jak sie dobrze poszuka to i siostra sie znajdzie
03DSC_0001 (666).jpg
jak sie dobrze poszuka to i siostra sie znajdzie
03DSC_0001 (666).jpg
nie, no dosc tego zlego..
Moja siorka blizniaczka jest jak bukiecik kwiatkow!!!
Marinku
01DSC_0073 (476).jpg
01DSC_0073 (468).jpg
03DSC_0001 (80).jpg
03DSC_0001 (79).jpg
Znowu coś nacisnęłam i poszło w piizzzduuuuu !![]()
Będę po kawałku pisać, nie wiem, co za cholera, faktycznie Maniu, z dołu klawiatury![]()
W piątek zeżarłam CAŁĄ czekoladę mleczną z migdałami. I wiecie co ? NALEŻAŁO MI SIĘ ! Wczoraj trochę się pokręciłam, obejrzałam balet "Dziadek do orzechów" , załatwiłam interes olejarski (Opty) , najadłam się i PADŁAM. Spałam 15 godzin jednym ciągiem.
A teraz to po kolei, od ostatnich wpisów.
Anoolka, faktycznie, jakieś śmietki Ci w tej filiżance wyrosły. Wyrwij, bo koperek zagłuszą ! I nie marudź z tym odkurzaczem, nie kurzy się u Ciebie, sama zmiotka Ci wystarczy, i to raz na dwa tygodnie![]()
Saguś, masz na poprawę humoru :
1.jpg
3.jpg
2.jpg
Ten, który nas szczególnie zauroczył, był (nadal jest ? ) na sprzedaż, chyba dzisiaj lecę totka obstawić !
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
I można jego pozycję sprawdzać ! Kangury to mają wszystko na odwrót, marina W LESIE !
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Opty, podoba mi się Twoje podejście do DIETY. Dieta owszem, ale żadnych zakazówPrzypomnę Ci definicję wyrażenia DIETA :
przyjęty w sposób świadomy sposób odżywiania się mający na celu rezygnację ze stosowania niektórych pokarmów i metod ich przygotowania
P.S.
![]()
Mania, jeszcze nie pora na pączki !
No, chyba, że ciepłe i z adwocatem
Na działeczce masz już WSZYSTKO, ale podejrzewam, że tego nie . Przygarniesz ? Sorki, zdjęć z telefonu PIONOWYCH nie mogę zmniejszyć, nie wiem, dlaczego, sorki
5.jpg
Bońcia, a jak pracownica nie wyzdrowieje, to co z wyjazdem ? Rezygnacja ? Jak to wnusi wytłumaczyć ? Jakieś zastępstwo ? I co z Twoją kontuzją, już ok ?
Agnieszko, kiedyś pisała z nami niejaka Ziuta, też lubiła tę dietę. Tylko że Ziuta to była chudzina, odchudzała się z kości na ości. Ale nam Jej brakuje !
Ziuty, NIE diety !