Witam
Napiszę krótko o sobiemam na imię Ola, niecałe 22 lata, 164 cm wzrostu, waga? no właśnie nie wiem bo nie mam wagi ale na pewno ok 70 kg o ile nie przekroczyłam tej granicy, dzisiaj idę szukać apteki w której będę się mogła zważyć ;-) wtedy zrobię suwaka ;-)
Postanowiłam przejść na dietę bo źle zaczęłam się czuć w swoim ciele. Chcę na wiosnę a dokładnie na święta wielkanocne bo wtedy pojadę do domu zaskoczyć wszystkich ;-) tak żeby powiedzieli WOOOOWWW ;-) wymarzona waga to 55 kg, może niekoniecznie do świąt Wielkanocnych ale do wakacji na pewno. Do świąt chcę zejśc poniżej 60
Dieta którą chcę zastosować to 1200 kcali ( bo kiedyś mi się na niej udało,właśnie na tym poratalu ale byłam wtedy nastolatka, mama się zorientowala że okres mi się zatrzymał i dostałam zakaz dietowania) do tego dużo ruchu ;-) mam siedzący tryb pracy, często na zmiany więc z czasem u mnie różnie ale postaram się zrobić co w mojej mocy. Czekam na kasę i zapisuję się na siłownięplan jest taki - zmieniam totalnie moje przyzwyczajenia co do godzin spania, zaczynam wstawać wcześniej ( dzisiaj się nie udalo bo musiałam odespać poprzedni tydzień i wstałam ok 11), rano przed pracą chcę chodzić na siłownię.
Obecnie mieszkam, pracuję i znowu od lutego będę się uczyć w Warszawie, także jeżeli któraś z Was miałaby ochotę czasami się powspierać nawet realnie przy kubku zielonej herbaty dajcie znać ;-)
Koleją rzeczą którą zmieniam w swoim życiu to rzucenie papierosów, właśnie zjadłam śniadanie, i wypaliłam ostatniego papierosa z paczki. Jestem zmotywowana jak nigdy wcześniej ;-) i wierzę że mi się uda ;-)