Strona 245 z 282 PierwszyPierwszy ... 145 195 235 243 244 245 246 247 255 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 2,441 do 2,450 z 2814
Like Tree183Lubią to

Wątek: Dieta mż

Scarlett0405 jest nieaktywny Nowy na forum

Domyślnie Odp: Dieta mż

Cytat Zamieszczone przez MammaMai Zobacz posta
    A dziś obudziłam się taka opuchnięta, nogi jak. Ołowiu, nawet ściągacze od skarpetek mialam odbite na kostkach. Mam za swoje za wczoraj. Nie wiem jak dziewczyny dajecie radę, że jesteście takie konsekwentne w diecie.? Dlaczego jest tak że mam 3 poprawne dietetycznie dni a potem jeden dzień gdzie totalnie płynę. No żesz kurde. Szanuję i podziwiam wasza wytrwałość
    mam dokładnie to samo ładnie się trzymam 3-4 dni..a nadchodzi weekend i wszystko zaprzepaszczam :/ i tak w kółko.

Cytat Zamieszczone przez Kropcia. Zobacz posta
    Cześć dziewczyny. Przepraszam, że się mało odzywałam, ale z moja dieta klapa. Był wyjazd majówkowy i grill z grillem, do tego jakieś ciacho. Dziś na wadze 74,8. I powiem Wam, że jestem w ciąży. Mega się cieszę, że w miarę szybko się udało. Teraz w planach nie przytyć znów 20 kilo. To dopiero początek, dopiero co zrobiłam test a już mam nieodpartą ochotę ciągłego podjadania. Mój mózg to chyba wymusza dziś mam wolne, na obiad klopsiki w sosiku warzywnym, zetre co tam mam i zupka kalafiorowa.
    Molly coś nie możesz się pozbyć na dobre tego dziadostwa, ktoś mi ostatnio też mówił, że miał taki nalot na języku to ponoć znikło od pocierania języka cytryna. Ale nie wiem na ile to prawda.
    Mamma ja muszę te apke zainstalować na nowo bo zmieniłam telefon i też wynaleźć jakieś ćwiczenia odpowiednie dla mnie, żeby się nie zasiedzieć.
    Kropcia, gratulacje!!! teraz musisz dbać o WAS jeszcze bardziej

MammaMai jest nieaktywny Znany na forum

Scarlett jesteś normalnie jak "córka marnotrawna" z tymi powrotami na topik hehe. Co do wagi to dobrze że przynajmniej nic Ci nie przybylo. U mnie wystarczy chwila poluzowania i zaraz bach więcej na wadze.

A mi wcale nie przeszło z tymi napadami na słodycze. Mam okres i ciągnie strasznie, niestety ulegam

I co że ćwiczę. Jak nadrabiam kcal słodyczami.

Awatar Molly8
    Molly8 jest nieaktywny Znany na forum

Lightbulb Odp: Dieta mż

Hey dziewczyny, Scarlett dobrze ze do nas wracasz
    Kropcia, faktycznie teraz musisz dbać o sobie jeszcze bardziej ale to pewnie wiesz
    Mamma, spróbuj jeść słodycze tylko w weekendy, wiesz takie postanowienie

A mnie coś od kilku dni boli podbrzusze, taki silny przeszywający ból jeszcze nie wiem czy ma on związek z tym licznymi bakteriami w moczu czy przez nadchodzący @. Nie wiem ale nigdy takich boli nie miałam strasznie. Wczoraj wzięłam pierwsza tabletkę olejku z oregano jest on bardzo bardzo silny. Ale wierzę że mi pomoże choć troszkę..
    Ostatnio edytowane przez Molly8 ; 10-05-2023 o 07:02

Awatar Molly8
    Molly8 jest nieaktywny Znany na forum

Na fejsie jest taka grupa gdzie można wstawić wyniki badań i ja też tak zrobiłam. Jedna pani pracująca w szpitalu (zapomniałam jak się fachowo nazywa zawód tej pani) napisała mi żeby po zakończeniu brania antybiotyku powtórzyć badanie I koniecznie zrobić posiew. więc będę musiała tak zrobić. Poprosić rodzinnego o takie skierowanie

Cytat Zamieszczone przez MammaMai Zobacz posta
    Scarlett jesteś normalnie jak "córka marnotrawna" z tymi powrotami na topik hehe. Co do wagi to dobrze że przynajmniej nic Ci nie przybylo. U mnie wystarczy chwila poluzowania i zaraz bach więcej na wadze.
    haha, no racja

Dzien dobry Wczorajszy dzień zaliczony na plus, jadłam same zdrowe produkty, zrobiłam 14k kroków i nawet z piciem wody całkiem nieźle mi poszło Zaraz dopijam herbatkę i wychodzę z domu, muszę conieco kupić, więc połączę zakupy z małym spacerem

Scarlett proszę przypomnij ile masz cm wzrostu? Brawa za pierwszy wzorowo zaliczony dzionek.

Molly a ten antybiotyk przez ile dni będziesz brała? A powiedz od razu te badania masz powtórzyć? A dlaczego tak ci ta pani zasugerowała?

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów