koń by się uśmiał))
.................................................. ........................................
---------- Wiadomość dodana o 19:45 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 19:44 ----------
Fajna babcia))0
;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
---------- Wiadomość dodana o 19:48 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 19:45 ----------
zbieram i się nie wstydzę jak chcę mieć czysto to zbieram i robiłabym to nawet na chodnikach bo mnie do szału doprowadzają ci właściciele co tego nie robią
---------- Wiadomość dodana o 19:50 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 19:48 ----------
u mnie rasa podobno mało szczekająca i mam nadzieję że nie trafię na jakiegoś omieńca)))
---------- Wiadomość dodana o 19:52 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 19:50 ----------
wiadomo o miotle nie pomyślałam
ja ci dam Katarzyne no normalnie strzelę focha i forum opuszczę))
Nawet nie o zgrzyty mi chodzi sama nie wiem o co jakiś odludek się ze nie zrobił(((
---------- Wiadomość dodana o 19:54 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 19:52 ----------
Małolata))))
.................................................. .................................................. ..
---------- Wiadomość dodana o 19:55 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 19:54 ----------
brzmi ciekawie.......................................... ..................................................
---------- Wiadomość dodana o 19:57 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 19:55 ----------
matko pachnie romansem ha ha
.................................................. .................................................. .....
---------- Wiadomość dodana o 20:02 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 19:57 ----------
Maskotka raczej nie leje bo wychodzę z nią systematycznie ale jeszcze nie sygnalizuje
matko jedna sprzata na wyjazd druga na przyjazd powariowały
---------- Wiadomość dodana o 20:04 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 20:02 ----------
ja miałam dziś popołudniu bratanicę i w domu mam sajgon
potem pomalowałam mamie włoski bo jadą do sanatoriumczyli ja odopcznę od nich a oni ogólnie
a zauważyłyście że dawno naszej matutrzystki nie było
Mazik i jak