Strona 3256 z 4555 PierwszyPierwszy ... 2256 2756 3156 3206 3246 3254 3255 3256 3257 3258 3266 3306 3356 3756 4256 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 32,551 do 32,560 z 45548
Like Tree1Lubią to

Wątek: ODCHUDZANIE NA ZAWOŁANIE- pomocy!

Awatar Sabionka
    Sabionka jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Gdańsk

Domyślnie Odp: ODCHUDZANIE NA ZAWOŁANIE- pomocy!

Cytat Zamieszczone przez niki1983 Zobacz posta
    hej wszystkim!Niestety nie mam czasu na nadrabianie ale wpadłam podać oficjalny wynik III tury. -1,0 kg .Dzisiaj urodzinki męża,więc troszke pogrzesze!
    NIki gratki!!! jak ja bym chciala choc kilosek zrzucic, w tej oszukanczej turze...

Cytat Zamieszczone przez Hermenegida Zobacz posta
    Sabionka chce coś ukryć masz racje z tego co mi kobieta pokazywała to wygląda to bardzo ładnie więc jestem dobrej myśli.. Jaka Ty stara jesteś przestań wymyślać.. jesteś taka śliczna nie długo będziesz jeszcze taka zgrabniutka przestań Wiem dzisiaj dzień typowo dolinkowy.. ja już w nocy miałam "chodzone" i "myślone" ..[COLOR="Silver"]
    Hermus, dziekuje ci Kochana dzien masz racje taki dolinkowy byl, choc u mnie caly dzien piekna pogoda, sloneczko swiecilo duzo czasu na dworze spedzilam dzis z Alicja i jakos mi lepiej mam nadzieje, ze tobie tez
    START ONZ 9.01.2010 -20KG

RESTART 21.03.2011

Awatar Sabionka
    Mieszka w
    Gdańsk

Cytat Zamieszczone przez kasienka0410 Zobacz posta
    Sabionka ja tez mialam slabe chwile ale zobazysz poprawi nam sie jeszcze ten humorek oczywiscie baty sie naleza przez ta nutelle
    widac jak brak forum potrafi nas zdolowac i prowadzic do grzechow. wez sie w garsc i nastepna tura bez grzeszkow ma byc

---------- Wiadomość dodana o 12:54 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 12:54 ----------

Witam wszystkich ehh widze, ze humorek disiaj nie dopisuje i mnie rowniez wczoraj wiezorem 'rzucilam' sie na rafaello i kilka wpierdzielilam wieczorem brzuszek strasznie bolal, a dzisiaj na wadze wiecej niz na poczatku tury zalamie sie! i na dodatek dzisiaj ostatni dzien i jutro wazenie... jak nie zejdzie ani grama to sie zalamie
    dobra juz nie dorzuam wiecej moich wyzalen...
    u mnie dzisiaj sloneczko wpada przez okienko i widac, ze cieputko pewnie okolo 8-9 stopni w plusie idealnie na spacerek[COLOR="Silver"]
    Cudów nie ma Ale myślę że jak schudniesz to cellulit sam się troszkę zmniejszy a resztę to maści(balsamy), masaże, basen i będziesz jak nowa
    Kasiek, no straszne jest to, ze jak was wszytkich nie ma, to daje ciala po calosci...boje sie stanac na wage...mam ochote skonczyc ta ture wczesniej i zaczac uczciwie od poczatku... widze, ze ty tez dolinkowa...kurcze co sie dzieje... wiesz i tak licze po cichu na cud aaa i jak skonczysz tabelke, to ja tez poprosze

Cytat Zamieszczone przez mania85 Zobacz posta
    Sabionka jak ja Cię rozumiem to nie masz pojęcia, tez taka zła byłam na siebie, i też niestety dopadłam 1|4 opakowania nutelli, Powiem ci że zastanawiałam się nad połączeniem 2 diet ale stwierdziłam że podczas weekendu cięzko i tak przetrwać bez grzeszków więc na spokojnie zaczynam od poniedziałku
    Maniu, jak dobrze wiedziec, ze nie jest sie sama w swych smutkach..to wlasnie tu moge powiedziec, ze mi zle, ze mam dola, ze diete zawalilam..i zawsze ktos zrozumie

RESTART 21.03.2011

Awatar Sabionka
    Mieszka w
    Gdańsk

Cytat Zamieszczone przez sama_niewiem Zobacz posta
    SABIONKA... co ja mam powiedzieć mam 37 lat, jestem sama i o sukni ślubnej to nawet nie myślę... cóż. TY jesteś młoda i bardzo ładna, jak zrzucisz te kiloski to, ech dziewczyna marzenie
    Wiesz, znajdziesz tego jedynego...zycze ci tego z calego serca w najmniej oczekiwanym momencie a o sukni czemu nie? myslec zawsze mozna dzieki, za dobre slowo kochana jestes

Dziewczynki moje, jestescie kochane!!! co ja bez was bym zrobila??? nic...dalej siedzialabym i sie nad soba uzalala i wazylabym pewnie ze 100kg...KOCHAM WAS!!!! moje baby

RESTART 21.03.2011

Awatar apropos
    apropos jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Nowa Sól
    Wpisy na blogu
    9

Cytat Zamieszczone przez emotion Zobacz posta
    Po raz pierwszy pojawiam się w tym wątku. Odchudzam się od trzech tygodni stosując diete 1000kcal. jest jak jest i zgubiłam już 5 kg.
    EMOTION witaj u nas!!!
    Na wątku bardzo się wspieramy,doradzamy,
    pocieszamy,opierdzielamy więc zaglądaj do
    nas często. GRATULUJĘ ZGUBIONYCH
    KILOSKÓW!!!!

Porady,przepisy,jadłospisy Nasze życie - Nasza Dieta ONZ i TURBO - Grupy Wsparcia Dieta.pl
    Moja dieta ONZ i przepychanki z jojem...Grupy Wsparcia Dieta.pl MÓJ BLOG

Awatar Sabionka
    Mieszka w
    Gdańsk

Tymczasem Kochane moje ja juz znikam lulac ide sie przytulic do coreczki milego wieczorku zycze i dobrej nocki buziaki

A tobie Aniu milego czytania zycze buziaki jak dobrze wiedziec, ze pierwszym postem do czytania bedzie wlasnie twoj super, ze nas nie opuszczasz dziekuje

RESTART 21.03.2011

Awatar apropos
    Mieszka w
    Nowa Sól
    Wpisy na blogu
    9

Cytat Zamieszczone przez Sabionka Zobacz posta
    przez nia i przez to, ze was nie bylo grzeszylam...
    SABIONKA fajnie że już jesteś!!!
    Wiem co czułaś bez netu no i bez nas
    ja tak miałam na początku roku,to chodziłam
    po scianach.I odchudzanie wtedy gorzej idzie
    dlatego nie będzie batów,bo największą karą
    jest brak dostępu do forum....

---------- Wiadomość dodana o 23:20 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 23:07 ----------

Cytat Zamieszczone przez mania85 Zobacz posta
    Po pierwszej turze mam niestety tylko 1 kg mniej, ale i tak się cieszę bo myślę że jak @ sobie pójdzie to i waga może troszkę poleci.
    MANIA GRATULACJE!!!!
    po @ waga powinna szybciej spadać...
    Będę trzymała kciuki za Twoje ONZ!!!

---------- Wiadomość dodana o 23:28 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 23:20 ----------

Cytat Zamieszczone przez Milvanka Zobacz posta
    Witam! Jestem nowa na tym forum a zapisałam się bo stosuję tę dietę od 2 tygodni bez dnia przerwy, ścisle jej przestrzegając i trochę załamuje mnie, że po pierwszym tygodniu było -3kg a po drugim tylko -1kg
    MILVANKA witam na forum i na diecie!!!
    Za pierwsze sukcesy GRATULACJE!!!
    Wcale mało nie schudłaś,nawet mogę powiedzieć
    że dużo 4kg w 2 tygodnie!!! Jak będziesz chudła
    szybciej to skóra będzie brzydka i jojo raczej
    gwarantowane.Musisz być cierpliwa na początku
    waga spada szybciej potem jest trudniej.Ważne
    że leci w dół.Z nami napewno dasz radę i osiągniesz
    swój cel.Powodzenia!!!

---------- Wiadomość dodana o 23:34 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 23:28 ----------

Cytat Zamieszczone przez kiciolinka Zobacz posta
    Witam
    Postanowiłam sie w końcu odchudzać, jestem w 6 dniu diety kopenhaskiej
    mam nadzieję że dotrwam, chociaz jezyk czasem ucieka do miejsc zakrytych

Mastępna jaka mam zamiar podjąć to własnie odchudzanie na zawołanie
    mam do zrzucenia 36 kilo wiec całkiem sporo.

Na szczęscie do lata daleko więc może do jakiegos przyzwoitego stanu uda mi sie dojść
    KICIOLINKA witaj u nas!!!
    Jedyne co wiem o diecie kopenhaskiej
    to to że jest najgorszą dietą!!!
    Zachęcam do przejścia odrazu na ONZ!!!
    W tym będę Cię wspierać,co nie znaczy że jak
    będdziesz dalej na kopenhaskiej to nie możesz
    liczyć na moje wsparcie.
    Trzymam kciuki za sukcesy!!!

Porady,przepisy,jadłospisy Nasze życie - Nasza Dieta ONZ i TURBO - Grupy Wsparcia Dieta.pl

Awatar apropos
    Mieszka w
    Nowa Sól
    Wpisy na blogu
    9

Cytat Zamieszczone przez tinkalinka Zobacz posta
    Dzięki już zmienionywaga w tydzien(niecały) spadła mi o 1kg zaznaczam że jestem na diecie 1000kcal, ale jem to co chcę plus ćwiczenia i to też nie zawsze ćwiczę(studiuję na dziennych i wracam późnymi wieczorami do domu i po całym dniu w szkole nie mam siły na nic) Mam 5cm mniej w pasie, uda też mi spadły o jakieś 3cm, a najbardziej się cieszę z tego, że piersi mi wogóle nie zmalały noszę 80D
    TINKALINKA GRATULACJE!!!
    Trzymaj tak dalej!!!

---------- Wiadomość dodana o 23:44 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 23:37 ----------

Dobra kobitki skończyłam czytać
    idę wcześniej,bo obiecałam Misiowi
    wieczorynkę ale najpierw jakąś
    komedię romantyczną muszę wyszperać

A jutro niedziela i DUŻO HUMORKU BĘDZIE!!!!
    papa.....

Awatar Gitarowa
    Gitarowa jest nieaktywny Znany na forum
    Wpisy na blogu
    1

Cytat Zamieszczone przez Hermenegida Zobacz posta
    Gitarowa dziękuje za słowa pocieszenia kochana Kocha mnie ja to wiem i czuje więc się stara tylko czy wygra ..
    Nie ma za co!
    A propo tego co mówiła sama_niewiem
    W sukni na pewno będziesz wyglądała prześlicznie i tak po cichu liczę że dodasz zdjęcia ze ślubu!
    Bo sukienka sukienką ale zobaczyć Ciebie w tej kreacji to będzie coś! xD
    No i wreszcie Twojego mężczyznę

---------- Wiadomość dodana o 01:06 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 00:54 ----------

Ech.. dziś miałam dzień białkowy.. .przepraszam za wyrażenie ale ja już rzygam tymi białkami :/
    Po części mam dość już tej diety przez te dni białkowe ale wmawiam sobie że to tylko 3 dni i potem wszystko wraca do normy.. Tyle że te 3 dni ciągną się w nieskończoność! :/
    Siłka mi się przesunęła ze względu na końcówkę @ i złe samopoczucie.. Nie dość że dziś przez pół dnia narzekałam na ból brzucha (co tu dużo mówić.. sraczka xD) to jeszcze przeziębienie mnie dopadło :/ Nos czerwony i opuchnięty od tego wycierania... ogólnie jakaś tak osłabiona jestem.. dziś po śniadaniu nie dość że się nie najadłam to jeszcze uczucie jakbym miała zaraz zemdleć nie dawało mi spokoju...
    Koszmarny dzień...
    Chyba czas iść spać i zakończyć ten zły dzień...
    A jutro wstać prawą nogę i kontynuować dietę... ostatni dzień białkowy

Aaaa.. dziś pierwszy raz zjadłam serek wiejski (z braku pomysłu) zawsze jak kupiłam to tata go jadł bo ja mimo prób nie dałam rady go do ust wziąść.. Ale dziś skorzystałam ze sposobu na te badziewie i dodałam do niego łyżeczkę miodu i napchałam w niego orzechów.. Nie wiem czyj to był pomysł w każdym razie dziękuję temu komuś bo serek wciągnęłam (bez rewelacji ale dało się zjeść)
    A mięso mi już nie wchodzi...

DO SUKCESU NIE MA ŻADNEJ WINDY - TRZEBA IŚĆ PO SCHODACH...

Awatar kokusia31
    kokusia31 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Mińsk Mazowiecki

Witajcie niedzielnie. Dzisiaj ostatni dzień mojej drugiej tury więc jutro rano oficjalne ważenie i kolejna. Dzisiaj juz przyjechała @ więc świat powoli wraca do normy

Wkurzyłam sie wczoraj bo przekopałam 40 stron, poodpowiadałam na wszystkie posty i jak wysyłałam odpowiedz to zerwało mi połączenie z netem i wszystko poszło Więc wyłączyłam kompa, zawinęłam rodzinkę i pojechałam do mamusi

OD MASZKARONA DO LACHONA

Awatar Koko999
    Koko999 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Katowice

Cytat Zamieszczone przez kiciolinka Zobacz posta
    Witam
    Postanowiłam sie w końcu odchudzać, jestem w 6 dniu diety kopenhaskiej
    mam nadzieję że dotrwam, chociaz jezyk czasem ucieka do miejsc zakrytych

Mastępna jaka mam zamiar podjąć to własnie odchudzanie na zawołanie
    mam do zrzucenia 36 kilo wiec całkiem sporo.

Na szczęscie do lata daleko więc może do jakiegos przyzwoitego stanu uda mi sie dojść
    Z tego co widzę, to u nas dokładnie ten sam start co i cel. Ja bym się za kopenhadzką nie brała. Z tego co wiem to więcej szkodzi niż pomaga. Na ONZ schudłam 11,5 kg (3 wcześniej poleciały) a nie ma jakiś skutków ubocznych, bynajmniej u mnie nie miała.

---------- Wiadomość dodana o 09:15 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 09:11 ----------

Cytat Zamieszczone przez apropos Zobacz posta
    Jem dużo kasz i ryżu,uwielbiam też ziemniaki
    z jogurtem naturalnym.Głównie tych rzeczy
    brakowało mi na ONZ no i sera żóltego.
    Więc powodzenia na Hayu!!!!
    Właśnie, moje pytanie jeszcze w związku z jogurtem? On jest neutralny czy białkowy?

---------- Wiadomość dodana o 09:16 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 09:15 ----------

Cytat Zamieszczone przez sama_niewiem Zobacz posta
    Koko, jeśli chozi o @ i tycie, to czytałam, że waga przed @ może skoczyć nawet o 4 kg!!!!!!!!!!!! totalny szok
    No to u mnie i tak nie źle, skoro na razie skoczyła o 0,5 kg...

Walczę od 12.2009
    Cel obecny: 85

Moja historia

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów