Strona 2748 z 4555 PierwszyPierwszy ... 1748 2248 2648 2698 2738 2746 2747 2748 2749 2750 2758 2798 2848 3248 3748 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 27,471 do 27,480 z 45548
Like Tree1Lubią to

Wątek: ODCHUDZANIE NA ZAWOŁANIE- pomocy!

Awatar Ilonta
    Ilonta jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Radom
    Wpisy na blogu
    2

Domyślnie Odp: ODCHUDZANIE NA ZAWOŁANIE- pomocy!

Gratuluję Apropos!!

Awatar efta1983
    efta1983 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Konin

czesc dzewczyny
    poczytałam was sobie po rpacy i nie powiem troche mi to czasu zajęło...

dziś miałam generalne ważenie po 11 turze ONZ (troche zmodyfikowanej)
    waga pokazała 2,2 kg mniej co mnie bardzo cieszy

no i co wam jeszcze powiem to, to że od 3 dni odchudza sie ze mną moja wspołlokatorka i po 2 dniach diety skubana miała juz 2 kg mniej. jak zaczynała diete ważyła 64 przy wzroście 155cm.

a ja oszukuje dzis pełną gębą. i nawet wam nie powiem co jadłam i co własnie jem.. po co psuć wam humory

wszystkim wytrwałości życze

agusia8999 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Sopot

wysle Wam dziewczynki teraz moje wymiary, a zdjecie jakos oklo 21-22, bo moj chlopak mi zrobi ok?

talia:67cm
    biodra: 89cm
    ,,boki,,:80cm
    biust:80cm
    pod biustem: 73cm
    udo: 52cm
    łydka:35cm

I co powiecie?

AHA MAM 164CM WZROSTU

Lady_V jest nieaktywny Znany na forum

Efta,
    Gratulacje
    Ladny wynik

---------- Wiadomość dodana o 20:53 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 20:51 ----------

Cytat Zamieszczone przez agusia8999 Zobacz posta

I co powiecie?
    Masz lepsze wymiary niz ja (choc w bokach i lydek nie mierzylam ) - ale ciezko stwierdzic tylko po centymetrach
    Choc po moim przypadku wiem, ze czasem waga jest niska, a tluszczyk wychodzi... :/
    Czekamy na zdjecia

I tura TURBO - 1,3 kg, II tura TURBO + 0,1 kg
    1. tydzien odchudzania po TURBO - 1,4 kg // 2. tydzien - 0,6 kg // 3. tydzien - 0,5 kg

Mieszka w
    Sopot

a wlasnie dziewczyny jak mam wstawic te fotki zeby byly w tresci mojej wypowiedzi?

Awatar Michaszka24
    Michaszka24 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Ryczywół
    Wpisy na blogu
    7

wysle Wam dziewczynki teraz moje wymiary, a zdjecie jakos oklo 21-22, bo moj chlopak mi zrobi ok?

I co powiecie?

AHA MAM 164CM WZROSTU
    Witaj, wymiary masz moim zdaniem normalne, możesz odrobinę zrzucić, ale nie za dużo

---------- Wiadomość dodana o 21:14 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 21:12 ----------

a wlasnie dziewczyny jak mam wstawic te fotki zeby byly w tresci mojej wypowiedzi?
    Musisz włączyć zaawansowana edycję, czyli wejść w opcję "profil", potem "edytuj opcje" i na samym dole znajdziesz opcje o zaawansowanej edycji

---------- Wiadomość dodana o 21:20 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 21:14 ----------

Cytat Zamieszczone przez apropos Zobacz posta
    Witajcie ludziska!!!
    Pogoniłam kiloski z oszukańców!
    A było tego trochę 2 dni żarcia i 2kg!!! nadbagażu
    Ale to już przeszłość po 2 dniach diety poszły sobie!!!
    Fajowo i dlatego od rana mam dobry humor.
    Jestem już po 3 dniu bezgrzesznej dietki.
    Żeby z Wami pobyć muszę sobie zasłużyć i pobawić
    się w Panią Domu najpierw spotkanie z żelazkiem
    a potem się zobaczy.
    Wieczorkiem wpadnę się zrelaskować.
    Witaj To super, ze udało Ci się je pogonić za mną też trzeci dzień bezgrzesznej dietki, idzie mi nawet lepiej jak w pierwszej turze, ale zważę się dopiero po 9tym dniu, oby i tym razem był efekt

---------- Wiadomość dodana o 21:23 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 21:20 ----------

Cytat Zamieszczone przez tysia41 Zobacz posta
    Dziewczyny jestem na turbo 3 dzien i zastanawiam sie czy mozna jesc ryby wedzone np. łosoś, makrele itd, bo nic nie znalazlam o tym.
    Witaj, Ekspertem nie jestem, ale z tego co czytałam na forum, to wędzoną rybkę tez można, choć nie wiem czy dotyczy to tez turbo, bo ja na zwykłej ONZ jestem..

Awatar Halszka1000
    Halszka1000 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Wrocław

Thumbs up Odp: ODCHUDZANIE NA ZAWOŁANIE- pomocy!

wysle Wam dziewczynki teraz moje wymiary, a zdjecie jakos oklo 21, bo moj chlopak mi zrobi ok?

I co powiecie?
    Że masz super wymiary. Uwierz mi ,że nie musisz się odchudzać.

Mieszka w
    Sopot

wybaczcie ale jestem chyba tepa i nie umiem tegio wstawic;p

a chcialam aby byly widoczne jako tresc mojeje wiadomosci a nie linki, no ale nie umiem;p
    [IMG]file:///C:/Documents%20and%20Settings/AgAtKa/Pulpit/ja/DSCN3143.JPG[/IMG]

Awatar Ilonio
    Ilonio jest nieaktywny Znany na forum

Angry Odp: ODCHUDZANIE NA ZAWOŁANIE- pomocy!

Czesc dziewczyny. Dzisiaj ostatni dzien diety turbo. Od wczoraj to jest jakas masakra!!! Zjadlam normalny obiad (tzn kopytka z sosem z pieczarkami ), a co za tym idzie oczywiscie nie dopilnowalam posilkow i nie wypilam tyle wody, ile trzeba. A dzisiaj? Coprawda pilnuje posilkow, ale za to slodycze odkurzam skad sie tylko da. No i weszlam na wage ( chyba niepotrzebnie), bo kilo przybylo! Wiec bilans wychodzi w sumie na minus (-1,5 kg), Suwak przesuwam jutro. Alez jestem wsciekla na siebie! Wrrrrrr..... A najgorsze jest to, ze jak jestem wsciekla to mam podwojna ochote na slodycze. Co za dzien....

wikula jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Warszawa

Lady szczerze podziwiam Cię, że się zabrałaś za ten detox i będę trzymać mocno kciuki...może i ja kiedyś skorzystam, może jak będzie cieplej...
    grazka52 daaaawno Cię nie było...ale to dobrze, że jesteś znów z nami...tak niewiele masz już do zrzucenia, ale mam nadzieję, że zdążysz jeszcze przekazać nam wiele smakowitych pomysłów na jedzonko...i nie tylko...czekam niecierpliwie...
    Iwonkaiwonka witam Cię ciepło u nas i życzę wytrwałości i szybkiego osiągnięcia celu...
    olucha666 witam (bo jeszcze nie doczytałam momentu, kiedy się pojawiłaś) jeśli trzymasz się diety, i picia wody, i spacerów to upragnioną wagę na przyjazd do Polski masz jak w banku...a dotychczasowy efekt pewnie z innej przyczyny (@, Księżyc, pełne jelitka) i w końcu ruszy w dół...myśl pozytywnie...
    agusia8999 witam znów...a z czego Ty się chcesz jeszcze odchudzać? Nie wystarczą te trzy tury? Mówisz, że wyglądasz grubo, ale Twoje BMI pokazuje co innego...i obojętnie które - dolne czy górne...uważaj, byś nie przegięła z tym odchudzaniem...
    Herme kochana a dokąd Ty tak wędrujesz i wędrujesz? Już pewnie masz ujemny bilans kalorii...(żart)...
    tysia41 witam...my jemy wszystkie ryby wędzone...ja lubię je razem z serkiem wiejskim lub z cebulką i odrobiną majonezu...
    efta super wynik, idziesz jak burza!!! Moje wielkie gratulacje! Coraz mniej masz do celu...i bądź z tego dumna, a koleżanka dopiero zaczyna, a wtedy, jak wiesz, szybciej spadają kilosy...ale i tak pogratuluj jej ode mnie...

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów