Anoola deska jest cienka bo 3 mm i ma sluzyc jako bieznik na szafce a przedpokoju ,całkiem to niegłupie bo łatwe do czyszczenia a szafka sie nie niszczy jak sie kładzie klucze torebke itp a robie dwustronne ze jak sie znudzi jeden wzor to mozna przełozyc i od razu inaczej .Tez mi ta wielokolorowa bardziej widzi ale te magnolie juz kilka razy robiłam i troche mi sie opatrzyły .A na taka wielka decha trudno wzorki dobrac .
Hehe młódka sie odezwała a prochna nie widziTez miałąm dzien lenia tyle co pojechalismy do Leroy a tam sa wentylatory i ma byc niedługo nowa dostawa wiec jest szansa ze bede miałą przyzwoiciej w lato ,Było kilka wzorow ale poczekam do nowej dostawy bo co mam leciec jak dizka moz e beda ładniejsze
Sagus no u nas dzis tylko popadywało i to mało wiec nie było zle .A decha to kawał płyty meblowej bardzo lekkiej , dzis byłam w Leroy i znowu mnie zagoniło do działu stolarki , mozna fajne dechy zakupic i piknie przyciete .
Megi do Chlapowa jezdzilam w młodosci bo był tam osrodek wypoczynkowy z siostry zakładu a w tym roku mały pojedize , ciekawe gdzie bedza zakwaterowani ale i tak na bank beda chodzic te setki schodow do morza bo tam chyba ze 190 było.Pogoda jakas dołujaca i ja tez głownie w poziomie jestem .
Dobrze z e papiery sie znalazły .
Nutko udanego spotkania z rodzinką ,Wczoraj cudną kunę podgladałam a potem w drugiej kamerce jelonek z panienką byłi .
Kasiu miło dostac fajna kawke od rana![]()