Strona 7 z 10 PierwszyPierwszy ... 5 6 7 8 9 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 94
Like Tree3Lubią to

Wątek: jędrne piersi

Panczen jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Gdańsk

Domyślnie Odp: jędrne piersi

Wiele metod właśnie na powiększanie biustu polega przede wszystkim na wspomaganie ukrwienia, jak masaże powiekszanie-biustu.net.pl. Tak samo ćwiczenia są w stanie poprawić jędrność. Te metody nie opierają się na niczym innym, jak na poprawie jędrności, co wizualnie sprawia, że piersi wydają się większe

Awatar lilalo
    lilalo jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    BRD NRW

pompki, pompki i pompki swietnie podnosza biust, poniewa nadal chudne, dlatego dodatkowo stsouje masaze i zimna wode brrr ( nie znosze tego) jednak mimo to ze moj biust zle nie wyglada i pompki mi go podniosly chcialabym miec wiekszy wiec tak czy tak, trzeba odkladac do skarbonki pieniazkie
    Ostatnio edytowane przez Krzysztof99 ; 13-08-2017 o 18:42

Losing weight makes you look good in clothes, Exercise makes you look good naked.

Tutaj moja droga metamorfozy : Lilalo- dziennik metamorfozy - Strona 3

Awatar Klodun
    Klodun jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Toruń

Cytat Zamieszczone przez lilalo Zobacz posta
    pompki, pompki i pompki swietnie podnosza biust, poniewa nadal chudne, dlatego dodatkowo stsouje masaze i zimna wode brrr ( nie znosze tego) jednak mimo to ze moj biust zle nie wyglada i pompki mi go podniosly chcialabym miec wiekszy wiec tak czy tak, trzeba odkladac do skarbonki pieniazkie
    Ta, jako facet potwierdzam :-) . W sumie kobiety robiące pompki to rzadkość też nie wiem czemu.

ZieloneJabuszko jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Warszawa

Być może dlatego, że mało która z nas potrafi je prawidłowo wykonać . Co do piersi polecam robienie masaży oraz stosowanie kremów, jednak efekt jaki otrzymałaś jest prawdopodobnie spowodowany zbyt intensywnym i szybkim odchudzaniem.

Awatar Loveee
    Loveee jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Brzesko

Cytat Zamieszczone przez WiolkaK Zobacz posta
    przed soba na wysokości brody przykladam dlon do dloni tak jakby do modlitwy, unosze lokcie tak aby byly na wysokości ramion i mocno staram sie dociskac dłoń do dłoni tak żeby napięły się mięśnie klatki piersiowej. Ilość powtórzeń zależy od mojego nastroju , ale robię tak około 50 razy z przerwą czyli dwie serie po 25.
    Również polecę tą metodę bo naprawdę działa. Nie raz pod prysznicem sobie tak ściskam łapki jak czekam aż mi się odżywka we włosy wchłonie. Pompek nie próbowałam, może kiedyś.

wdannieal jest nieaktywny Nowy na forum

Niestety zawsze tak to wygląda, gdy się schudnie wiele kilogramów. Też miałam kiedyś taki problem i mnie pomogły odpowiednie suplementy na powiększenie i ujędrnienie biustu. Na stronie: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] znajduje się wiele produktów, które mogą ci pomóc. W twoim przypadku sam krem na ujędrnienie biustu na pewno nie wystarczy ponieważ masz nadmiar skóry, który trzeba czymś wypełnić. Spróbuj stosować tabletki na powiększenie biustu i krem na ujędrnienie równocześnie. Nie spodziewaj się jednak szybkich efektów. Myślę, że w twoim przypadku 6 miesięcy stosowania tych produktów to minimum, w którym będziesz mogła zaobserwować zadowalające efekty.

Sauri jest nieaktywny Nowy na forum

bardzo bym chciała mieć jędrne piersi ale moje ciało w ostatnich latach sporo przeszło i odbiło się to na wyglądzie piersi, niestety

Aliszja47 jest nieaktywny Nowy na forum

Na piersi pomoże jedynie dieta i ćwiczenia Ja dodatkowo wspomagam się kremem Frashe, żeby biust się bardziej ujędrnił i jestem bardzo zadowolona z tego kremu, bo mnie zaskoczył. Próbowałam już wielu kremów, ale dopiero po nim zauważyłam różnicę, także oceniam go na 10
    Bo też nie ma większej nienawiści niż zrodzona z bliskości.

kokosanka jest nieaktywny Nowy na forum

pompki są podobno dobre i ogólnie ćwiczenia górnej części ciała czasem trochę "przypakować" na siłowni nie zaszkodzi, nie od razu na kulturystę, ale jakieś małe obciążenia będą ok

Awatar kluska
    kluska jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Toruń

Hej! No po schudnieciu po 1 ciazy 13 kg moje piersi są jak worki. Używałam tego kremu eveline do asazu i nic ;/ Tez z lirene nic nie dły. Moze czas na cos lepszego, bardziej z naturalnych skladnikow... i tu moje pytanie do was... używał ktos juz tego kremiku ze stronki frashe.pl?? Nie jest to tani krem za kilkanascie zl dlatego wole sie zapytac o zdanie
    cwicze regularnie co 2 dzien, staram sie tez robic masaze nog i biustu, zeby napiac skore
    Ostatnio edytowane przez kluska ; 25-04-2018 o 10:14
    "Friends don't lie"

Strona 7 z 10 PierwszyPierwszy ... 5 6 7 8 9 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów