Strona 2 z 97 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 12 52 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 969

Wątek: I znowu wracam do gry...

Awatar saphe
    saphe jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Lublin

Domyślnie Odp: I znowu wracam do gry...

O siłowni nawet myślałam ale... Po pierwsze u mnie w mieście są raczej siłownie dla takich typowych pakerków, dresików I wątpię aby było tam odpowiednio sprzętu dla kobiet. A po drugie wolę jednak się wyskakać i potańczyć Wybrałam już sobie nawet program zajęć We wtorek typowe ćwiczenia na spalanie kalorii + modelowanie brzucha pośladków i ud w czwartek aerobik z elementami tańca a w piątek tez jakiś spalacz kalorii ;P Jutro idę po karnecik i w czwartek śmigam na pierwsze zajęcia Podobno babka co akurat te prowadzi daje niezły wycisk ale zobaczymy

A co do jakiejś diety... Póki co trudno mi się racjonalnie odżywiać . Wychodzę z domu przed 7 rano a wracam przed 19.. Na szczęście już niedługo ale już mam tego dość... Nie mam szans na normalny obiad i nie mam tez szans aby ostatni posiłek jeść w miarę przed 18 :P A na mieście albo same fast foody albo drogo... Ale słodycze odstawiłam To największy sukces Piwko+chipsy+film idą w odstawkę ;P Po takiej formie spędzania wolnego czasu mój brzuch brzydko wygląda...

Awatar madamechocolatte
    madamechocolatte jest nieaktywny Nowy na forum

Jest i moja saphe :*
    Dobrze widzieć jakąś znajomą duszę

Awatar saphe
    Mieszka w
    Lublin

Ja się tak nie ciesze że znowu tu jestem :P Wolałabym schudnąć raz a dobrze Ale może teraz się uda W każdym razie weszłam tutaj na serwis kilka dni temu i jakie zmiany :P I wszystkie posty wyzerowane Ale w sumie miałam sporą przerwę...

Zaraz mykam na basen Jak na złość zaczął mi się okres ale całe szczęście są tampony i nic mi planów nie popsuje No i jeszcze lecę po ten karnet na fitness A tak mam jeszcze pytanie co do kwestii żywieniowych. Czy po intensywnym pływaniu jako ten posiłek potreningowy nadaje się tuńczyk z ryżem ??

Awatar saphe
    Mieszka w
    Lublin

Po basenie Trochę mi się humor popsuł przez pewnego osobnika ale do jutra przejdzie... W każdym razie przyjemnie się pływało A jutro idę na pierwsze zajęcia fitness Zjadłam dzisiaj porcję tortu ale to te osiemnastki w szkole więc nie wypada nie zjeść zwłaszcza, że to tort dobrej koleżanki.

Gumisio88 Guest

jak wieczorem masz ten basen to tuńczyk z kromką żytniego chleba

Awatar saphe
    Mieszka w
    Lublin

Oka Dzisiaj mam na wieczór serek wiejski Właśnie zjadłam śniadanko - właśnie też ryż z tuńczykiem bo sobie wczoraj odpuściłam a tak lubię to jedzonko śmigam zaraz na jazdy i dzisiaj już nie pójdę chyba do szkoły bo ten okres mi za bardzo działa na nerwy :P

michio jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Szczecin

Cytat Zamieszczone przez Gumisio88 Zobacz posta
    Też dobre podejście Ruszać się i ćwiczyć kalorii akurat. A ile ważysz i masz wzorstu?
    witam cie gumisio mam 172 cm wzrostu i waze 65 kg nie dużo, jednak lepiej sie czułam gdy ważyłam 55 kg x(
    pojawił sie u mnie niemały problem, wiec niestety zmieniam troche swoja diete :/
    wskaźnik wątrobowy mam podwyższony 2,5 raza wiec dla mnie podstawowa rzecza jest dieta lekkostrawna.wynikł u mnie także powazny bol kregosłupa i jakas tam taka choroba niegroźna lecz musze ją wyleczyc dlatego ehh :P rozciąganie to u mnie numer jeden a pływac moge tylko na grzbiecie ;*

Awatar saphe
    Mieszka w
    Lublin

Ja najpierw chcę zrzucić zbędne kilogramy a później zajmę się rozciąganiem. Ogólnie raczej nie jestem rozciągnięta i nigdy nie miałam do tego predyspozycji Ale zawsze można spróbować :P

No a dzisiaj na 20 idę na pierwsze zajęcia fitness Mam nadzieję, że tam nie padnę ze zmęczenia. hehe

milka2715 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Szczebrzeszyn

zazdroszczę, bo sama nie mam klubu :P
    67kg;p

Awatar saphe
    Mieszka w
    Lublin

O widzę, że dążysz do podobnej wagi co ja Moim rekordem było zrzucenie tłuszczu do 67 kilo... I jakoś później wszystko się sypało.

I niech mi jeszcze ktoś powie dlaczego faceci potrafią tak działać na nerwy...

Strona 2 z 97 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 12 52 ... OstatniOstatni