Strona 1034 z 2033 PierwszyPierwszy ... 34 534 934 984 1024 1032 1033 1034 1035 1036 1044 1084 1134 1534 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 10,331 do 10,340 z 20321
Like Tree8685Lubią to

Wątek: CELOWNIK czyli: CEL.Odchudzanie W Niesamowicie Interesującym Kolektywie - Część 49

Awatar kania79
    kania79 jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: CELOWNIK czyli: CEL.Odchudzanie W Niesamowicie Interesującym Kolektywie - Część

Myślę Tereniu,że właśnie Drogą na Olczę jadąc się na "mojej" Pardałówce 1wysiada
    Od Kużnic po drodze bliziutko nas jest Szkoła Mistrzostwa Sportowego...wis a wis
    okna mam widok na Nosala i zdaleka widać druty kolejki na Kasprowy,com je slońcem
    oświetlone za skocznię narciarską brała (smiech)...
    A,odnosnie tych Twoich 2kg od Ciechocinka (uech) to łone nie poszly się paść,jeno
    przeze mnie przytulone zostaly (wzrusza ramionkami,ze niby...olecki niewymowny)...

Awatar kania79

Domyślnie Odp: CELOWNIK czyli: CEL.Odchudzanie W Niesamowicie Interesującym Kolektywie - Część

No nie potrafiu wkleić linka...
    Aisaczku forju:Czerwonego Tulipana "sekret kardynała Riszelje"

Awatar kania79

Ta sobie trenuję przy kaffce pysznej,pomiędzy zabiegami,
    z widokiem Tatrów w gratisie,jak zgodnie z prawdą
    reklamował się ośrodek...kg
    mnie O

Awatar TinnGO
    TinnGO jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Łódź

Cytat Zamieszczone przez kania79 Zobacz posta
    Ta sobie trenuję przy kaffce pysznej,pomiędzy zabiegami,
    z widokiem Tatrów w gratisie,jak zgodnie z prawdą
    No toż ty jesteś w miejscu, które jak zamknę oczy to widzę jak na zdjęciu.
    Masz całą , chyba najładniejsza panoramę przed oczami. Z lewej Koszysta, za nią przełęcz Krzyżne, potem Orla Perć Zachodnia (Granaty, Kozie Wierchy, przełęcz Zawrat, Świnica i Kasprowy. W pierwszym planie Nosal, w drugim Giewont, Kościelec, Żółta Turnia(taka regularna piramida jak w Egipcie)i okrągła Kopa Magury.Za Nosalem widać między dwoma Kopami ścieżkę(jeden ze szlaków na Halę Gąsienicową) tzw Skupniów Upłaz.
    Ja mieszkałam na Pardałówce III.
    och zatęskniłam za Zakopanym. Muszę może z siostrą sie tam wybrać.Może też do tego twojego ośrodka.
    Aisaczka przepraszam, jeśli się poczuł urażony, ale jest przecież takim słodkim słoneczkiem i tylko czasami ogonek czerwono-czarny mu ze spodni wystaje.

Awatar RASTI4949
    RASTI4949 jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Warszawa

Dzień dobry.
    Ohhhhh Nosal....
    Ja zazwyczaj pod samym Nosalem na kwaterze mieszkałam,nawet z malutką Dorotką.
    Na pierwszym pietrze dwa razy mieszkali kolarze ,to dopiero był widok jak po schodach do łazienki na naszym piętrze zbiegali.
    Dobrze obie powspominać lata młodości.
    Się pytam czemu komcie miłe nic mi w sprawie smartfona nie doradzają????
    Otworzyłam się jak okno w maju a tu ani słówka za ani przeciw.
    Śnieg gruby i gęsty u nas wczoraj padał ,ale dzisiaj już tylko resztki na trawie zostały.
    Na ścieżkach ,chodniczkach już wczoraj śladu nie było.
    Natomiast dzisiaj o 6 po raz pierwszy tej jesieni mróz poczułam i zobaczyłam.
    Nawet brama mi przymarzła.

kolejne podejście lipiec 2018

Awatar TinnGO
    TinnGO jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Łódź

Cytat Zamieszczone przez RASTI4949 Zobacz posta
    Się pytam czemu komcie miłe nic mi w sprawie smartfona nie doradzają????
    Otworzyłam się jak okno w maju a tu ani słówka za ani przeciw.
    Ja już dawno smartfona polecam, z twoim zacięcie do kompa to nic ci on trudności nie sprawi.
    Ja się też bałam , że nie dam rady, ale to tylko kwestia wypróbowywania. Ja mam Samsunga i uważam go za łatwy telefon.
    Mnie w kwestii wyboru telefonu doradzała Kaasia bo ona genialna w te klocki jest .
    Ważne , żeby miał dużej pojemności baterię, żebyś nie musiała cały czas na ładowarce go trzymać. Dla zachety powiem ci , że wszystkich znajomych mozesz z pyska sobie zdjąć i jak ci taki dzwoni to od razu go widzisz. Jak ci twoi młodzi za granicę się wybierają to ty się nie zastanawiaj.
    Będą ci mogli i dziadkowi filmiki z Leonkiem i zdjęcia przysyłać jak Agata mnie. Idzie na spacer, albo chłopaki sie bawia, a ja to widzę.Grażynko bierz smartfon i się nie zastanawiaj.
    RASTI4949 lubi to.

Awatar aisak102
    aisak102 jest nieaktywny Sławny na forum
    Wpisy na blogu
    23

ja tylko na chwilunię przelotną ... powiedziec Tereni, żem trochu, z oburzeniem, żartowała ... ale jednak, jako przyjaciółka, to powinna większe zaufanie we mnie pokładać ... bo ja po prostu

Awatar kania79

Qwa...zaś pisałam i cóś nacisłam i pooszłoo w pip...
    Odnośnie do aparatów nowych otrzymywanych
    przy zawieraniu/przedlużaniu umów to w grę chyba
    już tylko smartfony...sama martwieję co to będzie
    jak małżowy samsung odmówi działania...

Awatar kania79

Jeśli zaś chodzi o możliwość szybkiego zdjęć/filmików
    przekazywanie,to za moich czasów nazywało się to
    Inwigilacją-to taki żarcik oczywizda...

Awatar kania79

Pijemy drugą kawę,z miasta powróciwszy,gdzieśmy te przereklamowane
    Krupówki znalezli
    No i przed kolacją jeszcze basenu sobie zażyję.
    W ogóle chodzę tu jak Wspaczek przyciąganiu ziemskiemu
    wbrew

Uprawnienia umieszczania postów