Strona 4256 z 4555 PierwszyPierwszy ... 3256 3756 4156 4206 4246 4254 4255 4256 4257 4258 4266 4306 4356 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 42,551 do 42,560 z 45548
Like Tree1Lubią to

Wątek: ODCHUDZANIE NA ZAWOŁANIE- pomocy!

Hermenegida jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Rzeszów

Domyślnie Odp: ODCHUDZANIE NA ZAWOŁANIE- pomocy!

Witajcie
    Zaczęłam ONZ moja waga to 62 (w sumie już od jakiegoś czasu ) moja waga w której jest mi dobrze 60 więc 2 klosiki muszę zgubić a potem rozpoczynam walkę z udami i biodrami oczywiście callanetics w toku

Obecnie waga wacha się od 59-60 ale suwczka nie zmieniam żeby pokazać że można. Musiałam przytyć ponieważ źle wyglądałam z tamtą wagą Obecnie nie jestem na diecie tylko ćwiczę...

Awatar kornelia84kuczek
    kornelia84kuczek jest nieaktywny Znany na forum
    Wpisy na blogu
    5

Witam wszystkich.
    Wczoraj wróciliśmy do domku
    od rodziców. Na Sylwku
    było przesympatycznie, chociaż
    stwierdziłąm, że nie mam jeszcze tego wieku,
    żeby chodzić o na orkiestrowe
    imprezy. Wesela mi wystarczą
    Ale oglnie wypas. Zauważyłam tylko, że starsznie
    się ograniczyłam w spożywaniu! Jednaj lata lecą..hehe
    Diete miałąm zacząć od dzisiaj ale nie miałąm w sumie jedzenia odpowiedniego w kuchni więc zacznę od jutra,
    ale zwlekam tak chyba tylko dlatemu,
    że waże się co kilka dni i ciągle 55,5
    ( z tolerancją 300 deko w obydwie strony).
    A dziwi mnie to bardzo, bo jem wszystko,
    białe peczywo, mieszam biało i węgl.
    wczoraj wieczorem frytki i macwieśniak
    i tak sobie pozwalam od 23 grudnia.
    Ale w garść się trzeba wziąść wrócić do ćwiczeń i kilku tur ONZ.

---------- Wiadomość dodana o 11:07 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 11:00 ----------

APROPOS, dzięki za podtrzymywanie na duchu,
    mam nadzieję, że wkońcu mi się uda...
    W sumie na Sylwestrze spotkałam mojego byłego
    Dyr., i minimalną iskierkę nadziei we mnie wzbudził,
    ale nie ekscytuje się tym, bo wiecie jak jest.
    Klimat, przypadkowe spotkanie, to i
    powiedzieć mógł co mu na język przyszło.

RYSIEKASIA jakbym miała 15 kg do zrzucenia i
    nie mogłąbym dać sobie z tym rady,
    to zaczęłabym Dukana, ale ONZ powoli na mnie działa
    więc nie chce z taką małą ilością do zrzucenia
    motać się w Dukanie, bo tak jak pisałyśmy
    kiedyś to do końca życia dieta, niby
    jeden dzień, ale jest to jakieś ograniczenie
    i trzeba o tym pamiętać, a sumując
    to nie opłaca mi się taki zachód na 3 kilogramy.

Talia 69, (-10.5 )Biodra 91.5 (-11 )Uda 49 (-7 )Walka rozpoczęta 06.09.2010.

Mieszka w
    Rzeszów

Cytat Zamieszczone przez aTakiMalyChrupek Zobacz posta
    jak mnie wygonią drzwiami to wejdę oknem
    ja tak zrobiłam z jedną pracą łaziłam i pytałam czy mnie wezmą i po około 1,5 miesiąca mnie przjęli wytrzymałam tam pół roku teraz trochę tęsknię no ale cóż
    W jaki sposób obraziła Cie ta baba w Urzędzie?
    No ja się w sumie cieszyłam że przyszła z jednej strony z drugiej strony ehh ale narazie nie mogę sobie pozwolić na jej brak Moje maleństwo ostatnio podczas łażenia po sklepie zapytał mnie czy mam "korki" (w naszym tłumaczeniu tampony) czy oszczędzamy przez 9 miesięcy
    Jeśli chodzi o fryzjerów i obcinanie włosów to ja zawsze jak byłam mała chciałam obciąć włosy a zawsze miałam za dupę i jak w końcu mamusia mnie do fryzjera zaprowadziła to babka powiedziała że ona takich pięknych włosów nie obetnie i znowu długo z nimi łaziłam aż znalazła się kobieta która mnie obcięła ale tez zapytała czy "aby na pewno"
    EjSynekKochamRap ciekawa jestem bardzo jak wyglądałaś z irokezem

Obecnie waga wacha się od 59-60 ale suwczka nie zmieniam żeby pokazać że można. Musiałam przytyć ponieważ źle wyglądałam z tamtą wagą Obecnie nie jestem na diecie tylko ćwiczę...

Awatar EjSynekKochamRap
    EjSynekKochamRap jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Rawicz
    Wpisy na blogu
    4

Herme-kurcze nie wiem czy znajde jeszcze zdjecie z irokezem ale jeśli znajde to wrzucechociaż ostatnio mam problem z wrzuceniem zdjeć tutaj:/

Mieszka w
    Rzeszów

apropos mieliśmy podobną sytuację jeszcze nie wiem jak Twoja historia się skończyła ale my nigdzie nie poszliśmy bo tez nie mieliśmy z kim a w sumie mogliśmy olać sprawę i iść tak jak Wy sami a i tak wszystko skończyło się tak że weżowy w łóżku spędził sylwestra bo był chory a ja pół prze ryczałam że znowu w domu
    nie tylko Ty myslisz o samaniewiem tylko ja mam nadzieję że teraz po remoncie juz u niej lepiej i nie zalewa
    Wiesz troche panikuje z tymi zupkami bo cholera nastraszyłas mnie nie ma co koloryzować ale te 10 czy 11 kilo to jest to co ja zgubiłam a Ty na nich zarobiłaś..
    Przeczytałam o remontach.. pewnie koszt był nieziemski
    Ty kiloski świąteczne pogoniłaś a ja gonię ale standardową ONZ. Myślałam żeby zrobić sobie Dukana ale jeszcze nie ogarniam tej diety a zresztą moje maleństwo stwierdziło że skoro ONZ działa i jest dobra to lepiej przy niej zostać więc narazie zostaje
    Brakło Wam jedzenia na Sylwestrze
    Cytat Zamieszczone przez wielo_ryb Zobacz posta
    Herme Jak ja Cię lubię hehehhe
    fajnie że kanapa doszła i jeszcze ten upust "dżołk" ahh Twoje słowa działają mi normalnie jak "omasta" na moją duszę
    EjSynekKochamRap dieta wczoraj zaczęta
    incredible87 oj nie dobrze że córek chory jeszcze taka straszna gorączka Mam nadzieję że już lepiej.. Mój wężowy na sylwestra został w łóżku, podziwiam Cię że poszłaś na tego Sylwestra chora z chorym mężem i zostawiając chore dziecko w domu.. Moje wyrzuty sumienia nie pozwoliły by mi na to
    Cytat Zamieszczone przez centymetr Zobacz posta
    OBCIEŁA MI WSZYSTKO I ZROBIŁA MI JEŻYKA ...MIAŁAM KRÓCIUTKIE WŁOSY JAK NA CHŁOPCA!ALE PO CZASIE SIĘ PRZYZWYCZAIŁAM
    wiesz co mów sobie co chcesz ale cholera moim skromnym zdaniem - PRZEGIĘŁA!!

Mieszka w
    Rzeszów

Cytat Zamieszczone przez EjSynekKochamRap Zobacz posta
    wygladałam jak w kasku:P

Awatar centymetr
    centymetr jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Bielsko-Biała
    Wpisy na blogu
    2

Cytat Zamieszczone przez Hermenegida Zobacz posta

wiesz co mów sobie co chcesz ale cholera moim skromnym zdaniem - PRZEGIĘŁA!!
    no też jej to powiedziałam,tym bardziej ,że to było parę godzin przed naszym wyjściem na impreze no ale potem było dobrze

Mieszka w
    Rzeszów

incredible87 kobieto ja myślę że Ty nikogo nie krzywdzisz zakupami
    U nas jest tak że każda kasa jest "małżeńska" jakkolwiek byłaby nie zdobyta ale u każdego może być inaczej
    Jak już pewnie przeczyłaś mój Sylwester minął mi na czytaniu książki "11 minut" o której raz pisałaś, piciu brandy i beczeniu bo znowu nic ale zdrowie mojego maleństwa ważniejsze
    Jeśli chodzi o wyjścia towarzyskie to nie wiem czemu sie tak nic nie klei.. Ogólnie ludzie teraz nie chcą nigdzie wychodzić.. kiedys jak robiliśmy imprezki wszystkim pasowało.. ale że tak powiem żarcia nigdy nie zabrakło.. niestety nie stać nas na robienie takich szaleństw regularnie niestety.. a większość naszych znajomych woli przyjść na gotowe jak mówimy o wyjściu to zwykle nie mogą bo pracują (kiedyś nie rozumieli że my nie możemy bo pracujemy no ale cóż..) a mam to w dupie

Awatar EjSynekKochamRap
    EjSynekKochamRap jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Rawicz
    Wpisy na blogu
    4

Herme-dietka zaczeta dzisiaj własnie jem kolacje ale chyba troche przesadziłam z ilościa sałatki jaka sobie zrobiłam:P trudno zostawie

a co do znajomych to olej to...jak chcą żreć to niech sobie przyniosą:P

Awatar Halszka1000
    Halszka1000 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Wrocław

Witajcie kochani.
    Już po urlopie i trzeba wracać do rzeczywistości.

Centymetr , kochana myślałam o Tobie jak okropnie potraktowali Ciebie w pracy i to przed świętami.
    Teraz w wiadomościach mówili ,że Niemcy otworzyli rynki pracy przed Polakami i zapraszają bardzo chętnie m.in. kucharzy .
    Jak nie masz już innych możliwości to może tam spróbujcie.
    Jesteście młodzi i można zacząć wszędzie gdzie jest lepiej.

Jak ja bym miała 20 lat mniej to nawet bym się nie zastanawiała.

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów