Strona 4551 z 4555 PierwszyPierwszy ... 3551 4051 4451 4501 4541 4549 4550 4551 4552 4553 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 45,501 do 45,510 z 45548
Like Tree1Lubią to

Wątek: ODCHUDZANIE NA ZAWOŁANIE- pomocy!

gandzia69 jest nieaktywny Nowy na forum

Domyślnie Odp: ODCHUDZANIE NA ZAWOŁANIE- pomocy!

diete mam od kolezanki napisana przez dietetyka dla niej ale jestesmy w podobnej sytuacji i wzielam od niej
    a u mnie zbieglo sie to zatrzymanie z podaniem 2 zastrzykow sterydowych w tym jedna blokada w kregoslup i chyba to przez to ale juz zadnych sterydow nie chce
    mam diete sciagnieta i chyba po sobotnim wazeniu zaczne turbo zobacze jeszcze
    dzieki za odpowiedz
    motywuje sie dalej....ide zrobic herbatki papapa

Awatar centymetr
    centymetr jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Bielsko-Biała
    Wpisy na blogu
    2

Cytat Zamieszczone przez aTakiMalyChrupek Zobacz posta
    Witajcie Kochane nie wiem czy ktos mnie tu jeszcze pamieta
    strasznie dlugo mnie tu nie bylo i jestem strasznie ciekawa jak tam sie Wam powodzi

u mnie 65 kg ;]

---------- Wiadomość dodana o 15:39 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 15:36 ----------

Tak mnie tu dawno nie bylo i nie wiem co sie tu u was dzieje ale widze ze wiele zmian tak jak i u Was

GRATULUJE DZIDZIUSIAAAA
    O prosze kochana rodzinka sie powieksza

Lady Tobie tez gratuluje
    Ty jeszcze pytasz,czy Cię pamiętamy???? no jasne ,że tak widze ,że waga się trzyma nie wiele ci przybyłoa jak tam interesik "zeberka"?

Awatar incredible87
    incredible87 jest nieaktywny Znany na forum

Cytat Zamieszczone przez aTakiMalyChrupek Zobacz posta
    u mnie 65 kg ;]
    Tak mnie tu dawno nie bylo i nie wiem co sie tu u was dzieje ale widze ze wiele zmian tak jak i u Was

GRATULUJE DZIDZIUSIAAAA
    O prosze kochana rodzinka sie powieksza

Lady Tobie tez gratuluje
    Witaj Laska, wybacz,że ostatnio nie odp. Ci na gg w sprawie kawy, ale miałam mieć dzień wolnego, a szef zadzwonił, żebym wpadła do pracy niby "na minutkę" (była prawie 3h) zostawiłam gg i inne aplikacje włączone i poleciałam, wracam a tu tyle wiad., że szok

W "kupie" siła !!

Awatar mikaska
    mikaska jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Słupsk

witam wieczorową pora, zjadłam kolację gotowane pulpeciki drobiowe ze szpinakiem teraz piję wodę...nawet mi idzie.
    Centymetr oczywiste jest to, że do toalety każdy powinien wychodzić, w szczególności dzieci.
    Tylko, że ja pracuję w centrum handlowym i to trochę utrudnia mi sytuację z takim bieganiem jak mam klientów, to niemożliwe.
    Codziennie się nie ważę zobaczę po tych 9 dniach, jakby spadło z 1,5 kg też będzie ok.

---------- Wiadomość dodana o 18:20 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 18:15 ----------

Cytat Zamieszczone przez gandzia69 Zobacz posta
    diete mam od kolezanki napisana przez dietetyka dla niej ale jestesmy w podobnej sytuacji i wzielam od niej
    cześć Gandzia, widzisz ci dietetycy, maja już ułożone diety myslę, że opiera się to na kaloryczności posiłków ok 1000-1200 kcal, na dzień w zależności od wagi i wzrostu.
    Wbijają w kompa Twoje parametry, czy w tym przypadku koleżanki i wyskakuje im jadłospis , który lekko modyfikują o ulubione dania.
    Ja miałam kiedyś taką diete, i nie chudłam do tego musiałam ważyc posiłki, masakra jakaś.
    Dieta na której naprawdę schudłam to dieta dukana, teraz próbuje onz i turbo zobaczymy, podobają mi się ze wzglęgu na wystepowanie w diecie warzyw i owoców.
    Dla mnie reżimy są nie do przeskoczenia, dlatego nie robiłam nigdy żadnych głodówek.

marcel574 jest nieaktywny Znany na forum

Witam wszystkich
    Chrupku miałam zamiar cię dzisiaj wzywać na forum nie wiem czy interesuje cię jeszcze staranie się o dotacje, ale w Lublinie ruszają właśnie trzy fundacje z dotacjami, na podobnych zasadach jak ta w której brałaś udział, w jednej będzie nabór po koniec października, w drugiej w grudniu a w nast. w styczniu, jeśli cię to jeszcze interesuje wyślę ci linka.

Centymetr trzymam kciuki za pracę, wiem jak to jest siedzieć z dziećmi w domu, aż chce się mieć pretekst żeby się pomalować i wyjść z domu (ja w każdym razie tak miałam)

Awatar aTakiMalyChrupek
    aTakiMalyChrupek jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Lubartów
    Wpisy na blogu
    1

Cytat Zamieszczone przez centymetr Zobacz posta
    Ty jeszcze pytasz,czy Cię pamiętamy???? no jasne ,że tak widze ,że waga się trzyma nie wiele ci przybyłoa jak tam interesik "zeberka"?
    pytam bo dawno mnie tu nie było ale na szczęście alzheimer tutaj nie zagościł hihi :*
    Zeberka poszła w zapomnienie plany i marzenia ze sklepem też..
    Fundacja "Inicjatywa jest Kobietą" ABC przedsiembiorczości dla kobiet nie dała mi szansy na rozwój, składałam dwa razy i niestety nie dostałam się do magicznej szczęśliwej 36-ki farciarzy którzy zdobyli od nich pieniądze na "swój biznes" ehh... trudno.

a jak tam Twoja waga? no u mnie jakoś tak z małym bagarzem dodatkowych kg.. no ale są, i trzeba ich się W KOŃCU jakoś pozbyć :P:P:P

---------- Wiadomość dodana o 16:23 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 16:18 ----------

Cytat Zamieszczone przez marcel574 Zobacz posta
    Witam wszystkich
    [COLOR=Red]Chrupku [COLOR=Black]miałam zamiar cię dzisiaj wzywać na forum nie wiem czy interesuje cię jeszcze staranie się o dotacje, ale w Lublinie ruszają właśnie trzy fundacje z dotacjami, na podobnych zasadach jak ta w której brałaś udział, w jednej będzie nabór po koniec października, w drugiej w grudniu a w nast. w styczniu, jeśli cię to jeszcze interesuje wyślę ci linka.
    Ohh ta moja kobieca intuicja żeby akurat dzisiaj zajrzeć bo inaczej bede wywoływana :P

interesuje mnie strasznie! choc pomysł ze sklepem juz chyba mi nie wypali, gdyż w Lubartowie ciężko o lokal (w miarę opłacalny) i w dodatku wolny...
    wtedy miałam okazję, bo akurat pobudował się nowy budynek i po okazyjnej cenie (tylko że za całość) więc mieliśmy plan również być najemcami tego budynku. no ale plany legły w gruzach

wyślij linka poczytam sobie..

---------- Wiadomość dodana o 16:25 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 16:23 ----------

Cytat Zamieszczone przez incredible87 Zobacz posta
    Witaj Laska, wybacz,że ostatnio nie odp. Ci na gg w sprawie kawy, ale miałam mieć dzień wolnego, a szef zadzwonił, żebym wpadła do pracy niby "na minutkę" (była prawie 3h) zostawiłam gg i inne aplikacje włączone i poleciałam, wracam a tu tyle wiad., że szok
    hihih Hej Mamuśka :* spoko, nie gniewam się :P:P:P tak myślalam że pewnie jesteś zajęta... a jak tam się czujesz? lepiej tą ciążę znosisz od pierwszej??

---------- Wiadomość dodana o 16:31 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 16:25 ----------

Ostatnio edytowane przez aTakiMalyChrupek ; 20-10-2011 o 16:44

"Kto nie dąży do rzeczy niemożliwych,
    nigdy ich nie osiągnie"

Awatar centymetr
    Mieszka w
    Bielsko-Biała
    Wpisy na blogu
    2

hej laski ja byłam NA TEJ ROZMOWIE,WSZYSTKO POSZŁO DOBRZE ,ALE TE ZAROBKI TO MASAKRA! 5 ZŁ NA GODZINE NA RĘKĘ I NA PÓŁ ETATU!

Awatar aTakiMalyChrupek
    aTakiMalyChrupek jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Lubartów
    Wpisy na blogu
    1

Cytat Zamieszczone przez centymetr Zobacz posta
    hej laski ja byłam NA TEJ ROZMOWIE,WSZYSTKO POSZŁO DOBRZE ,ALE TE ZAROBKI TO MASAKRA! 5 ZŁ NA GODZINE NA RĘKĘ I NA PÓŁ ETATU!
    Boże, a ja myślałam że tylko u nas, pod ruską granicą taka bida z robotą i zarobkami.. ale widzę że nie tylko lueblskie tak kwiczy, ehh...
    Co to z nami będzie za pare lat?
    wszystko idzie w górę paliwo, gaz, woda,no już nie wspomnę o jedzeniu.... tylko dlaczego nie dadzą nam zarobić jak człowiekowi żeby starczyło na te przeciętne życie? brak słów, kaczka tusk i inne koczkodany wprowadzą nas do grobu jak nic...

"Kto nie dąży do rzeczy niemożliwych,
    nigdy ich nie osiągnie"

marcel574 jest nieaktywny Znany na forum

Witam wszystkich
    Chrupku www.pokl.wup.lublin.pl strona [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] potem na dole w więcej artykułów wejdź na informacje dla osób zainteresowanych wsparciem w ramach 6.2 i tam są wszystkie informacje a na dole w załącznikach telefony i terminy i tak podam ci pierwszych: wejdź na [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] w: projekty szkolenia
    "Biznes zgodnie z planem" podali już termin rekrutacji 30.X.2011-01.XII.2011 czyli przez cały listopad, tylko zwróć uwagę że tu będzie po 30 000tys a w fundacjach ruszających później po 40 000tys więc trzeba się zastanowić. Nawet jeśli nie na Zeberkę to może na coś innego? myślę że to już ostatni dzwonek na dotacje.

Centymetr no to kiepska ta robota, nie wiem czy bym się podjęła odpisałam ci na priv ale mogło nie pójść, odkąd teraz po przerwie zaczęłam tu pisać mam problem z wysłaniem każdej wiadomości, nawet żeby wysłać tą będę się w czasie wysyłania logować ze trzy razy i nie każda idzie, podam ci adres email: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] jeśli masz ochotę to odezwij się tam do mnie i załatwimy tamtą sprawę

Awatar centymetr
    Mieszka w
    Bielsko-Biała
    Wpisy na blogu
    2

Cytat Zamieszczone przez marcel574 Zobacz posta
    Witam wszystkich
    Chrupku www.pokl.wup.lublin.pl strona [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] potem na dole w więcej artykułów wejdź na informacje dla osób zainteresowanych wsparciem w ramach 6.2 i tam są wszystkie informacje a na dole w załącznikach telefony i terminy i tak podam ci pierwszych: wejdź na [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] w: projekty szkolenia
    "Biznes zgodnie z planem" podali już termin rekrutacji 30.X.2011-01.XII.2011 czyli przez cały listopad, tylko zwróć uwagę że tu będzie po 30 000tys a w fundacjach ruszających później po 40 000tys więc trzeba się zastanowić. Nawet jeśli nie na Zeberkę to może na coś innego? myślę że to już ostatni dzwonek na dotacje.

Centymetr no to kiepska ta robota, nie wiem czy bym się podjęła odpisałam ci na priv ale mogło nie pójść, odkąd teraz po przerwie zaczęłam tu pisać mam problem z wysłaniem każdej wiadomości, nawet żeby wysłać tą będę się w czasie wysyłania logować ze trzy razy i nie każda idzie, podam ci adres email: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] jeśli masz ochotę to odezwij się tam do mnie i załatwimy tamtą sprawę
    ok dziękuje ja też mam problem z moim suwakiem! mam wrażenie ,że nie całkowicie mogę zarządzać swoim kontem na forum ,tak jakby ktoś jeszcze tu coś mi majstrował

---------- Wiadomość dodana o 09:34 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 09:26 ----------

wiecie co ,stanełam dzisiaj na wagę i się zdenerwowałam delikatnie mówiąc moja waga wzrosła z 63 do 63,8 a nawet 64 bo się wahałajem dietetycznie i 5 posiłków dziennie o tych samych godzinach dużo pije,do tego czerwona herbata,błonnik no i ćwiczenia powiedzmy co drugi dzień. ale potem poczytałam trochę w necie i znalazłam poradę specjalistki do jakiejś dziewczyny bo miała ten sam problem co ja... specjalistka pisała ,że ćwiczenia powodują wzrost mięśni ,a dokładniej ich większą wage,podobno są cięższe od tłuszczu i że to przez ćwiczenia waga stoi ,albo jest większa,ale za to w centymetrach jest mniej.więc się zmieżyłam i ...
    brzuch pod pępkiem -2 cm
    pępek -2 cm
    i pupa - 1cm
    więc trochę się podbudowałam,ale to i tak małochyba na jakiś czs nie będe ćwiczyć sama już jnie wiem co robić

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów