Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 41
Like Tree1Lubią to

Wątek: brzuch

LesnaChata_pl jest nieaktywny Nowy na forum

Domyślnie Odp: brzuch

Najlepsze na ujędrnienie skóry są masaże i to najlepiej na bazie kremów czy preparatów do ujędrniania skóry. Dobre są również tak jak przy cellulicie kąpiele naprzemienne-ciepło-zimno, usprawnią one krążenie

Awatar pasemko
    pasemko jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Kraków

A mi się wydaje, że wystarczy ćwiczyć w trakcie odchudzania, żeby skóra nie była obwisła. Kiedy ćwiczysz wzmacniając mięśnie nie tylko zyskujesz ładniejszą i jędrniejszą sylwetkę, ale też szybciej chudniesz. Ostatnio czytałam na lionftness.pl, że jeden kilogram mięśni dziennie spala w spoczynku 13 kcal. Kilogram tłuszczu spala natomiast dziennie 4,5 kcal. Dlatego osoby o dużej masie mięśniowej mają wyższy poziom metabolizmu niż ludzie o mniejszej masie mięśniowej, ale ważący tyle samo." Tak więc ćwicząc mięśnie masz dwa w jednym: jędrne ciało i szybsze spalanie tłuszczu,

gieniastus jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    radom

ja robię 6 weidera, spróbuj a na pewno nie będziesz miała obwisłej skóry na brzuchu

Barbraa59 jest nieaktywny Znany na forum

Cytat Zamieszczone przez gieniastus Zobacz posta
    ja robię 6 weidera, spróbuj a na pewno nie będziesz miała obwisłej skóry na brzuchu
    To prawda, te cwieczenia są montonne ale skuteczne
    Ostatnio edytowane przez Dietetyk_Kamila ; 22-02-2016 o 13:43

Awatar Dominik Ziobro
    Dominik Ziobro jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Rzeszów

a stosujecie jakieś diety z ćwiczeniami? czy jedna opcję?

Awatar warszawiak10
    warszawiak10 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    warszawa

Nie brzuszki. Trzeba biegać i się pocić.

ostracebulka jest nieaktywny Nowy na forum

Może spróbuj zabiegu Venus Freeze. Ja miałam "nieciekawy" brzuch po ciąży. Zdecydowałam się na 6 takich zabiegów. Chodziłam do Vici Clinic w Krakowie. Muszę powiedzieć, że podziałało, skóra stała się jędrniejsza i bardziej elastyczna.

Awatar Cytrynowaaa
    Cytrynowaaa jest nieaktywny Nowy na forum

Dieta plus ćwiczenia to najlepszy zestaw. Sama będąc na diecie miałam problem z obwisłą skórą, schudłam nie jakoś spektakularnie bo 16 kg. Gdy dodałam codzienne ćwiczenia moje ciało pięknie się ujędrniło. Nie ma galaretki i obwisłej skóry. Polecam ćwiczenia z obciążeniem. Nie mam dostępu do siłowni więc ćwiczę w domu z baniakiem 5 litrowej wody, albo z ciężarkami widzę efekty.

marlenkaa26 jest nieaktywny Nowy na forum

Może mogłaby pomóc medycyna estetyczna? Na pewno mają w ofercie jakieś zabiegi ujędrniające prawda?
    Ostatnio edytowane przez Dietetyk_Kamila ; 11-02-2016 o 12:00

Awatar Paulicja
    Paulicja jest nieaktywny Nowy na forum

Ja po utracie prawie 40 kg mam skórę na brzuchu ale małą i jest ona w dobrej fomie a to wszystko dzięki temu, że od początku smarowałam brzuszek balsamem , kręciłam i kręce hula hopem z wypustkami .
    Hula hop bardzo pomaga, ujędrnia skórę na brzuchu przez co ona nie zrobi się obwisła. Dla mnie najlepszy krem jest z SORAYA z ekstraktem z malin, bardzo mocno grzeje i spala tłuszczyk :-) Wiem, że dziewczyny stosują taki trik z obwijaniem się folią i podobno pomaga - ale nie wiem ja nie próbowałam :-)
    Achhh i jeszcze fajnie jest w trakcie kąpieli robić sobie prysznicem na brzuch lodowatą wodą i gorącą na przemian :-)

Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów