Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Vacu :)

Awatar Autkobu
    Autkobu jest nieaktywny Radny Dieta.pl
    Mieszka w
    HELL
    Wpisy na blogu
    11

Talking Vacu :)

Witam- zastanawiam się nad wykupieniem sobie takich zabiegów vacu-well, vacu-fit(różnie to się nazywa), na bieżni - w związku z tym mam pytanie, czy macie jakieś doświadczenia, warto czy nie warto na to pójść? jakie efekty zaobserwowałyście?
    Pozdrawiam
    Czas wszystko zmienia. Tak mówią, ale to nieprawda. Konieczne są czyny. Gdy nic się nie robi, wszystko zostaje takie jak było.

I just can't wait until tomorrow... because I get better-looking every day!
    Mój pamiętnik:Ogarniam jamę chłonącą i przełączam odkurzacz na niższe obroty!

Awatar sileczka
    sileczka jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Dąbrowa Górnicza

Domyślnie Odp: Vacu :)

Ja miałam karnet na Vacu rower. Szybciej się spala kalorie w próżni bo więcej wysiłku trzeba włożyć. Trochę cm mi spadło i nogi były bardziej jędrne

Awatar EnigmaticGirl
    EnigmaticGirl jest nieaktywny Znany na forum

kolega prowadził firmę i miał vacu u siebie ;-) więc korzystałam za free i wiem że to może niemożliwe ale po 10 zabiegach miałam w wakacje -5 kg
    EnigmaticGirl chce byś laską na wiosnę moje zmagania z kg
    6 tygodni z Fat Burning - cel 59 kg

Awatar cornflake
    cornflake jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Warszawa
    Wpisy na blogu
    1

Ja korzystałam regularnie przez długi czas (średnio 3-4 razy w tygodniu przez kilka miesięcy) i powiem tak: efekty są ale, trzeba chodzić regularnie, najlepiej polączyć vacu z innymi ćwiczeniami +dietą, bo na cuda nie ma co liczyć, efekty w postaci jędrniejszej, lepiej ukrwionej skóry są prawie natychmiastowe. Ja chodziłam na urządzeniu gdzie były 3 programy po 30 min każdy i trzy stopnie trudności. Jedynie ostatni był tak naprawdę efektywny bo średni to spacerek przy którym można spokojnie czytać gazetę Oczywiście na początek zaczyna się od wolniejszego tempa ale bardzo fajnie widać jak się zwiększa wydolność i po kilku razach można śmigać na najwyższym programie i serce nam nie wyskakuje Tak więc ja polecam, ale jeżeli jest możliwość to traktować vacu jako rozgrzewkę lub cardio po wysiłku siłowym, bo jak wiadomo tłuszczyk się zaczyna spalać po ok 40 min ćwiczeń.

Awatar optymistka89
    optymistka89 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Poznań

Też chodziłam na Vacu Well. Mi pomogło jak zaczęłam chodzić miałam pas L a jak skończyłam S. Wykorzystałam karnet chyba 10 razy po 2 czy 3 w tygodniu.
    Brzuch schodzi i nogi .
    Im szybciej tym lepiej ,bo więcej się wypocisz... dużo dużo wody pić i nie chodź na czaczo ,bo zemdlejesz nie jedna przy mnie padła

Uprawnienia umieszczania postów