noemcia - no jasne, że się liczy. zapraszamy zapraszamy do nas. W końcu tak samo pedałujesz tylko masz fajne widoczki i świerze powietrze, a nam pozostaje jedynie TV.
Chociaż zimą to stacjonarny ma dużo plusówhihi
noemcia - no jasne, że się liczy. zapraszamy zapraszamy do nas. W końcu tak samo pedałujesz tylko masz fajne widoczki i świerze powietrze, a nam pozostaje jedynie TV.
Chociaż zimą to stacjonarny ma dużo plusówhihi
Rowerkiem do Grecji
Do naszego ślubu pozostało:
no ja czekam, aż mój rower zostanie naprawionymam nadzieję, że w tym tygodniu go odzyskam
a co do jazdy w zimę - to dopiero frajda, jak się jedzie po oblodzonej leśnej ścieżce i z całych sił się pilnuje, by nie wyrżnąć gdzieś w pierwsze lepsze drzewo na zakręcie
![]()
Oczywiście, że się liczyNóżkami przecież macha się tak samo
![]()
kiedys duuuuzos chudłam z rowerka stacjonarnego.
teraz codziennie pedałuje na zwykłym do 2 godzin i nie mam efektów!!co jest nie tak??
No wreszcie mogę do Was napisać. Zablokowało się moje konto i mogłam co najwyżej poczytać co u Was, bo o logowaniu nie było mowy
marzenie55kg - dziwne, że przy takim wysiłku nie ma efektów. Może pomyśl żeby zmodyfikować trochę dietkę.
noemcia widzę, że u Ciebie przeważają sporty ekstremalnehihi
A wczoraj machnęłam 28 km.![]()
![]()
![]()
Rowerkiem do Grecji
Mój rowerek coś zaczyna podejrzanie trzeszczećChyba czas na nowy...
staram sieale nic nie poradze że moge nic nie jeść prócz słodyczy
![]()
Sephrena - a może wystarczy trochę smaru. Szkoda kaski jeśli jeszcze jest sprawny. No chyba, że go zupełnie zajeździłaś, bo patrząc na twoją linijeczkę to efekt imponującu - czy rowerek miał z tym coś wspólnego ?
marzenie55kg - oj rozumiem Cię doskonale. Słodycze to również moja wielka słabość, a zwłaszcz wszystko co w czekoladzie ....
Nie wiem czy to coś pomoże, ale ja czasem stosuje dietke strukturalną. Bardzo dobra i zdrowa - są tam koktajle z owoców i nasion. Po nich zauważyłam, że nieco mniej się rzucam na słodkości
Ps Przyznam się, ze wczoraj nawet nie dotknęłam rowerka - kac był silniejszy ...![]()
Rowerkiem do Grecji