Ja zaraz za Kortinką przyleciałam poweidzieć,że myślę o tobie
ale Edzia nam do głowy nakładła
i zaczęłam myśleć pozytywnie.
Buziaczki zostawiam
a kawkę wypijemy innym razem
Ja zaraz za Kortinką przyleciałam poweidzieć,że myślę o tobie
ale Edzia nam do głowy nakładła
i zaczęłam myśleć pozytywnie.
Buziaczki zostawiam
a kawkę wypijemy innym razem
tu mnie znajdziesz szybko...jestem załamana...pomocy!!! - Grupy Wsparcia Dieta.pl
jeśli CIACHO, to tylko w wydaniu "facet"
Ja też Ci buziaka posyłamnawet jak nie przeczytasz to może poczujesz
![]()
A ja zostawiam promyki słońca i otuchę i buziaka też..![]()
Wieczorna herbatka u Ciebie - bez cukru, ale z cytrynką. buziaki mrozelli![]()
Tu jestem: no to czas zacząć - Grupy Wsparcia Dieta.pl
Najwyższa w życiu waga: 89,5 kg; Start z Dukanem: 10.11.2009 r; waga startowa: 83.7 kg do kwiecień 2010 r. - 66,9 kg (zaprzepaszczone );
Start z dietą wg. K. Gacy 26.05.2017 r.; waga startowa 87,6 kg
A ja pogilgotam,
to to napewno poczujesz.
![]()
Cóż słyszę???? znikasz????? ale chyba nie na zawsze?????? Pozałatwiaj
wszystko, wyprosyuj co do wyprostowania i wracaj ale w tym czasie jak Cię nie będzie to daj co jakiś czas znak życia. My wszystkie będziemy do Ciebie zaglądały i masz nasze wsparcie we wszystkim. Trzymaj się cieplutko i wiedz ,że "tylko własnej śmierci nie da sie przeżyć", wszystko inne jakoś z czasem się poukłada!! pozdrawiam serdecznie![]()
poranna kawka, z mleczkiem? z cukrem, czy słodzikiem? częstuj się - ja sobie wzięłam z Twojego kredensiku
smaczna, gorąca...
buziam
Tu jestem: no to czas zacząć - Grupy Wsparcia Dieta.pl
Najwyższa w życiu waga: 89,5 kg; Start z Dukanem: 10.11.2009 r; waga startowa: 83.7 kg do kwiecień 2010 r. - 66,9 kg (zaprzepaszczone );
Start z dietą wg. K. Gacy 26.05.2017 r.; waga startowa 87,6 kg
Alicjo droga ..przeciez wiem napewno ,ze jest Ci bez nas bardzo zle .Z pewnoscia nas podczytujesz i ciezko Ci na serduchu . Kochana powiem taktrzasnij sie sie z tych swoich spraw i wracaj do nas . A z kim \ci bedzie tak dobrze jak z nami . Pozdrawiam i buziaki zostawiam .
A moge Ci zakonczyc wierszykiem ,zreszta czesto go sobie "deklamuje "
S....ć na losy swiata tego ,
wypiac pupe na kazdego .................
a jak chcesz znac reszte to przyjdz i zapukaj do nas-dokoncze .,..
![]()
Puk,puk,Alus moge na chwilke.
Przyszlam sie kawki napic, wiem gdzie co jest w szafkach ,ale tesknie za gospodynia.Buziak Skarbelku dla Ciebie.
---------- Wiadomość dodana o 10:19 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 10:18 ----------
Alus zapomnialabym, podajemy wage do tabelki.