Strona 1 z 3 1 2 3 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 30

Wątek: Dieta jogurtowa - polecam!

olga93 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Piaseczno

Wink Dieta jogurtowa - polecam!

W zeszłym roku stosowałam tę dietę i udało mi sie schudnąć 5 kg, od razu jeden kilogram wrócił, ale byłam lżejsza o 4 kg co było niezwykle satysfakcjonujące
    W tym roku zamierzam powtórzyć, wiem, że takich diet nie można realizować często, przekonałam się o tym na własnej skórze. Jak już pisałam ogólnym efektem były 4 kg, ale po ok. miesiącu od zakończenia diety postanowiłam przejść na nią jeszcze raz, z przyjaciółką i mi się juz nie udało - dwa tygodnie wyrzeczeń i 1 kg efektu

Ogólnie nie jest najgorze, bo nie jest się głodnym, a efekt jest pozytywny, jeśli dodatkowo będę ćwiczyć sądzę, że z powodzeniem uda mi się osiągnąć wymarzoną wagę.

Ale kiedy trafiłam na tę stronę pomyślałam, że można znajdę kogoś, kto wspólnie ze mną przejdzie na dietę. Stąd moje pytanie - wybiera się ktoś ze mną, od poniedziałku?
    Tu więcej info: [url="http://www.jogurtowa.dieta24.org/jadlopis.php"]Dieta jogurtowa - jad

Awatar alewrz
    alewrz jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Warszawa

Domyślnie Odp: Dieta jogurtowa - polecam!

Z tym, że to dieta krótkoterminowa, jogurty owocowe to sam cukier...

Awatar Maddie182
    Maddie182 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Warszawa
    Wpisy na blogu
    1

Ciekawa... Ale z pewnością nie na długo...

olga93 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Piaseczno

na pewno dużo jest w niej cukrów, ale liczy się efekt i to, że stracone kg nie wracają, chyba, że ktoś ma problemy z cukrem, wtedy rzeczywiście ta dieta odpada :/

Jeśli o mnie chodzi to dieta z tego co pamiętam nie była zbyt ciekawa, bo właściwie jadłospis przerobiłam sobie tak, że codziennie jadłam właściwie to samo, a co do tego, że nie na długo, to mi udało się wytrzymać w sumie 4 tygodnie, to teraz dwa z pewnością też dam radę

Awatar saphe
    saphe jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Lublin

Ja bym chyba nie mogła tak ciągle jogurtu... Lubię różnorodność w diecie i jogurt codziennie by mnie zniechęcił
    Zapraszam do śledzenia moich zmagań: Słoneczne odchudzanie z widokami na Sylwestra

carycamo jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Wrocław

A ja tam uwielbiam jogurty, mogła bym je jeść bez przerwy, dlatego taka dieta jest idealna dla mnie.

vava555 Guest

Question Odp: Dieta jogurtowa - polecam!

Moim zadniem to żadna dieta...
    Taki wymyśł nastolatki, która nic nie wie o odchudzaniu i zabiera się za to bo wpadł jej do głowy pomyśł, że będzie jadła jogurt i schudnie. A nie wie jakie mogą być tego konsekwencje później. Oczywiście wieże, że są efekty ale jakim działaniem... Hmm... ja bym się nie zdecydowała...

SANJANA85 Guest

A ja sie z toba nie zgodze poniewaz jogurty dostrczaja organizmowi praktycznie wszystkie składniki odzywcze.Ja kiedys tez zrzuciłam prawie 10 kg ale nie wiedziłam ze jest taka dieta(wtedy)poprostu pracowałam i jedynie na co miałam czas to 3 jogurty dzienie i kanapke 10 kg w 6 tygodni

poprawiła mi sie cera znikneły rozwolnienia i poprawiły mi sie włosy

Nicooole jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    zielona Góra

Hmm czy ja wiem, stosowałam tą diete przez 2 tygodnie i schudłam tylko 2 kg.
    Chociaż dla osób, które ubóstwiają jogurty - dieta jest idealna

fassoolka Guest

monodiety nigdy nie są zdrowe, szczególnie jeśli to są 'cukrowe diety'. A jak się je przez cały czas to samo kończy się brakiem okresu, więc nie radzę się w to bawić na dłuższą metę.

Strona 1 z 3 1 2 3 OstatniOstatni