Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
Cytat:
Zamieszczone przez
kalahari
ciao,
ja bym wolala nie zamykac sie za murem zalogowanych...
w koncu forum, to forum jak w starozytnym rzymie czy grecji--wszyscy moga miec dostep do poruszanych przez nas tematow..
i moze czytajac nas, ktos o cos sie wzbogaci, cos przemysli, czyms sie jeszcze zainteresuje, cos nowego przyjdzie mu do glowy itd.
jestem na NIE
Popieram!
Uważam,żę im coś bardziej otwarte,tym więcej różnych ludzi jest w stanie przyciągnąć.I zawsze można się czegoś nauczyć.
Kiedyś zaprzyjaźniona pani psycholog mówiła,że takie zamknięte grupy to trochę zamykanie się w swoistym gettcie,które utrudnia mierzenie się ze światem.Do mnie to przemawia.
A forum czy dla zalogowanych czy nie nigdy nie jest prywatne.Coś co raz poszło w sieć zostaje tam na wieki.Otwartość i różnorodność to dla mnie największa uroda tego wątku:)
Wreszcie odpoczywam, czego i wam wszystkim życzę:)
Ja też jestem za tym, żeby zostało tak jak jest
Wysłane z mojego GT-I9305 przy użyciu Tapatalka
Pięknie dziś na dworze...najpierw pobiegałam, potem poćwiczyłam ramiona, a teraz siedzę na tarasie, piję kawkę i latam po stronkach :) Czeka mnie jeszcze marsz na cmentarz, muszę zobaczyć czy chwasty wyschły po randapie .
Fajnie, że nadchodzący tydzień jest taki krótki. Od wtorku będę miała u siebie córkę z psem i królikami, czyli znów zwierzyniec w domu :) Ale w środę jedziemy sobie we dwie do moich rodziców na dzień Matki i mojego ojca urodziny. Już zamówiłam nocleg w hoteliku, i ciesze się bardzo na te dwa dni z córką. nareszcie będziemy mogły się nagadać, choć my, to raczej tak jak Sabinka z córką, zbytnie gaduły nie jesteśmy :)
Cytat:
Zamieszczone przez
Agnieszka111
Madzia, ale zalogowanych użytkowników jest bardzo dużo na forum :)i mogą do nas zaglądać i robią to, bo z kilkoma mam kontakt na innych watkach. Tak naprawdę to jest male utrudnienie, a za to nie miałybyśmy reklam rożnych specyfików na odchudzanie, które np. pojawiły się w moim pamiętniku, który mam własnie na dla niezalogowanych :( i kto wie, czy za chwilę nie pojawią się u nas, a to bardzo systematyczne istoty :D
Dokładnie Agnieszka!!! U mnie co raz pojawia się jakiś wpis sugerujący kupno jakiegoś badziewa.
Jolu bardzo Ci współczuję choróbska. Ja nigdy nie słyszałam o niej. Ale przecież wiemy, że dasz sobie radę. Pozdrawiam i życzę cierpliwości z pracami remontowymi.
1 załącznik(ów)
Załącznik 36209
Witam :)
Dobrego dnia i całego , udanego tygodnia :)
Cześć dziewczynki
Witam już w domu
Agnieszko ...
dziękuję za kawę Piszę z telefonu więc będzie trochę dziwnie... za moment śmigam do pracy a po pracy mam urodziny Klausa. Kończy 75 lat zerknęłam że rozpoczęła się jakaś akcja tabelkowa ...jeśli nie jest za późno to proszę Dopiszcie mnie do niej z wagą startową 78 ,9 kg buuuuu....
widzę też że trwa Dyskusja na temat Dostępności do naszego forum nie mam nic przeciwko niezalogowanym uczestnikom pod warunkiem że nie będą nas obrażały i reklamowały dziwnych środków kończę bo muszę jeszcze skorygować ten test i śmigać do babci papa.. miłego dnia wszystkim życzę
Gesendet von meinem SM-G900F mit Tapatalk
Witam z Duisburga! Tutaj mieliśmy pierwszy nocleg a wczoraj zwiedziliśmy jeszcze katedrę w Kolonii. Duisburg to miasto przemyslowe...zupełnie inne niż Frankfurt. Wieczorem zwiedziliśmy np jakąś opuszczona fabrykę stali przerobiona na muzeum. ..niesamowite wrażenie! http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...c8c2aa29ca.jpg
Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka
1 załącznik(ów)
Załącznik 36210
kasiu...widzisz, zaraz sie uniesiesz ponad wszystko i wszystkich...
twoje zdjecia sa zawsze superowskie....
zycze ci szalowych wakacji!!!!!
ps. uwielbiam stare, opuszczone fabryki i inna w tym rodzaju "industrie" :) :)
Dzień dobry:mdr:
:oops::oops::oops:...to ja Was podczytuję niekiedy,tak za KasiąKwiatuszkową lub Agnieszką wpadając,bo one moje znajome forumowe są:mdr:
Pozdrowienia zostawiam więc i już mnie nie ma:tuxout: