Incredible, mi tyle przybyło,że szkoda gadać,od jutra szlaban,bo już nie toleruje swego odbicia w lustrze na dowód zdjęcie z Tajemniczym moim gościem
Niestety nie udaje mi się wstawić zdjęcia,ale będę próbować.
Incredible, mi tyle przybyło,że szkoda gadać,od jutra szlaban,bo już nie toleruje swego odbicia w lustrze na dowód zdjęcie z Tajemniczym moim gościem
Niestety nie udaje mi się wstawić zdjęcia,ale będę próbować.
Ostatnio edytowane przez rysiekasia ; 02-01-2011 o 21:54
KOKO-Twój mężczyzna przywieziony z Wiednia jest cudownynormalnie tylko sie zakochać
:P Najważniejsze że wypad się w pełni udał
Rysiekasia-to była rocznica bycia ze sobąpoznaliśmy sie wczesniej
Ale udana jak najbardziej
zaliczyłam glebe na rynku:P:P (bo miałam śliskie buty:P ) ale nie byłam z tym sama...tańczyliśmy i połowa ludzi tam pocałowała sie z ziemią:P ogólnie było świetnie
dzisiaj wróciłam do siebie do domku
spędziłam u mojego misia 3dni praktycznie
a przed chwilą pojechał ode mnie do domku i teraz mam chwilke żeby nadrobić zaległości...dużo haosu w tym co napisałam ale jakas nieogarnięta jestem dzisiaj:P
No to czas na zmiany, nowy rok zachęca do postanowień, ja obiecuję więcej ruchu zacznę chodzić znowu na
pilites bbp (brzuch, biodra, pośladki) + ćwiczenia aerobowe, więcej spacerów + w domku jakieś ćwiczenia, ale na pośladki i uda, bo są budyniowo-galaretowate, a chciałabym wyskoczyć w bikini na lato
.. więc Rysiekasiu bierzemy się ostro za siebie, nie ma zmiłuj!
hehe, no ja balansowałam na krawędzi w sylwestra, ale udało się bez gleby
To Cię nowy rok zaskoczył![]()
jeśli chodzi o przybrane kg to jA przez pobyt u mojego micha przytyłam chyba 1673248698245 kilogramów:P nie przejmuje sie za bardzo bo dostałam @ i mam nadzieje że w wiekszości to wodaod jutra już tak konkretnie onz..i wtedy zobaczymy efekty
---------- Wiadomość dodana o 22:31 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 22:29 ----------
incredible-tak tak ten nowy rok to mi na pewno nogę podłożył i stąd ta gleba:P co tamszybko soe pozbierałam i było git:P a ile śmiechu
Cieszę się że impreza Ci się udała
:*
---------- Wiadomość dodana o 22:43 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 22:31 ----------
Lady-opowiadaj jak byłomam nadzieje że sie udało
czekamy na Ciebie:*
Ej SynekK..R.., mam nadzieje że po tym upadku wsystko ok,kosci całe i bez siniaków,ale taki dzień raz w roku
Incredible, ja też zapowiadam że będę spacerować,przyrządy do ćwiczeń też się kurzą ,więc trzeba je ruszyć![]()
Witajcie kochani!!!
Wczoraj wieczorem a nawet w nocy
wyżerałam cały zapas czekolady
i dziś rano gość @ w dom. Ta to się potrafi
gościć zawsze wyżera mi wszystkie zapasy.
W związku z tym nie patrzę narazie na dietę
ale za jakiś czas znowu oczyszczanie.
Posty będę czytała na zmianę chcę być na
bierząco ale będę też wracać.
Teraz idę się kąpać.![]()
Porady,przepisy,jadłospisy Nasze życie - Nasza Dieta ONZ i TURBO - Grupy Wsparcia Dieta.pl
Moja dieta ONZ i przepychanki z jojem...Grupy Wsparcia Dieta.pl MÓJ BLOG
SZCZĘŚLIWEGO ROKU NOWEGO!!! Oby lepszy był niż stary i przyniósł więcej radości!!:*
Uważałam, a Sylwester był super jak na moje spojrzenie
Wierzę w szczęście, a jak ono mnie opuści to znajdę je i tak skopię mu dupkę moimi nowymi wysokimi glanami, że już nigdy nie usiądzie!!!!
Sylwester na pewno zaowocowałPoznanie się bliższe sprawiło, że coś w serduszkach zakwitło. Ale czy przetrwa? Czy będzie to jedynie przyjaźń? Nie ważne, ważne że aktualnie jestem szczęśliwa
Cieszę się, że Twój rok nie był taki złyI że nawet pieniążki się przytrafiły ^^
Mój rok też nie był taki złySchudłam!
Poznałam wielu ciekawych ludzi, dzięki czemu wiele zrozumiałam.
Centymetrku moja:* Dzięki za myśli o mnie
Ogółem zdziwiłam się niesamowicie, bo czytałam że pociągi takie pełne, że stają gdzieś w polach....
A mnie udało się dojechać cało i zdrowo, nawet 5 minut przed terminem :P
I miałam 2 siedzenia tylko dla siebie :P
W OBIE STRONY!!:P
HERME!!Ogółem, co tu napisać... U mnie ogólnie dobrze,jak już widać po wyżej wypisanych słowach. Z Callanem idzie mi średnio, na razie starałam się rozruszać, bo całego robić nie dawałam rady. Ogółem poznając swoje zdolności, stwierdziłam, że dziennie będę ćwiczyć 3 razy po 15 minut i tak: rano ćwiczenia na głowę, ręce i górne partie ogólnie. po południu następna część no i wieczorem ostatnia :P
2 dni czystej proteinówki, 12 dni diety naprzemiennej i 17 dni 3 fazy.
co to znaczy? To znaczy iż Masz przez 2 dni jeść samiuśkie proteiny ( co to są proteiny, to masz wyjaśnione tutaj na wątku o diecie dukana, tej głównej, na początku), potem dieta naprzemienna do uzyskania wagi wymarzonej ( nie koniecznie musi to być 12 dni:P zrób sobie 1 dzień proteinwej z warzywami na 1 dzien samej proteinowej i tak do uzyskania wymarzonej Wagi.)
A potem w zależności ile schudłaś, tyle dni robisz fazy 3 ( w wątku o dukanie pisze też o 3 fazie:P)
Ale doradzałabym zrobić tej fazy więcej trochę bo chudłaś wcześniej też, i nie ważne że z inna dietą, warto utrwalić te kilogramy:P
Lady,cieszę się,że moje życzenia się spełniły i trzymam kciuki,dziewczyno za dalsze postępy w dziedzinie miłosnej![]()
RysieKasia nie martw się,każdemu coś zostało ze świątale zrzucimy,zrzucimy wcześniej czy później...lepiej rzecz jasna wcześniej
Jak wczoraj stanęłam na wagę to też się trochę zszokowałam ale ważyłam się wieczorem więc wynik może byc zawyżony.
Od dziś 5 dni proteinek (może jakoś wytrzymam) i potem 5 z warzywkami.Napisze później buziaki