Zamieszczone przez marcel574 Zobacz posta
    Witam wszystkich, widzę Kasieńka że rozpoczęłaś kolejną turę, ja wczoraj miałam ostatni dzień turbo i dzisiaj jednak zrobiłam sobie 1 dzień oszukańczy (i już mi troszkę niedobrze po krówkach i ciastkach) jutro zacznę kolejną turę, nie mam ciągle wagi więc nie wiem ile dokładnie warzę ale po ubraniach sądzę że w tą turę nic mi nie zeszło no trudno
    Marcel to Ty zamierzasz w swięta dietkowac? Podziwiam.

Cytat Zamieszczone przez mania85 Zobacz posta
    kokusia31 wpółczuję i takiej teściowej i mieszkania z nią pod jednym dachem, też kiedyś mieszkałam z teściową i nie wspominam tego najlepie, lepiej mieć mieszkanie ciasne ale własne bez teściowej na głowie trzymaj sie jakoś kochana nie zwracaj uwagi na to co ona tam opowiada
    Kochanie to teśc Co do mieszkania razem to niestety musimy się przemęczyc bo dom jest już od jakiegoś czasu przepisany na mężowego więc nie ma sensu tego zostawiac i szukac czegoś do wynajęcia. A że mężowy jest jedynakiem więc ktoś tego teścia musi dochowac. Nie oddamy go przecież do domu starców bo to jednak starszy cżłowiek i mimo wszystkiego co nam robi to jakiś szacunek mu się należy.

Sabionko gdzie się podziewasz i czemu nie chwalisz się wczorajszym wynikiem po turze????????????????

OD MASZKARONA DO LACHONA

Hermenegida jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Rzeszów

kasienka0410 Kasienka ja teak jem jak pracuje bo jak mam wolne to jem z maleństwem więc zaczynam później posiłek bo później wstaje i kończe później bo jem jak wróci z pracy mój maluszek Ale do 16 da się wytrzymać czasem mnie ssie lekko ale spokojnie jest ok dasz radę i efekty są w odchudzaniu zobaczysz sama To co wróciło powinnaś zrzuć w pierwszych dniach jedz surowizny dużo i powinno być ok zresztą Ty to już wiesz

Obecnie waga wacha się od 59-60 ale suwczka nie zmieniam żeby pokazać że można. Musiałam przytyć ponieważ źle wyglądałam z tamtą wagą Obecnie nie jestem na diecie tylko ćwiczę...

Olo Olo albo wiesz co będzie prościej jak wyślesz mi sowjego maila, i wysle ci na pocztę

Awatar kokusia31
    kokusia31 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Mińsk Mazowiecki

Cytat Zamieszczone przez mania85 Zobacz posta
    kokusia31 wielkie gratki za spadek wagowy, ale ci zazdroszcze tego siedzenia na słoneczku, ja dopiero po pracy wezmę córcie na rowerek do parku, już nie mogę sie doczeka, taki piękny dzien a tu w pracy trza siedziec, ahhh....
    dziękuję
    Co do słoneczka to wkońcu jakieś zalety siedzenia ciągle z dziecmi w domu Mania prześlij i mi te nateriały na meila to będę miała lektórkę

OD MASZKARONA DO LACHONA

Hermenegida jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Rzeszów

bassiaaK nigdy nie byłam dobra w streszczaniu "treści" zawsze za dużo szczegółów wymieniałam, jak ktoś do mnie coś mówi to częściej zapominam "jak to leciało"

Obecnie waga wacha się od 59-60 ale suwczka nie zmieniam żeby pokazać że można. Musiałam przytyć ponieważ źle wyglądałam z tamtą wagą Obecnie nie jestem na diecie tylko ćwiczę...

Cytat Zamieszczone przez kokusia31 Zobacz posta
    Kochanie to teśc Co do mieszkania razem to niestety musimy się przemęczyc bo dom jest już od jakiegoś czasu przepisany na mężowego więc nie ma sensu tego zostawiac i szukac czegoś do wynajęcia. A że mężowy jest jedynakiem więc ktoś tego teścia musi dochowac. Nie oddamy go przecież do domu starców bo to jednak starszy cżłowiek i mimo wszystkiego co nam robi to jakiś szacunek mu się należy.
    kokusia31 przepraszam za pomyłkę, no to faktycznie nie macie zbytnio wyboru, trzeba się przemęczyć, powodzenia

Awatar emanuella
    emanuella jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Wrocław

Cytat Zamieszczone przez bassiaaK Zobacz posta
    Wiesz co skasuj to!!!!!!! - zerknęłam tylko trochę.

Jak ktoś ma dzieci to nie jest w stanie tego oglądać

Ja na szczęście mieszkam w domu z rodzicami (oni na dole) więc jakby nie było jakaś kontrola (i cenzura) trochę jest.
    to masz szczescie ze jest ktos kto bedzie dyskretnie "pilnował" niani. ja sama opiekuje sie dziecmi ale jak widze takie cos to nie wiem czy zdecydowałabym sie oddac moje dziecko pod opieke obcej osobie:/ szkoda ze czasami rodzice nie maja innego wyboru...

Cytat Zamieszczone przez kokusia31 Zobacz posta
    Mania prześlij i mi te nateriały na meila to będę miała lektórkę
    kochana podaj maila to wyślę

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów