Strona 13 z 25 PierwszyPierwszy ... 3 11 12 13 14 15 23 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 121 do 130 z 242
Like Tree35Lubią to

Wątek: I znowu startuje :)

Awatar basterka20
    basterka20 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Essen
    Wpisy na blogu
    7

Domyślnie Odp: I znowu startuje :)

Jakim cudem dziś na wadze 98,00 kg ?
    Aż strach się cieszyć , ale jednak stawałam z 5 razy migało na 97,9 kg Oby jutro nie było znowu 99 coś ta moja waga jest jakas nie taka Ale humor poprawiony nowa dawka energii i optymizmu jest ! Więc lecimy dalej

Byłam na zakupach przymierzałam multum balerinek noga szczuplejsza nie opuchnięta i miałam mega wybór.
    Gdy byłam szczupła nosiłam roz 39 mam duża stopę choć do wzrostu 172 to chyba i tak tragedii nie ma . Ale przy 110 kg nosiłam rozmiar 42 nie było szans by w mniejszy weszła mi noga. A teraz taki wybór między 40 a 41 mierzyłam.
    W przyszłą zimę mam zamiar nosić kozaki po same kolana

Ubrań sobie nie kupuje bo mam zamiar zmienić garderobę przy 90 kg a nawet może troszkę niżej więc na kupuje ,buciki dwie pary balerinek i adidaski
    Jaka u was pogoda kochane ?
    U nas 8 stopni ale tak znośnie bez wiatrów , wczoraj grałam w nogę z 7 latkami na boisku wybiegałam sie za wszystkie czasy
    Dziś miał być basen , ale mąż chciał pospać dłużej a ja sie wzięłam za szorowania łazienki , szafek kuchennych , podsuwałam meble i ogólnie takie super generalne porządku . Więc trochę kalorii spaliłam. Basen przesunęłam na poniedziałek 8:30

A dziś jadłam i będę jadła

9:00 razowa z plastrem sera żółtego i ketchupem

11:00 gyros ale taka moja wersja 1 łyżka majonezu na 3 porcje i mięso duszone nie smażone.
    14:00 znowu gyros - pycha
    16:00 banan lub dwa jabłka
    18:00 jeszcze nie wiem ale jakiś owoc
    Rashmi lubi to.
    Tutaj jestem - I znowu startuje

Awatar zQoBasia
    zQoBasia jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Szkocja/Airdrie

Basterka super gratuluje spadku u mnie tez naszczescie spadek chociaz w czwartek jednym malym poczkiem z lidla zgrzeszylam...ale dawno juz spalony w czwartek zaliczylam klase powerhoop spocilam sie jak nigdy oj dala babka w kosc hehe ....
    no i co wieczor biegi przed xbox i co wieczor 600 kal spalone

Awatar Rashmi
    Rashmi jest nieaktywny Znany na forum

przyjemnie takiego radosnego posta przeczytać tym bardziej że nerwówkę wagową miałaś ostatnio tym bardziej się cieszę że taki ładny wynik obecny ja tez czekam z kupowaniem nowych ciuszków na swój cel potem jak ruszymy na zakupy to będzie szał ja dziś ze sprzątaniem balkonu szalałam pogoda iście wiosenna więc przyjemnie było pozdrowionka i oby tak dalej
    26.01,2014r - zaczynam swoją walkę....i wygram...wiem to
    To ty dajesz moc demonom, które zwalczasz....czyli25kg do pokonania - Część 1 - Strona 3 - ZAPRASZAM

30min stepper skrętny,15min zumba,20min Mel B,10min boczki Tiffany

Wiola1000 jest nieaktywny Znany na forum

hej
    Przyszlam poczytać co u Ciebie Też mam 172 cm. a stopa urosla mi okropnie.
    Mam nadzieję ,że jeszcze kiedyś włożę damskie kozakiz innymi butami troszkę łatwiej ,ale w zimowych jeszcze ta cholerna łydka dochodzi
    Ale ważne że spadki są
    Miłego dnia

Awatar pani_sowa
    pani_sowa jest nieaktywny Znany na forum

Gratuluję! I pięknej wagi (oddawaj! idź sobie niżej! ), i radochy przy wyborze butów!
    Ja wczoraj się nie mogłam powstrzymać i kupiłam w tkmaxxie kilka rzeczy. Czasem rozsądek jest bezsilny, ale niech tam! Niech i będą za duże za 2-3 miesiące, teraz się chociaż nacieszę tym, że jakoś wyglądam

Awatar basterka20
    Mieszka w
    Essen
    Wpisy na blogu
    7

zQoBasia- ja przez ten ból brzucha ograniczyłam fitness przy x boxie ale fajnie ze ty się ruszasz i masz super wagę 70 kg wow !!!

Rashmi- ja tez balkon w sobotę ogarnęłam wykładzinę balkonową położyłam podejrzewam że już śniegu nie będzie więc nic jej się nie stanie

pani_sowa - trochę i racji jest w tym kupowaniu sobie nawet teraz , bo to jednak cieszy , wręcz uszczęśliwia ale to czekanie jest też motywacja dla mnie
    Wiola1000- ach te kozaczki nie ma szans na zapięcie suwaka ile ja sie na szukałam a tak chciałam mieć takie do kolan.Ale w przyszłą zimę będziemy miały

Coś ostatnio częściej boli mnie brzuch środkowa górna części brzucha i z prawej strony zaraz pod żebrami.
    Od roku mam takie bóle ale czasami były przerwy a od dwóch tygodni praktycznie codziennie mnie łapie ból.
    Podejrzewam że woreczek żółciowy ale dlaczego boli też środek brzucha ? Mdli mnie też przy tym bólu.Czasami zwymiotuje , ale to nic nie pomaga. Musze iść do lekarza ale ja tak nie lubię i meczę się już tak długo. A z bólem nie wysiedzę 2 godzin w poczekalni.

A waga dziś 98,2 kg no cóż ...

Dziś jadłam

9:00 winogron
    11:00 kubek rosołu z dwoma stołowymi łyżkami makaronu cienkie nitki. + pół dłoni rozgniecionych ziemniaków dwie łyżki sosu robionego na mięsie tłustym , i zagęszczonym mąką taki mega kaloryczny ten sos podejrzewam. Do tego buraczki i 100 g bitki. Obiad na wypasie . Od 6 stycznia takiego nie jadłam , tak dużo i tak kalorycznie.
    Dziś miałam gośći i nie wypadało nie jeść tego co oni.
    14:00 kubek rosołu z jedna łyżką makaronu
    17:00 szklanka mleka z dwoma łyżkami makaronu

Trochę lipny ten dzień podejrzewam że jutro 100 kg będę ważyć s powrotem Dziwne tylko że czuje głód.

Awatar pani_sowa
    pani_sowa jest nieaktywny Znany na forum

Basti, takie wahnięcia o 200g to jest całkiem normalne.
    Spróbuj ważyć się raz w tygodniu. Ciężko wytrzymać, ale oszczędza nerwów

Awatar Martiini
    Martiini jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Olsztyn

Ok, nadrobiłam zaległości I czuję Twój oddech na karku Rozmiar buta 39 to norma przy naszym wzroście. Mniejsze byłyby nieproporcjonalne A ja chcę spódniczkę/sukienkę w kwiatki i kowbojki

Awatar basterka20
    Mieszka w
    Essen
    Wpisy na blogu
    7

pani_sowa- niby wiem że to normalne ale ja chce być chuda i każde wahanie mnie dobija A i gratuluje spodeczku 105 kg och ja mnie cieszyło te 105 kg to takie szczęście chudnąć

Martiini - no 39 to jest ok ale jednak but o rozmiarze 42 to gigant ale to już przeszłość

No i nie wytrzymałam kupiłam sobie granatową spódniczkę i czarną bluzę rozmiar 46 D a nosiłam 48 a nawet 50 jak zobaczyłam tą spódnicę pomyślałam ach nie ma szans nie wcisnę sie , tak samo bluza ale założyłam a ubrania pasowały . Od razu banan na twarzy no i musiałam kupić a miałam zrobić sobie taki prezent dopiero przy 90 kg ale co tam bluza obszerna też może być jak schudnę przyda się do wyjścia z ranna z psem a spódniczkę zawsze mogę zwężać ciutkę No i bluza potrzebna do chodzenia z kijkami.
    W tamtym roku chodziłam 2 miesiące , niestety nie schudłam bo diety nie było. Teraz chce mieć dobrą kondycjię chce biegać gdy dojdę do 80 więc zacznę od spacerów z kijami. A że mam z kim to już w ogóle super bo samemu to by mi się nie chciało

No i najważniejsze 97,2 kg wow 97 kg a pomyśleć że jeszcze niedawno było 110 kg

Dziś zjadłam

8;00 mała grahamka z dżemem i szklanka mleka
    11;00 kasza jęczmienna - woreczek na 3 osoby + polędwiczka wieprzowa duszona bez tłuszczu w cebuli i czosnku
    13:00 banan
    15;00 dwa jabłka
    18:00 będzie razowa z żółtym serem

Pogoda dziś nawet taka w miare fajna słoneczko świeci przyjemnie się biegało po mieście
    Wczoraj kupiłam komplet pięknych ozdobnych talerzy takich kwadratowych z wygięciami za 20 e jestem mega zadowolona chciałam od męża na urodziny ale miałam upatrzone za 100 e a tu taka promocja. Jeszcze są jak ktoś jest zainteresowany i mieszka w Niemczech w Kaufland Do tego zestaw deserwoy za 15 e Takie promocje to ja lubię

Awatar Martiini
    Martiini jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Olsztyn

Ło, spódniczka, zazdroszczę Ja do spódniczek mam za brzydkie nogi (póki co! ).
    Gratuluję spadku :P

Strona 13 z 25 PierwszyPierwszy ... 3 11 12 13 14 15 23 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów