Strona 247 z 282 PierwszyPierwszy ... 147 197 237 245 246 247 248 249 257 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 2,461 do 2,470 z 2814
Like Tree183Lubią to

Wątek: Dieta mż

Kropcia. jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: Dieta mż

Hejcia. Dzięki za miłe słowa. Ja oczywiście będę tu zaglądać i zdawać relacje bo jak odpuszczę to za rok z setki będę schodzić. U mnie na wadze 74,8. A ja końcem kwietnia byłam na zakupach i lekko tauzen poszedł ale dużo nakupilam i małemu i sobie spodnie, żakiecik, bluzę i bluzki. Ale jak mi się coś spodobało to brałam bo innym razem pojadę i nic nie kupię, często tak mam.

Awatar Molly8
    Molly8 jest nieaktywny Znany na forum

Mamma-Mamy całodobową aptekę, ale kupię juz jutro.
    Kropcia-to super że zakupy się udały. I zaglądaj tu zawsze w miarę możliwości.

A ja właśnie czytam świetną książkę "Nocna droga" Kristin Hannah. Matka bliźniaków chłopca i dziewczynki. Niestety gdy mają po 18 lat, dziewczyna umiera (po wypadku samochdowym) wyciskacz łez
    Ostatnio edytowane przez Molly8 ; 14-05-2023 o 20:39

MammaMai jest nieaktywny Znany na forum

Kropcia, czyli super bo wagę jak narazie utrzymujesz. A jak się czujesz? Chyba narazie jest bez zachcianek, co? Może unikniesz. Jeśli nie ciągnie cię do słodyczy to obstawiam córeczkę. Fajnie miałabyś pareczke. Choć najważniejsze aby zdrowe, nieprawdaż. Ja mam wprawdzie dzieci odmiennej płci, ale jak się kłócą to głową puchnie, czasem trzeba krzyknąć bo nie idzie rozdzielić. Może przy zgodnej płci takich awantur nie ma, tyle dobrego bynajmniej. Ponoć najlepiej dla dzidzi i kobiety jak przybiera się do 1 kg miesięcznie w ciąży.

Kropcia. jest nieaktywny Znany na forum

Chyba nam jest wszystko jedno jaka płeć, bardziej jesteśmy ciekawi ale cokolwiek będzie, będzie dobrze. I to dopiero początek, oby jak najdłużej waga stała w miejscu, bo jak ruszy to pewnie pełną parą hehe.. Nie wiem czy to są zachcianki ale ciągnie mnie do mięsa, kiełbasy, takich konkretów.

Oj Kropcia, przy córce tak miałam wiec na tej podstawie wnioskuje że będzie dziewczynka

Anatab jest nieaktywny Znany na forum

Witajcie. U mnie waga cały czas 60.9. Słabo widzę te moje odchudzanie. Przymierzyłam spodenki z lata i ciasne są mimo że wagowo podobnie było w tamtym roku. Wczoraj byłam na rowerze. Codziennie trochę spaceruję nawet biodro mniej mnie boli. W środę mam konsultację do zastrzyku z osocza. Zobaczymy co powie lekarz. Liczę na to że mi przejdzie i wrócę do sportu. Ogólnie mam kiepski nastrój. Chyba przez ten progesteron sztuczny. I brak libido. Słyszałam że luteina jest lepsza. Mam wizytę na NFZ u lekarki co przyjmuje prywatnie za 220 zł i może mi ją przepisze. Jest jej zwolennikiem. Może jeszcze się uda wyregulować mi cykl? Od wakacji miałam tylko dwa swoje okresy a resztę na sztycznym progesteronie. Zobaczymy. Jestem w domu bo młodsza ma anginę i pracuję zdalnie.
    Kropcia fajnie że jesteś w ciąży trzymaj kciuki abyś dużo nie przytyła. Moly zmień koniecznie lekarza.
    Jeżeli chodzi o ciuchy to powiem wam że kupuję na vinted. Kupuję naprawdę piękne rzeczy za 20, 30 zł. Sprzedaję też. Zarobiłam koło 250 zł jak na razie i wtedy kupuję sobie za tą kasę ubrania dla siebie. Dotychczas wszystko oddawałam ale teraz sprzedaję i oddaję dopiero wtedy kiedy mi się nie sprzeda.

Awatar Molly8
    Molly8 jest nieaktywny Znany na forum

Hejka

Anatab, zmienilam lekarza, mialam juz wizyte i mam dwa skierowania na mocz ogolny i posiew. Ja sie waham online kupowac ciuchy bo zawsze sie boje czy będą pasowac. Mozna sie pomierzyć ale jednak wole przymierzyć ubrania. Trzymam kciuki by udalo sie wyrownac cykl.

Mamma, ja i siostra gdy bylysmy małe to bardzo sie klocilysmy a ze jestem 9 lat starsza to nie mialam łatwo bo musialam ją zabierać ze sobą do kolezanek a potem skarżyla w domu na mnie jak cos złego zrobilam np. Użylam wulgaryzmu przy kolezankach:P oj nie bylo latwo hihihi...

Kropcia, oby maluszek urodzil sie zdrowy.

Anatab jest nieaktywny Znany na forum

Moja córka w życiu by nie zabrała młodszej ze sobą bo nie. Jest na maksa asertywna i czasami wręcz bezczelna. Jest to dla mnie nowość i chyba nigdy się z tym nie pogodzę. Ja nigdy nie byłam taka dla swojej mamy. Ale nic z tym nie zrobię.

Anatab moja córka ma 7 lat a potrafi już mówić do nas roszczeniowym tonem oraz przerzucać się na argumenty, wypalić jakiś nieprzyjemny tekst i się jeszcze obrazić, albo wypalić że bardziej kochamy syna. Nie rozumie że jest młodszy i wymaga więcej naszej uwagi choć ona ma jej wcale niemało. Nie wiem czy błędem nie jest ze ma prawie wszystko co chciała tj deskorolkę, rolki, wrotki, rower, hulajnogę. Nie ma własnego telefonu, tableta i ostatnio zmieniłam zdanie i jej odmówiłam elektrycznej deski a raczej na zasadzie że niech uzbiera ze swoich i sobie kupi bo tak mi rzuciła jakimś tekstem że aż się w sobie zagotowałam. Ja nie pamiętam jaka byłam w jej wieku ale wiem że takie coś by u moich rodziców było nie do pomyślenia. Zresztą powiem wprost. Najtrudniejsze co do tej pory w życiu doświadczyłam to jest właśnie wychowanie dzieci. Zwłaszcza w tych czasach. Moje koleżanki jak słucham wręcz boją się że dzieci się na nie obraża, boją się że sobie coś zrobią lub jeszcze gorzej uruchomią jakaś procedurę typu niebieska kartą. I co najlepsze starsze dzieci są ponoć w tych wszystkich instrumentach, procedurach i trybach nieźle obcykane. Nie można już od dzieci wymagać. A ja właśnie jestem przekonania ze kochać to też wymagać.

Anatab też staram się ćwiczyć jak tylko mam chwilę czasu. Zresztą widzisz na apce. Niestety potrafię nadrobić jedzeniem i mimo wysiłku fizycznego dzień wychodzi w ostatecznym rozrachunku na minusie. Ponadto teraz jak miałam spadki to takie po 0,2 kg. Dziś na pewno nie pocwicze bo syna rozkłada chorobami, zwymiotował w żłobku i ma stan podgorączkowy a ponadto leje i jest zimno.

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów