Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
Cytat:
Zamieszczone przez
gamma56
A teraz moge ze zdziwieniem zapytac :
kobitki co wy tak dzien z noca pozamienialyscie ? ja rozumien w moim wieku juz swoje wyspalam i czesto zasnac nie moge,ale takie mlodki ? od starych bab sie wyzywaja i zamiast w nocy do chlopa sie przytualac, to z komputerem noc spedzaja...
Młódki....udałaś się z tymi młódkami Reginko:mdr:No widzisz....ja nie miałam do kogo się przytulic,więc tylko komputer mi pozostał.Mój ślubny na nockę poszedł.Jeśli widzicie moje wpisy po północy,to zawsze oznacza to,że on jest w pracy-jak jest w domu,to spać pogania:D
Cytat:
Zamieszczone przez
Rene65
podobno jak pierwsze 30 lat jest szczęśliwe, to następna 30-stka nie za bardzo, i odwrotnie
U mnie od lat jest na tym samym,dobrym poziomie i niech tak pozostanie:)
Cytat:
Zamieszczone przez
sabinka57
Oto moja młodsza wnusia Franceska ( dla nas Frania)
Sabinko ależ ta Frania rośnie jak na drożdżach i ma super czuprynkę :D
Cytat:
Zamieszczone przez
Rene65
..chodzi z kurami spać i z kurami wstaje, ja odwrotnie. Tyleś my się natulili, że na razie odpoczynek.
Rene to całkiem jak u mnie-mojemu lubemu parę lat temu spanie się poprzestawiało i chodzi spać jak Twój z kurami-czasem śpi już przed 21szą,a wstaje ok.5.30-6.00.A ja chodzę spać najwcześniej między 22.30 ,a 23.30,a wstaję o 7mej.
Cytat:
Zamieszczone przez
krysiapysia
Jolinko – potwierdzam, że szkoda czasu na złe emocje. To już było i nie warto do tego wracać. Teraz są mecze i Twoje relacje z nich. Bardzo lubię je czytać, bo jest w nich prawdziwa radość i coś takiego niewinnego. Chciałabym Cię Jolu zatrzymać przy tych chwilach.
Krysiu te wydarzenia sprzed lat czasami jeszcze ze mnie wychodzą,ale tak już na spokojnie,już nie wywołują łez...raczej żal,że tak się to potoczyło.
Mecze......moje emocje...i to uczucie jakbym nastolatką była -to jest bezcenne:DKolejny mecz i relacja 21-szego :DA teraz był mecz w piątek w Kielcach i wygrał mój MKS piaty mecz,potrzebny do utrzymania w Plus Lidze-już ich nie wyrzucą :)!!!!
U Reginki już świątecznie-u Kasi wiosennie,a u mnie robota stoi:mad:
Jutro jadę z synem na kontrolę do lekarza czyli kierunek Wrocław-cały dzień poza domem,znowu będę padnięta.
Trzymajcie kciuki!
Było urodzinowo,to jeszcze imieninowo dla Krysi:D
https://www.jestemfit.pl/imgssl.php?...mieniny_71.jpg
Cytat:
Zamieszczone przez
kasiaogrodniczka
Jola jest znana z tego, ze pieknie potrafi kazdej z nas odpisywac... A zeby byla kura...to zaprzeczam!
Na wlasne oczy widzialam, ze jest piekna, slicznie wygladajaca... szczegolnie w czerwonym kolorze kobietka!
Pięknie i ślicznie wyglądająca?No toż nasza Kasia chyba miała na nosie różowe okulary:pPiękna...hihihihi...ze zmarszczkami i brodawkami jak u Baby Jagi.Może tylko z czerwonym kolorem się zgodzę,bo to mój ukochany i dobrze się w nim czuję.
Uciekam grzecznie spać-jutro wczesne pobudka mnie czeka.
Jolinko...kupic te schodki to zaden problem...ale jak je przeslac? One sa z metalu wiec ciezkie sa jak pierun!:beurk:
A moze taka propozycja?
https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net...9a&oe=5798BB5A
2 załącznik(ów)
Załącznik 35356
ciao,
krysiu zamiast kwiatkow, cyknelam ci dzisiaj ......no wlasnie co?
przechodzilam obok i pomyslalam sobie, ze moze ci sie spodoba--taki prezencik
i:
Załącznik 35357
to tez bylo niedaleko...
(ten autokar to zeby bylo troche kolorow i zeby trudniej bylo zgadnac)
zycze zdrowia i usmiechu oraz zdecydowanie mniej ciasta, ciast i ciasteczek!!!!:mdr:
dla wszystkich : buzka!!!!
no i kto zgadnie?
na jutro mam jeszcze jedna zagadke.
Bazylika sw. Jana na Lateranie :)
ok.
to jedno a to drugie?