2 załącznik(ów)
Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
Reginko, nie będę pytać o ciśnienie, poziom cukru i cholesterolu, nie zapytam o ostrość wzroku i słuchu, nie uczynię też żadnych aluzji do ;) …. Ale w zamian za to życzę Ci wszystkiego co najpiękniejsze Załącznik 35250
Dużo zdrowia, szczęścia, życzliwych i bliskich ludzi wokół. I żeby spełniały się Twoje najskrytsze marzenia i życzenia.
Załącznik 35251
Sabinko – ale pięknie zaszalałaś! Gratulacje :great: Teraz tylko jeszcze napisz, jak tego dokonałaś? :)
No, to Gammo - wszystkiego, co najlepsze ode mnie: by zdrowie i optymizm zawsze były z tobą!
A ponieważ uprzednio mówiłaś, że nie podoba ci się taka okrągła urodzinowa liczba - 60 - to zobacz, ile byś miała lat mieszkając na innych planetach:
na Merkurym - 249 lat
na Wenus - 97,5 roku
na Marsie - 32 lata
na Jupiterze - 5 lat
na Saturnie - 2 latka
na Uranie - 7 miesięcy
na Neptunie - 4 miesiące
na Plutonie - trochę ponad 2 miesiące
Na Merkurym - sędziwa staruszka, a na Uranie, Neptunie i Plutonie - wciąż w pieluchach :mdr:
Wszystkiego dobrego!!!
Cytat:
Zamieszczone przez
gamma56
Za zyczenia dziekuje tez serdecznie wam wszystkim moje kochane maglareczki
No to ja tez do tych zyczen sie dolaczam, spelnienia marzen zycze, zdrowka duzo i woreczka pieniazkow tez bo ja troche materialistka jestem.
Jak to mowia "Pieniadze szczescia nie daja ale bez nich to...." No wlasnie:love:
1 załącznik(ów)
Załącznik 35253
Dziewczyny, nie mam czasu wiele pozaglądać, ale gratuluję wszystkim i cieszę się z Wami !!!
Sabinko, trochę koślawe to serce mi się namalowało, ale jestem z Tobą całym sercem, chcę, żebyś to wiedziała...
Bunia, wyglądasz czarująco i taka odchudzona... fajnie, dobrej zabawy Ci życzę i zmykam do teatru ;) pa pa pa...
Super wygladasz Reginko! I jaka zadowolona mina!!!:money: tak trzymac!
Ewuniu- jak tam weekend minal? A jak u ciebie z waga? Czy lepiej niz bylo przed tygodniem?:beurk:
Bo ja juz nie wiem co mam ze soba zrobic- zazdroszcze wam sukcesow-chcialabym tez nimi zablysnac ale jakos nie moge wykrzesac u siebie potrzebnej w tym celu energii i samozaparcia...:bad:
Sabinko- moje szczere gratulacje kochanie! Super, ze tak ci fajnie w tym tygodniu zeszlo!
Spokojnej nocy dziewczynki- ja juz sie chyba pozegnam bo wczoraj poszlam spac po 1 w nocy a spalam jak zwykle do 5-6 rano...
Dziewczynki-jak ktoras ma ochote to u mnie na watku wrzucilam kilka fotek -miedzy innymi mojego babinca...:D
I link wyjasniajacy co mi lekarze urolodzy proponuja...nie podoba mi sie ta propozycja niestety...oj nie podoba...:arf:
http://www.pozytywniej.pl/upload/f67...df7a0c2751.jpg
Wlasnie wrocilam z imprezki....otarlam buzie, wstalam od stolu i przyjechalam do domciu... objadlam sie wprawdzie jak prosie, ale jutro koniec rozpusty ...nic nie bedzie kusilo i to tez byl jeden z powodow ze zdecydowalam sie na lokal ... a u chinczykajedzonkodobre oj dobre i roznorodne ... co pojadlam to moje ...teraz trzeba scisnac posladki bo do soboty trzeba znow cos wytopic....
Jeszcze raz wielkie dzieki za wszelkie zyczenia i serdecznosci ....
Cytat:
Zamieszczone przez
gamma56
Wlasnie wrocilam z imprezki....otarlam buzie, wstalam od stolu i przyjechalam do domciu... objadlam sie wprawdzie jak prosie, ale jutro koniec rozpusty ...nic nie bedzie kusilo i to tez byl jeden z powodow ze zdecydowalam sie na lokal ... a u chinczykajedzonkodobre oj dobre i roznorodne ... co pojadlam to moje ...teraz trzeba scisnac posladki bo do soboty trzeba znow cos wytopic....
Jeszcze raz wielkie dzieki za wszelkie zyczenia i serdecznosci ....
https://vimeo.com/157871805
Gesendet von meinem SM-G900F mit Tapatalk