Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 41
Like Tree1Lubią to

Wątek: bieznia - oplaca sie?

marlenkaa26 jest nieaktywny Nowy na forum

Domyślnie Odp: bieznia - oplaca sie?

Wydaje mi się, że z bieżni spokojnie można korzystać przez cały rok. Oprócz tego może zapisałbyś się na sporty walki? Co powiecie na boks?
    Ostatnio edytowane przez Dietetyk_Kamila ; 07-04-2016 o 11:56

JuliaJot jest nieaktywny Nowy na forum

Moim zdaniem lepiej zainwestować w karnet na siłownie. W moim domu rodzinnym stoi bieżnia. Każdy miał na niej ćwiczyć, a jak doszło do zakupu to przez większość czasu stoi. Nikomu nie chce się indywidualnie ćwiczyć. Ja sama też wolę iść na fitness i poćwiczyć w grupie niż sama w domu. To czy się na nią zdecydujesz zależy wyłącznie od tego czy na pewno ktoś będzie z niej korzystał. Jeśli tak to bierz. Ja robię trening, co drugi dzień teraz, wspomagam się spalaczem tłuszczu www.trizer.pl. Moje treningi wyglądają codziennie inaczej. Raz chodzę na PUMP, raz na BPU, a czasem na TABATĘ. Robię różne ćwiczenia żeby nie przyzwyczaić organizmu wyłącznie do jednych.

teronia jest nieaktywny Nowy na forum

A czy biegając na biezni też korzystacie z takich pulsometrów- [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
    Ostatnio to dość popularny gadżet. Wy też coś takiego posiadacie?

Artek91 jest nieaktywny Nowy na forum

Zamiast bieżni można też ćwiczyć na rowerze treningowym. Ja swój kupiłem w sporti i teraz co rano "wyjeżdżam" kilometry

Tysiak56 jest nieaktywny Nowy na forum

Zakup bieżni się opłaca jeżeli dokonasz go mądrze. Wybierzesz model, który spełni Twoje oczekiwania i sprawi ze jeszcze bardziej będziesz chciała być aktywna fizycznie. Z modeli które ja przeglądałem to [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] bardzo mi się spodobała. Na chwile obecną staram się ztrobić trochę miejsca w domu by gdzieś ją postawić.

romka10 jest nieaktywny Nowy na forum

Ja bym proponowała jeszcze suplementy z [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników].

dietetyk78 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Stargard

W domu można wykonywać inne ćwiczenia jeśli akurat w porze biegania jest deszczowo. Pieniądze wydane na niepotrzebny moim zdaniem gadget jak bieżnia ja wolałbym przeznaczyć na dobre buty i ubranie dla biegaczy które jest nieprzemakalne. To XXI wiek i nie ma potrzeby zakładania płaszcza przeciwdeszczowego:-)

EldozeT jest nieaktywny Nowy na forum

Mnie nikt nie przekonał abym odpuścił sobie kupno bieżni i całe szczęście bieżnia super sprawdza się gdy na dworze jest zimno i pada deszcz. Niestety swoje lata już ma i trzeba było wymienić pas biegowy, ale z tym sobie bez problemu poradziłem Pas kupiłem na stronie [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] i poza samą możliwością kupna pasa jest tam poradnik jak zmienić ten pas, tak więc mogę gorąco polecić ten sklep i sam poradnik

agaposzek jest nieaktywny Nowy na forum

Moim zdaniem nie opłaca się kupować nowej bieżni, bo to za duży wydatek. Możecie poszukać na portalach ogłoszeniowych, np. tu: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] używanego sprzętu do ćwiczeń. Widziałam, że bieżnię w bardzo dobrym stanie można kupić za ok. 600 zł, co już jest bardziej sensowną ceną.

Załączone miniatury Załączone miniatury bieznia - oplaca sie?-bieznia-buffalo-wielkopolskie-432522342.jpg  

marttynaa jest nieaktywny Nowy na forum

A nie lepiej pobiegać na zewnątrz?

Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów