Strona 11 z 25 PierwszyPierwszy ... 9 10 11 12 13 21 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 101 do 110 z 242
Like Tree35Lubią to

Wątek: I znowu startuje :)

Awatar pani_sowa
    pani_sowa jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: I znowu startuje :)

Basterka, nie daj się. Laski ci dobrze piszą - schowaj wagę, te małe wahania nie robią ci dobrze Po tygodniu na pewno byłby spadek.
    Ja ze swojej strony dodam: spróbuj patrzeć na to spokojnie, jak nie masz 95 dzisiaj, to będziesz miała za dwa(?) tygodnie, co za różnica?! Ważne, żeby na dłużej, bez głodowania i jojo.
    Może to ma inne podłoże, ale mi się wydaje, że nie chudniesz dlatego, że jesz ZA MAŁO. Nie umiem z podanych jadłospisów wyliczyć kalorii, ale tysiąca chyba nie przekraczasz, co? A przy takiej otyłości potrzebujemy znacznie więcej, nawet bez ruchu.
    Daisy1982 lubi to.

Awatar Rashmi
    Rashmi jest nieaktywny Znany na forum

Beasterko ja też myślę ,że może przez to że tak mało kalorii dostarczasz to organizm się broni na max i metabolizm spowalnia ....jeśli to taka przyczyna to musisz dzielnie przetrwać bo w końcu waga musi spaść może zrób tak jak dziewczyny piszą zważ się np w przyszły piątek , rób swoje trzymaj dietkę ruszaj się ,ale nie stawaj na wagę choćby nie wiem jak Cie korciło co Ci zależy spróbuj, powodzenia i głowa do góry
    ależ czasem z Ta waga urwanie głowy tez mam taka skaczącą tylko już się przyzwyczaiłam bo zazwyczaj po kilku dniach w sumie - spada- ale w trakcie tygodnia potrafi skakać i to czasem sporo... będź silna i nie poddawaj się
    26.01,2014r - zaczynam swoją walkę....i wygram...wiem to
    To ty dajesz moc demonom, które zwalczasz....czyli25kg do pokonania - Część 1 - Strona 3 - ZAPRASZAM

30min stepper skrętny,15min zumba,20min Mel B,10min boczki Tiffany

Awatar basterka20
    basterka20 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Essen
    Wpisy na blogu
    7

Macie rajcie , wiem że tak jest , wiem że nie powinnam się ważyć , ale tak chce żeby ta waga spadła że nie mogę wytrzymać muszę i koniec.

Widocznie taki mam przestój w tym odchudzaniu , trudno muszę to przetrzymać i walczyć dalej. I nie planować. Bo ja żle zrobiłam ze zaplanowałam każdy tydzień ile będę warzyć w poniedziałek. W ten miało być 95 kg 17 marca 89 kg .
    W końcu dojdę do swojej wagi. Na ważniejsze jest to że podoba mi się bycie na diecie. Podoba mi się to że moja rodzinna nie je tłustych potraw i słodyczy. Jestem z nich dumna i z siebie też

A dziś wahała się między 99,2 a 98,9 kg więc już mignęła mi ta 8 jest jakiś postęp

Dziś

7 :00 razowa i jedno jajo + pół łyżeczki majonezu , kawałek ogórka surowego jeden malutki pomidor.
    11:00 jedna trzecia woreczka kaszy jęczmiennej , mięso wieprzowe bez tłuszczu 80 g duszone w marchewce cebuli i porze.
    15:00 grani light
    18:00 dwa jabłka

Uważacie że za mało jem ? Boże a ja mam ciągle wrażenie że za dużo i omijam jeden posiłek nieraz tak jak dziś były ich 4 zamiast pięć.

Jutro postaram się dodać jeden.

Szwagier zauważył że schudłam Ciesze się że coś widać.
    Daisy1982 and Rashmi like this.
    Tutaj jestem - I znowu startuje

babbity jest nieaktywny Znany na forum

10 kilogramów widać kawał sadła już zrzuciłaś, czekam na swoją pierwszą 10 zrzuconą

Natalie_Lastrange jest nieaktywny Znany na forum

Czasem nic tak nie dodaje siły i wytrwałości jak komplement
    Rashmi lubi to.

O tu jest mój pamiętnik:
    Jest gorzej.... Opamiętać się czas!

Awatar basterka20
    Mieszka w
    Essen
    Wpisy na blogu
    7

Oj tak to prawda Mój mąż to co chwile mówi ale schudłaś ale z ciebie laska Hehe miłe to jest. Fajnie że już widać. Ja widzę po ubraniach i na centymetrze jednak ze 134 cm na 119 cm jest różnica. A ktoś pytał jak ja mierze ten brzuch otóż zawsze na wysokości pępka Spódnica za szeroka , już nawet nie tyle że za lużna ale dziwne sie marszczy i suwa się tak że co chwile musze podciągać. Kurtka zimowa będę przesuwać guziki bo taka obszerna już jest. Kurtka wiosenna to już pisałam że wcześniej musiałam doszyć guziki a teraz zapinam na te fabryczne. Jedne spodnie już zwęziłam. A i spodnie które dawno temu kupiłam i były za ciasne brzuch się wylewał i wogóle nie szło w nich chodzić , teraz są lużne

To jest pocieszające to jest wspaniałe Ja chudnę

No i dziś mam bardzo dobry humor boooo 98,9 kg Oby już nie szło w górę tylko w dół

Mam problem dziś z obiadem , mam takie bitki wieprzowe i nie wiem jak je przyrządzić
    chciałam z kaszą ale bez sosu kasza jest ciężka do przełknięcia. A sos odpada. Mogłabym może ugrilować ale ostatnio po grilowanym miałam boleści żołądkowe i wymioty. Więc też odpada. Parowane ? Gotowane ? będzie podeszwa Nie wiem jak je zrobić .
    Moze jakaś zupa gulaszowa hm nie wiem.

Awatar basterka20
    Mieszka w
    Essen
    Wpisy na blogu
    7

Babity - ;lada moment i ty zrzucisz te 10 kg Trzymam kciuki

Awatar pani_sowa

Basterka, super!
    Gratuluję wagi, nie mogę się doczekać kiedy sama będę miała dwucyfrową! To ja się pytałam gdzie mierzysz brzuch, bo wydawało mi się b. dużo, bo sama mimo takiej wagi mam koło 100.

Do kaszy możesz zrobić jakiś sos na bazie jogurtu, np. z czosnkiem.

Awatar basterka20
    Mieszka w
    Essen
    Wpisy na blogu
    7

No widzisz człowiek człowiekowi nie równy Sama jestem w szoku że miałam aż 134 cm no ale miałam w ostatnim miesiącu ciąży było mniej . Zresztą ja nawet jak szczuplejsza byłam to mam taka szeroka budowę ciała , taka kość czy co ? Nie wiem

P. sowo a ile masz wzrostu ?I lada moment u ciebie będzie waga dwu cyfrowa ja też na nią czekałam niecierpliwie

I zaraz powrzucam zdjęcia z wagą 110 kg , wstydziłam się tego , ale co tam . Będą w galerii

Awatar pani_sowa

168cm wzrostu, taki większy kurdupel
    Do dwucyfrówki jeszcze trochę, oby przed majem
    U mnie ładnie spadło w biuście i biodrach (z dobrych 120 na ok. 112). I chyba pierwszy raz tak równomiernie chudnę, bo zwykle najpierw spadały mi tyłek i nogi.

Strona 11 z 25 PierwszyPierwszy ... 9 10 11 12 13 21 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów