Strona 4255 z 4555 PierwszyPierwszy ... 3255 3755 4155 4205 4245 4253 4254 4255 4256 4257 4265 4305 4355 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 42,541 do 42,550 z 45548
Like Tree1Lubią to

Wątek: ODCHUDZANIE NA ZAWOŁANIE- pomocy!

rysiekasia jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Rumia
    Wpisy na blogu
    13

Domyślnie Odp: ODCHUDZANIE NA ZAWOŁANIE- pomocy!

Incredible, mi tyle przybyło,że szkoda gadać,od jutra szlaban,bo już nie toleruje swego odbicia w lustrze na dowód zdjęcie z Tajemniczym moim gościem

Niestety nie udaje mi się wstawić zdjęcia,ale będę próbować.
    Ostatnio edytowane przez rysiekasia ; 02-01-2011 o 21:54

Awatar EjSynekKochamRap
    EjSynekKochamRap jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Rawicz
    Wpisy na blogu
    4

KOKO-Twój mężczyzna przywieziony z Wiednia jest cudowny normalnie tylko sie zakochać:P Najważniejsze że wypad się w pełni udał

Rysiekasia-to była rocznica bycia ze sobą poznaliśmy sie wczesniej Ale udana jak najbardziej zaliczyłam glebe na rynku:P:P (bo miałam śliskie buty:P ) ale nie byłam z tym sama...tańczyliśmy i połowa ludzi tam pocałowała sie z ziemią:P ogólnie było świetnie dzisiaj wróciłam do siebie do domku spędziłam u mojego misia 3dni praktycznie a przed chwilą pojechał ode mnie do domku i teraz mam chwilke żeby nadrobić zaległości...dużo haosu w tym co napisałam ale jakas nieogarnięta jestem dzisiaj:P

Awatar incredible87
    incredible87 jest nieaktywny Znany na forum

Cytat Zamieszczone przez rysiekasia Zobacz posta
    Incredible, mi tyle przybyło,że szkoda gadać,od jutra szlaban,bo już nie toleruje swego odbicia w lustrze na dowód zdjęcie z Tajemniczym moim gościem
    No to czas na zmiany, nowy rok zachęca do postanowień, ja obiecuję więcej ruchu zacznę chodzić znowu na pilites bbp (brzuch, biodra, pośladki) + ćwiczenia aerobowe, więcej spacerów + w domku jakieś ćwiczenia, ale na pośladki i uda, bo są budyniowo-galaretowate, a chciałabym wyskoczyć w bikini na lato.. więc Rysiekasiu bierzemy się ostro za siebie, nie ma zmiłuj!
    Cytat Zamieszczone przez EjSynekKochamRap Zobacz posta
    zaliczyłam glebe na rynku:P:P (bo miałam śliskie buty:P ) ale nie byłam z tym sama...tańczyliśmy i połowa ludzi tam pocałowała sie z ziemią:P ogólnie było świetnie
    hehe, no ja balansowałam na krawędzi w sylwestra, ale udało się bez gleby
    To Cię nowy rok zaskoczył

W "kupie" siła !!

Awatar EjSynekKochamRap
    Mieszka w
    Rawicz
    Wpisy na blogu
    4

jeśli chodzi o przybrane kg to jA przez pobyt u mojego micha przytyłam chyba 1673248698245 kilogramów:P nie przejmuje sie za bardzo bo dostałam @ i mam nadzieje że w wiekszości to woda od jutra już tak konkretnie onz..i wtedy zobaczymy efekty

---------- Wiadomość dodana o 22:31 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 22:29 ----------

incredible-tak tak ten nowy rok to mi na pewno nogę podłożył i stąd ta gleba:P co tam szybko soe pozbierałam i było git:P a ile śmiechu Cieszę się że impreza Ci się udała:*

---------- Wiadomość dodana o 22:43 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 22:31 ----------

Lady-opowiadaj jak było mam nadzieje że sie udałoczekamy na Ciebie:*

rysiekasia jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Rumia
    Wpisy na blogu
    13

Ej SynekK..R.., mam nadzieje że po tym upadku wsystko ok,kosci całe i bez siniaków,ale taki dzień raz w roku

Incredible
    , ja też zapowiadam że będę spacerować,przyrządy do ćwiczeń też się kurzą ,więc trzeba je ruszyć

Awatar EjSynekKochamRap
    Mieszka w
    Rawicz
    Wpisy na blogu
    4

w sumie to chyba jestem cała...z głową źle ale to bez zmian:P przyzwyczaiłam sie że od urodzenia nie wszystko mi styka tam tak jak powinno:P

Awatar apropos
    apropos jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Nowa Sól
    Wpisy na blogu
    9

Witajcie kochani!!!
    Wczoraj wieczorem a nawet w nocy
    wyżerałam cały zapas czekolady
    i dziś rano gość @ w dom. Ta to się potrafi
    gościć zawsze wyżera mi wszystkie zapasy.
    W związku z tym nie patrzę narazie na dietę
    ale za jakiś czas znowu oczyszczanie.
    Posty będę czytała na zmianę chcę być na
    bierząco ale będę też wracać.
    Teraz idę się kąpać.

Porady,przepisy,jadłospisy Nasze życie - Nasza Dieta ONZ i TURBO - Grupy Wsparcia Dieta.pl
    Moja dieta ONZ i przepychanki z jojem...Grupy Wsparcia Dieta.pl MÓJ BLOG

Awatar butterfly92
    butterfly92 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Katowice

Cytat Zamieszczone przez sylwunia2505 Zobacz posta
    Motylku - A co tam u ciebie byłaś u tego lekarza?????????????????????? I jak te wyniki badań?????????????????
    Hej kochana ide dzisiaj na te badania , a dokladnie to o 7:30.....
    Jak wam minał Sylwester?? Mnie bardzo upojnie... Popoludniu wejde i poczytam posty pozdrawiam

Awatar LadyShadowFlame
    LadyShadowFlame jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Kraków
    Wpisy na blogu
    9

SZCZĘŚLIWEGO ROKU NOWEGO!!! Oby lepszy był niż stary i przyniósł więcej radości!! :*

Cytat Zamieszczone przez EjSynekKochamRap Zobacz posta
    Lady-uważaj tam na siebie:* udanego sylwestra
    Uważałam, a Sylwester był super jak na moje spojrzenie Wierzę w szczęście, a jak ono mnie opuści to znajdę je i tak skopię mu dupkę moimi nowymi wysokimi glanami, że już nigdy nie usiądzie!!!!

Cytat Zamieszczone przez Margaretka74 Zobacz posta
    LadyShadowFlame-aby Twój daleki znajomy stał się kimś bliższym a może nawet,jeśli na to zasługuje- kimś najważniejszym
    Sylwester na pewno zaowocował Poznanie się bliższe sprawiło, że coś w serduszkach zakwitło. Ale czy przetrwa? Czy będzie to jedynie przyjaźń? Nie ważne, ważne że aktualnie jestem szczęśliwa

Cieszę się, że Twój rok nie był taki zły I że nawet pieniążki się przytrafiły ^^

Mój rok też nie był taki zły Schudłam! Poznałam wielu ciekawych ludzi, dzięki czemu wiele zrozumiałam.

Centymetrku moja :* Dzięki za myśli o mnie Ogółem zdziwiłam się niesamowicie, bo czytałam że pociągi takie pełne, że stają gdzieś w polach....
    A mnie udało się dojechać cało i zdrowo, nawet 5 minut przed terminem :P
    I miałam 2 siedzenia tylko dla siebie :P
    W OBIE STRONY!!:P

HERME!! Ogółem, co tu napisać... U mnie ogólnie dobrze,jak już widać po wyżej wypisanych słowach. Z Callanem idzie mi średnio, na razie starałam się rozruszać, bo całego robić nie dawałam rady. Ogółem poznając swoje zdolności, stwierdziłam, że dziennie będę ćwiczyć 3 razy po 15 minut i tak: rano ćwiczenia na głowę, ręce i górne partie ogólnie. po południu następna część no i wieczorem ostatnia :P

2 dni czystej proteinówki, 12 dni diety naprzemiennej i 17 dni 3 fazy.

co to znaczy? To znaczy iż Masz przez 2 dni jeść samiuśkie proteiny ( co to są proteiny, to masz wyjaśnione tutaj na wątku o diecie dukana, tej głównej, na początku), potem dieta naprzemienna do uzyskania wagi wymarzonej ( nie koniecznie musi to być 12 dni:P zrób sobie 1 dzień proteinwej z warzywami na 1 dzien samej proteinowej i tak do uzyskania wymarzonej Wagi.)
    A potem w zależności ile schudłaś, tyle dni robisz fazy 3 ( w wątku o dukanie pisze też o 3 fazie:P)
    Ale doradzałabym zrobić tej fazy więcej trochę bo chudłaś wcześniej też, i nie ważne że z inna dietą, warto utrwalić te kilogramy:P

Awatar Margaretka74
    Margaretka74 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Radzymin
    Wpisy na blogu
    1

Lady,cieszę się,że moje życzenia się spełniły i trzymam kciuki,dziewczyno za dalsze postępy w dziedzinie miłosnej

RysieKasia nie martw się,każdemu coś zostało ze świąt ale zrzucimy,zrzucimy wcześniej czy później...lepiej rzecz jasna wcześniej
    Jak wczoraj stanęłam na wagę to też się trochę zszokowałam ale ważyłam się wieczorem więc wynik może byc zawyżony.
    Od dziś 5 dni proteinek (może jakoś wytrzymam) i potem 5 z warzywkami.Napisze później buziaki
    OSTATNIE PODEJŚCIE-start 13.09.2011

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów