Gratuluję Apropos!!
czesc dzewczyny
poczytałam was sobie po rpacy i nie powiem troche mi to czasu zajęło...
dziś miałam generalne ważenie po 11 turze ONZ (troche zmodyfikowanej)
waga pokazała 2,2 kg mniej co mnie bardzo cieszy
no i co wam jeszcze powiem to, to że od 3 dni odchudza sie ze mną moja wspołlokatorka i po 2 dniach diety skubana miała juz 2 kg mniej. jak zaczynała diete ważyła 64 przy wzroście 155cm.
a ja oszukuje dzis pełną gębą. i nawet wam nie powiem co jadłam i co własnie jem.. po co psuć wam humory
wszystkim wytrwałości życze
wysle Wam dziewczynki teraz moje wymiary, a zdjecie jakos oklo 21-22, bo moj chlopak mi zrobi ok?
talia:67cm
biodra: 89cm
,,boki,,:80cm
biust:80cm
pod biustem: 73cm
udo: 52cm
łydka:35cm
I co powiecie?
AHA MAM 164CM WZROSTU
Efta,
Gratulacje![]()
![]()
Ladny wynik
---------- Wiadomość dodana o 20:53 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 20:51 ----------
Masz lepsze wymiary niz ja (choc w bokach i lydek nie mierzylam) - ale ciezko stwierdzic tylko po centymetrach
Choc po moim przypadku wiem, ze czasem waga jest niska, a tluszczyk wychodzi... :/
Czekamy na zdjecia![]()
a wlasnie dziewczyny jak mam wstawic te fotki zeby byly w tresci mojej wypowiedzi?
Witaj, wymiary masz moim zdaniem normalne, możesz odrobinę zrzucić, ale nie za dużo
---------- Wiadomość dodana o 21:14 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 21:12 ----------
Musisz włączyć zaawansowana edycję, czyli wejść w opcję "profil", potem "edytuj opcje" i na samym dole znajdziesz opcje o zaawansowanej edycji
---------- Wiadomość dodana o 21:20 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 21:14 ----------
WitajTo super, ze udało Ci się je pogonić
za mną też trzeci dzień bezgrzesznej dietki, idzie mi nawet lepiej jak w pierwszej turze, ale zważę się dopiero po 9tym dniu, oby i tym razem był efekt
---------- Wiadomość dodana o 21:23 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 21:20 ----------
Witaj, Ekspertem nie jestem, ale z tego co czytałam na forum, to wędzoną rybkę tez można, choć nie wiem czy dotyczy to tez turbo, bo ja na zwykłej ONZ jestem..
wybaczcie ale jestem chyba tepa i nie umiem tegio wstawic;p
a chcialam aby byly widoczne jako tresc mojeje wiadomosci a nie linki, no ale nie umiem;p
[IMG]file:///C:/Documents%20and%20Settings/AgAtKa/Pulpit/ja/DSCN3143.JPG[/IMG]
Czesc dziewczyny. Dzisiaj ostatni dzien diety turbo. Od wczoraj to jest jakas masakra!!! Zjadlam normalny obiad (tzn kopytka z sosem z pieczarkami), a co za tym idzie oczywiscie nie dopilnowalam posilkow i nie wypilam tyle wody, ile trzeba. A dzisiaj? Coprawda pilnuje posilkow, ale za to slodycze odkurzam skad sie tylko da. No i weszlam na wage ( chyba niepotrzebnie), bo kilo przybylo! Wiec bilans wychodzi w sumie na minus (-1,5 kg), Suwak przesuwam jutro. Alez jestem wsciekla na siebie! Wrrrrrr..... A najgorsze jest to, ze jak jestem wsciekla to mam podwojna ochote na slodycze. Co za dzien....
Lady szczerze podziwiam Cię, że się zabrałaś za ten detox i będę trzymać mocno kciuki...może i ja kiedyś skorzystam, może jak będzie cieplej...
grazka52 daaaawno Cię nie było...ale to dobrze, że jesteś znów z nami...tak niewiele masz już do zrzucenia, ale mam nadzieję, że zdążysz jeszcze przekazać nam wiele smakowitych pomysłów na jedzonko...i nie tylko...czekam niecierpliwie...
Iwonkaiwonka witam Cię ciepło u nas i życzę wytrwałości i szybkiego osiągnięcia celu...
olucha666 witam (bo jeszcze nie doczytałam momentu, kiedy się pojawiłaś) jeśli trzymasz się diety, i picia wody, i spacerów to upragnioną wagę na przyjazd do Polski masz jak w banku...a dotychczasowy efekt pewnie z innej przyczyny (@, Księżyc, pełne jelitka) i w końcu ruszy w dół...myśl pozytywnie...
agusia8999 witam znów...a z czego Ty się chcesz jeszcze odchudzać? Nie wystarczą te trzy tury? Mówisz, że wyglądasz grubo, ale Twoje BMI pokazuje co innego...i obojętnie które - dolne czy górne...uważaj, byś nie przegięła z tym odchudzaniem...
Herme kochana a dokąd Ty tak wędrujesz i wędrujesz? Już pewnie masz ujemny bilans kalorii...(żart)...
tysia41 witam...my jemy wszystkie ryby wędzone...ja lubię je razem z serkiem wiejskim lub z cebulką i odrobiną majonezu...
efta super wynik, idziesz jak burza!!! Moje wielkie gratulacje!Coraz mniej masz do celu...i bądź z tego dumna, a koleżanka dopiero zaczyna, a wtedy, jak wiesz, szybciej spadają kilosy...ale i tak pogratuluj jej ode mnie...
![]()