Strona 1733 z 1949 PierwszyPierwszy ... 733 1233 1633 1683 1723 1731 1732 1733 1734 1735 1743 1783 1833 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 17,321 do 17,330 z 19484
Like Tree385Lubią to

Wątek: Pięćdziesięciolatki, odchudzamy się nadal

Awatar Bonusia
    Bonusia jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Szczecin

Domyślnie Odp: Pięćdziesięciolatki, odchudzamy się nadal

Pomimo złego poranka...dzień był cudowny.
    Pogoda dopisała...było słonecznie i cieplutko...ogrody o tej porze pełne kolorowych kwiatów.
    Ogród japoński,leśny ,ziołowy..purpurowy,żółty,fioletowy,biały czy wodny...labirynty...stawy..
    Większość dnia spacerowaliśmy po tych zakątkach...potem obiadek w tej pięknej scenerii.
    Mieliśmy zamiar zajechać nad morze do Kołobrzegu ale tak było widać ciemne chmury więc zajechaliśmy nad piękne jezioro i też pospacerowaliśmy po parku..
    Teraz nastawiam bigos w wolnowarze...
    Co do odchudzania to wagę trzymam!

Awatar opty55
    opty55 jest nieaktywny Znany na forum

Aż nie wiem, co pisać....

Awatar opty55

Yoanko - nawet gdyby to były PUDŁA tej sałatki - to dalej "mizerne" jedzonko... Bez chlebka ?
    Nie wyobrażam sobie. Nie zapcham się pomidorkiem, jabłkiem też nie.
    Dlatego napisałam, że "drastyczna".
    Bonusiu - nie uważam, że się "czepiasz" mnie, czy kogokolwiek. I nie jesteś z żadnej "innej" paczki !!!
    Poza tym - każda z nas ma prawo do własnego zdania. Ale nie chcę roztrząsać już tego tematu.
    Podoba mi się - jak napisałaś - że to Twój jedyny komentarz - i niech tak zostanie.
    Ale pobytu w cudnych ogrodach Ci zazdroszczę. Jesienne barwy na pewno cudne.
    Mnie najbardziej chyba podobałby się taki ogród wiosną. Szkoda - że tak daleko do niego ode mnie...
    W ramach "aktywności" przepędziłam swój sprzęt po ścieżce - dwa razy, do południa w poszukiwaniu durnej farby, której i tak nie znalazłam. A po południu już dla przyjemności. Pogoda się wyklarowała i miły dzionek był. Ale trzeba już rękawiczki poszukać, bo ręce na kierownicy marzną.

Awatar Mania48
    Mania48 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Toruń

A ja miałąm cały dzien do d... bo po lichym spacerku robiłam przez pól dnia za padlinę wiec tylko napisze ze podpisuje sie pod tym co napisała Opty i nie bede roztrzasac tematu .
    A pod wieczor zczołgałam sie z kanapy i zabrałam sie za bombki ot na łeb mi pada .
    A dietę trzymam tylko waga cały czas wredna i nie chce drygnąc do dołu ale choc do gory nie idzie ,jedno dobre ze nie czuję głodu bo tabletki go hamują .
    Bonusiu a masz zdjecia z ogrodow , podeslij troche bo to cudne odrody , chciałąbym je kiedys zobaczyc ale pewnie juz mi to nie pisane .
    Yoanka zastanawiam sie c zy slubnemu nie podebrac tabletek cukrzycowych na ktorych on stracił z 15 kilo i to bez problemu a moze pogadam z rodzinnym na ten temat bo bez ruszania sie to na samej diecie nie dam rady nic stracic .
    Dzis zmobilizowano mnie do porzadkow ale tylko na wytarciu parapetu z kurzu sie skonczyło i koty staneły

Awatar opty55

Ale cudne storczyki !!!
    Aaa, koty - kotom musiały ustąpić ? Dobry motyw !
    No, pogadaj z doktorkiem, może to jakaś rewelacja ?

Awatar yoanna1964
    yoanna1964 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Warszawa

Koty SUPEROWE ! Tabletki są na chorobę, nie na lenistwo i obżarstwo [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] Jakby były leki na odchudzanie, to bym była szczupła, jak nie przymierzając , Anja Rubik !
    Optuśka, nie mogę się warzywkami najeść i cierpię. Dlatego dziś na wieczór twarogiem się zapchałam, bez chlebka, ale skutecznie. Staram się małe porcje jeść, żeby hmmmm . . . żołądek obkurczyć [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
    Bońcia, ja też wagę trzymam ! W szafce w łazience ! [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] Z bigosem w wolnowarze to się wymądrzę, mięso trzeba obsmażyć wcześniej, kapustę kiszoną dobrze odcisnąć, bo może się z tego kapuśniak zrobić.
    Anoolka, z tymi 10 kilogramami to poleciałaś ! Mendozja jesteś szczeciniasta i tyle [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] Jeszcze ZOBACZYMY, kto tu będzie skrzynkę pocztową zasłaniał ! Co tam skrzynkę. LODÓWKĘ !

Awatar yoanna1964
    yoanna1964 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Warszawa

Bo ja się odchudzam ! I mam motywację ! Mężowizna fotek mi na basenie napstrykał, coś okropnego. I nawet filmik, niech go czkawka męczy ! Płynę, jak jakiś DRYF KONTYNENTALNY ! A już WYNURZANIE . . . [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
    No nic, dobrze będzie ! Od opony do ikony !

Awatar AnekSadek
    AnekSadek jest nieaktywny Znany na forum

WOW
    Karty przy orderach.
    Pogoda pochmurna ale do chodzenia dobrze bo nie gorąco.
    Jutro ma być słonce a później trzy dni deszczu. Przynajmniej nie będę musiała podlewać kamieni...
    Tyle że z tym deszczem to zwykle obiecanki cacanki

Cytat Zamieszczone przez yoanna1964 Zobacz posta
    Anoolka, z tymi 10 kilogramami to poleciałaś ! Mendozja jesteś szczeciniasta i tyle [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] Jeszcze ZOBACZYMY, kto tu będzie skrzynkę pocztową zasłaniał ! Co tam skrzynkę. LODÓWKĘ !

yoana1964 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Warszawa

A u nas piękna pogoda była, w pracy tylko 7 godzin, później pazury poszłam zrobić. Odchudzanie na razie idzie, chociaż cierpię coraz bardziej. Z głodu, oczywiście. Teraz nieśmiertelny twaróg jem, z tuńczykiem. I z czosnkiem. Smutno mi . . .

yoana1964 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Warszawa

Na rower jakoś nie mogę usiąść, doopencja protestuje. Chociaż wizja zasłonięcia lodówki jest bardzo sugestywna.

Uprawnienia umieszczania postów