to jest strasznie niesprawidliwe.... inni jedza i nic a my...;/;/;/
to jest strasznie niesprawidliwe.... inni jedza i nic a my...;/;/;/
Witaj Maricia, ;P pamiętasz mnie może? :P W każdym razie wróciłam .
Wiadomo...przytyłam no nic wracam z powrotem do odchudzania . Widzę, że dobrze sobie radzisz ja tam zawalam a Ty idziesz szybko do przodu i coraz bliżej celu ^^ . Trzymaj tak dalej .
A co do tej niesprawiedliwości to się zgadzam całkowicie, moja koleżanka jest mega chuda ma gdzieś 177 i waży gdzieś tak 53 kg na oko ;/ w sumie mało, ale sens w tym, że ona je mase, codziennie w szole 2 bułki słodkie, słodycze itp. I nic dalej chuda . I gdzie tu sprawiedliwość? xD
No tak już bywa dziewczyny, trzeba się pogodzić z tym, że nie ma sprawiedliwości na tym świecie, no ale przynajmniej mamy świadomość tego, że dbamy o siebie, i nie robimy śmietnika z naszego ciała. Jestem pewna, że dietkujące osoby są dużo zdrowsze, niż te "naturalnie" szczupłe
Jak tam Mariciu u Ciebie??
Tu jestem : Moja walka z ostatnimi kilogramami i modelowanie ciała
Moje fotki przed i po na 1 stronie
u mnie jest dokładnie tak samo... kolezanki z klasy na każdej lekcji jedzą chipsy, czekolade, pizze, rogaliki, batoniki, ciasteczka itd popijają to coca-colą albo innymi gazowanymi napojami, a wszystkie chude... w dodatku nie ćwiczą ani nic ...;/ nawet jedna nauczycielka im powiedziała, że one non stop jedza chipsy itd, ale w drzwiach dalej sie mieszcza.. to jest nie fair :P
miłego dnia Mariciu ;*
I gdzie tu sprawiedliwość?
nie załapałam się na swoją 200 setną stronę ;P i gdzie tu sprawiedliwość?
u mnie 2 dni poległy...ale to dlatego... że okres dzisiaj dostałam :P a się zastanawiałam dlaczego tyle jem hehe ;P
dzisiaj zaczynam na nowo
ale i tak waga nie jest zła bo 70,6kg
też uważam :P że to nie sprawiedliwe ;P mój chłopak je wszystko co się da :P i jest szczupły :P
lipiec 2008 84,7 luty 2009 68,8 marzec 72 16 kwiecień 69,9 14 sierpnia 77kg 16 sierpnia 75,4kg
W poszukiwaniu samej siebie... - Strona 251 - Grupy Wsparcia Dieta.pl
mój też!!! dla niego nie ma czegos takiego jak kolacja o 19:00 ..
a teraz ja sie zmagam z przed @ smakami ...
Niestety ten swiat jest tak stworzony ze chlopacy z regoly maja lepsza przemiane materii. Ale za to my nie bez powodu jestesmy nazywane "plcia piekna"
Milego popoludnia
ja mam fatalną przemiane materi.. wystarczy że coś zjem już mi wypycha brzuch i czuje sie grubaśna... ale wierze że jak dojde do wymarznej wagi i ebde trzymać z rok.. to pewnego dni zjem nawet 200kcal, właćznie z lodami z bitamśmietaną i bede dalej chuda, piękna i smukła..tak jak inne laski
Ja też o tym śnię xD