Strona 1496 z 2174 PierwszyPierwszy ... 496 996 1396 1446 1486 1494 1495 1496 1497 1498 1506 1546 1596 1996 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 14,951 do 14,960 z 21739

Wątek: Paranoje we dwoje- czyli ja i dr.Dukan:)

bocian201 Guest

Domyślnie Odp: Paranoje we dwoje- czyli ja i dr.Dukan:)

Cytat Zamieszczone przez ulabrzydula Zobacz posta
    Ale czy wiesz, że ja jestem "wiekowa babcia"......
    koń by się uśmiał))
    .................................................. ........................................

---------- Wiadomość dodana o 19:45 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 19:44 ----------

Cytat Zamieszczone przez Madziulek86 Zobacz posta
    Jak coś to mam Babcię w Lublinie a ona chętnie przyjmuje moich znajomych pod swój dach więc możemy się kiedyś umówić tam z noclegiem u mojej Babci, maks do 2 osób + ja 3
    Fajna babcia))0
    ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

---------- Wiadomość dodana o 19:48 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 19:45 ----------

A na podwórku to wiadomo sprzątasz, a czy chodzisz ze szpadelkiem i zbierasz kupki...... no teraz już dla mnie to za dużo pracy.
    zbieram i się nie wstydzę jak chcę mieć czysto to zbieram i robiłabym to nawet na chodnikach bo mnie do szału doprowadzają ci właściciele co tego nie robią

---------- Wiadomość dodana o 19:50 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 19:48 ----------

Daj Ci boże..... ale kiedyś siostra takiego malucha dostała... nie widać go było, a szczekał za wszystkie......
    u mnie rasa podobno mało szczekająca i mam nadzieję że nie trafię na jakiegoś omieńca)))

---------- Wiadomość dodana o 19:52 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 19:50 ----------

Wiadomo Katarzyno...... my przecież każda z innej bajki i tu czasami dochodzi do maleńkich zgrzytów..a tak na żywo mogłoby się dziać A ja jako 'diablica" to na miotle bym latała
    wiadomo o miotle nie pomyślałam
    ja ci dam Katarzyne no normalnie strzelę focha i forum opuszczę))
    Nawet nie o zgrzyty mi chodzi sama nie wiem o co jakiś odludek się ze nie zrobił(((

---------- Wiadomość dodana o 19:54 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 19:52 ----------

ja mam 24 zimy i w tym roku 25 będzie a mi się ładnie udało to napisać, heh
    Małolata))))
    .................................................. .................................................. ..

---------- Wiadomość dodana o 19:55 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 19:54 ----------

Cytat Zamieszczone przez DuzaPanna Zobacz posta
    Oferuję prawdziwą libańską kawę z kardamonem - co Wy na to
    brzmi ciekawie.......................................... ..................................................

---------- Wiadomość dodana o 19:57 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 19:55 ----------

.................................................. .................................................. .....

---------- Wiadomość dodana o 20:02 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 19:57 ----------

Cytat Zamieszczone przez GuanoApes Zobacz posta
    Kasiu masz rację, wiadomo tu jest miło fajnie, ale jak się na żywo ludzie zetkną to być tak kolorowo nie musi. Każdy ma swoje jakieś Aaaaleee po co tak zakładać z góry. Jak Twoja maskota dziś? Nadal po dywanach leje?? Ja mam już bilet na pociąg, poprane, teraz będę się pakować i sprzątać w domu swoje, co by nie zostawiać nieporządku.
    Maskotka raczej nie leje bo wychodzę z nią systematycznie ale jeszcze nie sygnalizuje
    matko jedna sprzata na wyjazd druga na przyjazd powariowały

---------- Wiadomość dodana o 20:04 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 20:02 ----------

ja miałam dziś popołudniu bratanicę i w domu mam sajgon
    potem pomalowałam mamie włoski bo jadą do sanatoriumczyli ja odopcznę od nich a oni ogólnie
    a zauważyłyście że dawno naszej matutrzystki nie było
    Mazik i jak

Awatar malinka61
    malinka61 jest nieaktywny Znany na forum

O ci ja tutaj czytam szykują się spotkania , rozpoczęła Wiola a teraz chęć mają pozostałe , Ja byłam na takim spotkaniu rok temu we Wrocławiu i było wspaniale , można porozmawiać , pośmiać się , wymienić swoje spostrzeżenia na temat diety i nie tylko i jest to bardzo budujące zachęcające do dalszej walki z naszą tuszą . Ja wróciłam bardzo zadowolona , i często wspominam i naprawdę jest to zupełnie inne ,niż tylko takie pisanie na odległość Ula wreszcie zdecydowała się na wyjazd a może rozochoci się i wyskoczy dalej niż Warszawa .
    ]

DuzaPanna jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Warszawa

A tam, ja nie rozumiem, czemu się spotkań obawiacie. Ja mam same pozytywne doświadczenia I serdecznie zapraszam do siebie!

Awatar GuanoApes
    GuanoApes jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Warszawa
    Wpisy na blogu
    1

Kasiu twoja postawa wobec sprzątanie po psie jest godna postawy! Kurcze to okropne jest jak właściciele nie sprzątają. Chce się mieć pociechę to trzeba też dbać o wszystko co niej dotyczy. A nie jak teraz zszedł śnieg i wszędzie kupy psie na chodnikach i na trawnikach.
    Dobrze, że Ci pieszczoch nie sika w domu. Mała jest jeszcze, może wszystkiego się nauczy. A mebli nie niszczy? Nie gryzie?

Jak Madziula to małolata to ja kto?? Hehe....a jaką maturzystkę masz na myśli Elę?

Fantastycznie, że rodzice jednak jadą do tego sanatorium!!!! Jakim cudem zmienili zdanie?? Przecież byli tak bardzo przeciw?

Heh...mówisz siostrzenica Ci porządki w domu zrobiła chyba dba o to byś się w domu nie nudziła

Halinko widzisz Ula się rozochociła, może i Ty się wybierzesz gdzieś? Ja do Ciebie kiedyś przyjadę jak będę do siostry jechać to tym razem i Ciebie odwiedzę

"A odchudzanie dla kobiety jest z kolei jak sen o przystojnym mężczyźnie: wciąż powraca, lecz nigdy się nie spełnia."Sylwia Kubryńska

ulabrzydula jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Sochaczew

Cytat Zamieszczone przez malinka61 Zobacz posta
    O ci ja tutaj czytam szykują się spotkania , rozpoczęła Wiola a teraz chęć mają pozostałe , Ja byłam na takim spotkaniu rok temu we Wrocławiu i było wspaniale , można porozmawiać , pośmiać się , wymienić swoje spostrzeżenia na temat diety i nie tylko i jest to bardzo budujące zachęcające do dalszej walki z naszą tuszą . Ja wróciłam bardzo zadowolona , i często wspominam i naprawdę jest to zupełnie inne ,niż tylko takie pisanie na odległość Ula wreszcie zdecydowała się na wyjazd a może rozochoci się i wyskoczy dalej niż Warszawa .
    Hahaha...... ja nawet do sanatorium się sama nie wybrałabym..... chyba bym się tam zapłakała.....z tęsknoty za moim ale do Warszawy nie ma sprawy nawet nie czuję jak rymuję

A tam, ja nie rozumiem, czemu się spotkań obawiacie. Ja mam same pozytywne doświadczenia I serdecznie zapraszam do siebie!
    Pewnie te osoby co się obawiają, to coś ukrywają

Awatar mazik50
    mazik50 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Radom

Jestem, żyję... Ale jak zawsze po radzie-nerwa złapałam! I kolejne papiery-tym razem sanepid wymyślił sobie, że szkoła powinna posiadać zespół do spraw szerzenia zdrowia (czy coś takiego) i że działania tego zespołu powinny być UDOKUMENTOWANE (to jest słowo kluczowe!) w specjalnym segregatorze. Poza tym nasza najukochańsza minister Hal (którą zaczynam szczerze podejrzewać o jakąś prywatną traumę z dzieciństwa związaną ze szkoła i nauczycielami) wymyśliła ustawę, która zmienia opiekę psychologiczną i pedagogiczną nad uczniami z orzeczeniami i opiniami z poradni psych.-ped. Czyli: każdy taki uczeń (u nas z opiniami jest ponad 50 uczniów, nie wiem ilu z orzeczeniami-powiedzmy ze 20) będzie miał coś w rodzaju jakiejś osobistej opieki zespołu kilku nauczycieli, będzie miał jakieś inne karty pracy, pewnie zajęcia dodatkowe i zindywidualizowane... I powiedzcie mi ku..wa KIEDY???????????????????????? To są w większości uczniowie z klas dojeżdżających. Przyjeżdżają na 8, a odwozy mają po 14:30 i nie ma opcji by przyjechali wcześniej albo wracali później, bo na inne autobusy ich miesięczny nie obowiązuje i musieliby płacić za bilet. A rodziców tych dzieci nie interesuje w większości edukacja ich pociech, a już szczególnie, jak trzeba za nią dodatkowo zapłacić, albo zawraca im się głowę tym, że trzeba dziecko przywieźć i odebrać ze szkoły samochodem... A dzieciaki mają naprawdę dużo godzin teraz jak znowu minister Hal wymyśliła 2 dodatkowe godziny karciane, które musi wyrobić KAŻDY nauczyciel w ilości 2h tygodniowo. Dzieciaki siedzą po 6-7 h dziennie. To jakaś paranoja! Jestem taka wściekła, że dzisiaj podjęłam decyzję, że nie idę na wybory-wierzyłam w PO i teraz mam, co chciałam. A innej alternatywy dla nich nie widzę. Jak śpiewa Muniek: "olewam rząd, mandaty drogowe, dealerów, maklerów, warty honorowe..." Jeszcze tak beznadziejnego ministra edukacji nie było!

od teraz a nie zaraz!!!
    Już lecę!

Cytat Zamieszczone przez bocian201 Zobacz posta
    obejrzałaś moją maskotkę??????
    Jaką maskotkę???????? Chyba coś nie doczytałam-masz już psiaka?

popłaciłam zusmatko tyle kasy a emeryturę sugerowana przysłali ok 500zł
    Mojej koleżance-nauczycielce podobnie wyliczyli...

Z tą emeryturą to naprawdę przesadzają..... to fakt że człowiek oddaje im taką kasę i nic z tego nie ma, albo jakieś śladowe ilości :/
    Sku rwysyństwo i tyle...

Cytat Zamieszczone przez rivalry Zobacz posta
    Dziś migrena od rana, męczę się strasznie. Pracowałam do późna, źle spałam i dziś nie mogłam się dobudzić a wstaję bardzo wcześnie bo prace zaczynam od 7 rano i muszę się wyrobić ze wszystkim. Nowe biura prawie skończone jeszcze tylko kosmetyka została. Pogoda wyśmienita ale zapowiadają powrót zimy i może dobrze bo okres feriowy niech dzieciaki mają frajdę a potem w marcu wiosna może już przychodzić na dobre.
    Oj to nie dobrze, że masz migrenę... I nic nie pomaga? Moja koleżanka miewa migreny od ucisku jakiegoś nerwu w odcinku szyjnym (od pracy na komputerze, ślęczenie nad pracami uczniów i takie tam). Jej rehabilitacja pomaga... A u Ciebie jak jest?

Marz jak minął Ci dzień kochana? Dałaś radę?? Mam nadzieję, że nie przyniosłaś jednak tych zwłok do domu Tylko kochaną Marzenkę, trochę z mniejszą energia, ale jednak. Już tylko jutro
    No energie mam taka, że chętnie bym coś rozwaliła!

a zauważyłyście że dawno naszej matutrzystki nie było
    Mazik i jak
    Jakiej maturzystki? Ja dzisiaj ciężko jarzę...
    I jak z czym?

Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę.
    Ja o Twe zdrowie najgoręcej proszę.
    Jestem przy Tobie od pierwszego grama.
    Tyś moje dziecko, a ja... Twoja mama

Awatar GuanoApes
    GuanoApes jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Warszawa
    Wpisy na blogu
    1

kurde mol to rzeczywiście mało ciekawie się zapowiada z jednej strony dobrze, że dostrzega się tych słabszych umysłowo uczniów, jednak z drugiej trochę nie właściwie się to organizuje. Powinna być do tego zatrudniana jakaś dodatkowa kadra czy coś...cokowiek aby był i wilk syty i owca cała. No i oczywiscie na nagminna biurokracja, najlepiej to zasypać się tymi papierami.
    Ojjj biedna Tyś. Tulam Cię kochana Muaaa

No nic panieneczki, uciekam ja spać, bo muszę wstać o 4 30. Spakować się do końca, bo nic mi prawie nie wyschło do końca. Zgarnąć się..o 5 54 mam autobus na pkp a o 6 25 pociąg. Będę katować Was smsami hehhe 10h w pociąguuu...jaaaaa...

MMiłego weekendu Wam życzę Choć pewnie jakoś tam się z Ulcią skontaktujemy z Wami
    Buźka śpijcie dobrze kochane

"A odchudzanie dla kobiety jest z kolei jak sen o przystojnym mężczyźnie: wciąż powraca, lecz nigdy się nie spełnia."Sylwia Kubryńska

Awatar malinka61

Ula do sanatorium możesz jechać ze swoim lubym ale jest powiedzenie ze drzewa do lasu się nie wozi a taka rozłąka to dużo daje , wtedy do domu wraca się z utęsknieniem , chyba że coś ci się trafi lepszego
    Marzenko nie denerwuj się zdrowie stracisz a nic nie wskórasz , takie durne decyzje zapadają że aż się źle robi ale my nie mamy żadnego wpływu robią co chcą , każdy liczył że będzie lepiej a tutaj mamy wielkie rozczarowanie żadnej poprawy a coraz gorzej .

---------- Wiadomość dodana o 22:35 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 22:32 ----------

Więc Wiolu przyjemnych snów i miłych jutro odwiedzin a i o nas nie zapominajcie .
    ]

Mama_na_diecie jest nieaktywny Znany na forum

dobry wieczor dziewczyny
    u mnie dzisiaj szalony ale intensywny dzien zapraszam do albumu maz mi sesyjke strzelil

---------- Wiadomość dodana o 22:36 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 22:36 ----------

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa tylko przepraszam za szope bede w najblizszym czasie u fryzjera bo to juz okropne co mam na głowie ehhe

---------- Wiadomość dodana o 22:39 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 22:36 ----------

kurcze a ja widze ze nie w pore pisze bo laski ida spac :/ hehe moze jutro w takim razie cos skrobne z rana o ile dziecko, czas i obowiazki pozwola (w weekend spodziewam sie gosci)

Awatar malinka61

Wiolu a ja nic nie widzę , tylko piękną nóżkę i bucik na niej
    ]

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów