1Lubią to
-
Odp: Jak schudłem 12 kg w miesiąc :)
Witam
Mam 45 lat, w ciągu 4 miesięcy schudłem 32 kilogramy, bez wysiłku, bez sztucznych środków, bez liczenia kalorii
, jedząc 5 posiłków dziennie.
W swojej diecie połączyłem kilka diet w jedną taką którą można stosować dłużej niż 2 miesiące.
Oprócz zrzucenia wagi obniżyłem również poziom cukru we krwi
zapraszam na swoją stronę po więcej szczegółów
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
-
Moim zdaniem zawsze warto wybrać odpowiednią metodę. Ja wybrałam metodę lignaform. Dla mnie najlepsza. Miedzy innymi dlatego, że widzę efekty, ale równiez podczas diety macie stały kontakt z dietetykiem co na pewno jest bardzo ważne. Efekty pierwsza liga.
-
Osobiście uważam że jedną z najskuteczniejszych metod jest dieta ketogeniczna. Daje ona świetne i szybkie efekty. Polecam zapoznać się z tym artykułem [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] jednak jak każda dieta ma kilka wad, przez które wiele osób nie wytrzymuje jej, dlatego świetnym sposobem jest stosowanie odpowiednich preparatów. Sama stosowałam Keto Guru. Dostarcza odpowiednich witamin, podnosi koncentrację oraz redukuje zmęczenie i głód. Jednak przede wszystkim znacznie przyspiesza cały proces spalania tłuszczu. Nie spotkałam innych podobnych na rynku, więc w razie zainteresowania umieszczam link [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
-
Bardzo fajny temat. Mam nadzieje, ze dalej będziesz szedł w tym kierunku.
-
Jak widzicie ten motyw - [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] ?
Hantle dają sporą różnicę, można wykonać mnóstwo aktywności.
Do tego jakaś ławeczka i wyjdzie spoko klimat ;-)
Tagi dla tego wątku
Uprawnienia umieszczania postów