Ja mam jeszcze jedną sprawdzoną metodę
PRZESTAĆ PALIĆ PAPIEROSY!!!
Ja jak odstawiłam papierosy to po niecałych dwóch tygodniach tak ładnie mi się wypełniły, że zaczęłam się zastanawiać czy aby przypadkiem nie jestem w ciąży![]()
Ja mam jeszcze jedną sprawdzoną metodę
PRZESTAĆ PALIĆ PAPIEROSY!!!
Ja jak odstawiłam papierosy to po niecałych dwóch tygodniach tak ładnie mi się wypełniły, że zaczęłam się zastanawiać czy aby przypadkiem nie jestem w ciąży![]()
Mi też przydałyby sie ćwiczenia na biust, bo nie dość że mam obfite piersi którer same z siebie sa lekko opadające to jeszcze po utracie kilku kilo zauwazyłam ze zwisaja jeszcze bardziej. Strach pomyslec co będzie jak osiągnę upragnioną wagęTak więc dziewczęta, cycki w góre!
Dajemy czadu i ćwiczymy nasze biusty!
![]()
Też mam duży cyc i wiem o czym mówiszużywasz jakiś kremów by dodatkowo wspomóc ćwiczenia?
Ja mam z tej firmy w takim w różowym opakowaniu. Coś tam 3D się nazywaMa fajną konsystencję jak dla mnie i dobrze się rozsmarowuje. Polecam
![]()
Z zielonym się nie spotkałam. Jak skończę różowego to rozejrzę się za nim po drogeriach
Wiolka a wykonujesz jakieś ćwiczenia na klatkę piersiową? Ja przyznam się, że z racji lenia niewiele. Po kąpieli 10 pompek na ścianie i 10x zakładanie ręcznika za siebie i 10x przed siebie. Trochę nie jasno się wyraziłam, to wygląda w ten sposób: staję w lekkim rozkroku, łapię zwinięty ręcznik za jego dwa końce (albo łapię bliżej środka jeśli jest duży), podnoszę łapki do góry i opuszczam powoli, tak by naciągnięty ręcznik znalazł się za moim karkiem (tak na wysokości ramion). Drugie ćwiczenie jest analogiczne z tym, że ręcznik opuszczam przed sobą. Mam nadzieję, że dobrze wytłumaczyłam.
Polecam te ćwiczonka, bo w ich prostocie tkwi piękno biustuNa prawdę działają
![]()
Ostatnio edytowane przez MalyWrobelek ; 15-09-2013 o 07:55
Wrobelku ja jak na razie robie tak , że:
przed soba na wysokości brody przykladam dlon do dloni tak jakby do modlitwy, unosze lokcie tak aby byly na wysokości ramion i mocno staram sie dociskac dłoń do dłoni tak żeby napięły się mięśnie klatki piersiowej. Ilość powtórzeń zależy od mojego nastroju , ale robię tak około 50 razy z przerwą czyli dwie serie po 25.
a poza tym mam takie cos co nazywa sie agrafka do ćwiczeń [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
I robie kilka cwiczen jak mi sie chce.
No i tyle mojego
A z tym recznikiem to musze sprobowac bo nigdy nie robiłam takich ćwiczen![]()
Wiele metod, które są prezentowana jako naturalne sposoby na powiększenie piersi tak naprawdę są metodami na ujędrnienie biustu powiekszanie-biustu.net.pl, więc warto się zainteresować i niektóre można wypróbować.
Ale ja nie chcę powiększać biustu! I bez mojej pomocy jest dużyChcę tylko żeby był jędrny i nie sflaczał mi przez odchudzanie
![]()